Προς το περιεχόμενο

thomson (δεν συνδεεται ασυρματα)

tinkerbelli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

εχω ενα thomson ρουτερ με το οποιο ημουν συνδεδεμενη ασυρματα.

προχθες εκανα portforward κ νομιζω οτι εκανα καποια βλακεια γιατι μου κοπηκε η συνδεση κ εκτοτε δεν μπορω να ξανασυνδεθω ασυρματα μονο ενσυρματα.

παρακαλω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι κ λιγο ασχετη κ δεν βγαζω ακρη

Δημοσ.

θα βοηθούσε (για να σε βοηθήσουμε) να μας δώσεις μερικές πληροφορίες ακόμα. Ποιο thomson εχεις; Το ακριβές μοντέλο το γράφει στην κάτω πλευρα. Επίσης τι προσπάθησες να κάνεις Portforward. Μάλλον το Portforward δεν εχει σχέση με το πρόβλημα που εχει με την ασύρματη σύνδεση.

Δημοσ.

το μοντελο ειναι thomson TG585 v7.

ο λογος που πιστευω οτι κατι εγινε με το Portforward ειναι διοτι μολος τελειωσα με τις ρυθμησεις της στατικης ip μου κοπηκε η συνδεση αμεσως. εκανα επανεκκηνιση το πι σι εβγλα κ το ρουτερ απ το ρευμα μηπως ειχε καποιο κολλημα αλλα μετα δεν συνδεοταν με τπτ κ αναγκαστηκα να βαλω καλωδιο ethernet.

Δημοσ.

Καλα πάμε.

-Απο τα λαμπάκια στην πάνω πλευρά ειναι κάποιο που ειναι κόκκινο;

-Επίσης τι εννοεις δεν συνδέεται ασύρματα; Δεν δέχεται τον κωδικό και σου λεει οτι ειναι λαθος; Κάνει σαν να τον αγνοεί (τον κωδικό); Καθυστερέι υπερβολικά να κάνει την σύνδεση;

Δημοσ.

ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα εκτος του wireless που ειναι κιτρινο κ αναβοσβηνει.

τον κωδικο τον δεχεται μια χαρα αλλα συνδεεται μονο τοποικα.

αν βοηθαει στο κεντρο δικτυου κινης χρησης μου λεει στο ασυρματο δικτυο "μη αναγνωρισμενο δικτυο"

Δημοσ.

κανε reset να επανέλθει στις αρχικές ρυθμίσεις.. Μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπακι για μερικα δευτερολεπτα..

Δημοσ.

ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες του Portforward. μολις συμπληρωσα τηn ip κ ολα τα σχετκα στο πρωτοκολλο internet κ πατησα οκ κοπηκε η συνδεση.

ναι μεσα απ τα windows

Δημοσ.

εκεί που έκανες τις ρυθμίσεις για την ip και έβαλες τις δικές σου, βάλτο πάλι να παίρνει τις ip αυτόματα

τα έχω στα αγγλικά, πάνω κάτω θα καταλάβεις τι λέω

as1b.png

Δημοσ.

αα οκ καταλαβα.

να αναφερω κατι, στη σελιδα του ρουτερ στο wireless Configure εχω επιλεξει, Use WEP Encryption. οταν επιλεγω ομως Use WPA-PSK Encryption, το λαμπακι στο ρουτερ πρασινιζει αλλα μετα οταν παω να συνδεθω μου γραφει διπλα "οι ρυθμησεις που εχουν αποθηκευτει για το δικτυο σε αυτον τον υπολογιστη δεν συφμωνουν με τις απαιτησεις του δικτυου"

Δημοσ.

λογικά θα είχες συνδεθεί την πρώτη φορά με wep και αποθήκευσε τις ρυθμίσεις. και όταν αλλάζεις σε wpa , ο υπολογιστής έχει τις παλιές ρυθμίσεις και για αυτό δε μπορείς να μπεις.

δυστυχώς δε έχω ασύρματο για να σου πω που να πας ακριβώς αλλά αν πας στην Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης ,

κάπου πρέπει να έχει διαχείριση ασυρμάτων δικτύων. εκεί θα βρεις το δικό σου ασύρματο, θα το σβήσεις και θα βάλεις τις νέες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

ουφφφφ....

εβαλα να παιρνει την ip αυτοματα, εβησα κ το ασυρματο δικτυο κ εβαλα τις νεες ρυθμησεις αλλα τπτ, ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα, μολις βγαλω το καλωδιο ethernet ομως κοβεται το internet κ συνδεεται μονο τοπικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...