Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Linksys E2000

stormwave

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Παιδια εχω ενα προβλημα με την εγκατασταση του νεου Router Ε2000 της linksys...δεν ολοκληρωνεται η εγκατασταση του οδηγου απο το cd...λεγοντας μου οτι υπαρχει προβλημα με την συνδεση του τηλ/κου καλωδιου(internet cable)...ολα τα καλωδια ειναι σωστα τοποθετημενα και λειτουργουν σε αλλο Router(ethernet...internet cable)...Ξερει κανεις κατι για το συγκεκριμενο θεμα?o provider μου ειναι HOL....Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μηπως ξερει κανεις αν θα κρατησω και το Modem πως θα σεταρω το παραπανω router?...εστω ετσι πρεπει να "παιξει"....

Δημοσ.

oso βλεπω στο google ειναι μονο ρουτερ αυτο αρα δεν περιμενει τηλεφωνικο καλωδιο αλλα περιμενει ιντερνετ με καλωδιο ethernet απο το adsl router σου.και δεν κανεις την εγκατασταση με το cd αλλα μπαινεις με browser mesa.192.168.1.1 πρεπει να εχει.απλα το adsl router σου θα πρεπει να εχει αλλη Ip.καλο θα ηταν να ειχεςπαρει ενα adsl router οχι απλα ενα ρουτερ. οπως ειπες σου λεει προβλημα με το Internet cable οχι με το τηλεφωνικο.θα δεις οτι ειναι Rj45 οχι rj11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...