larris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. Εβαλα Cyta πριν ενα μηνα 8mbps αλλα κατεβαζω απο rapidshare αλλα και γενικα απο 125 μεχρι 320KB/s.Εχω ενα γνωστο με το ιδιο προγραμμα Cyta ενα στενω παραδιπλα απο εμενα (θεσσαλονικη-κεντρο) και αυτος κατεβαζει με 500-800KB/sec.Πηρα στην εξηπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι ολα ειναι ενταξει με την γραμμη μου.Ξερει κανεις τιποτα?
DioNiSis_000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 απο rapidshare κατεβαζες ενα αρχειο ή περισσοτερα ταυτοχρονα? εμενα οταν ειχα λογαριασμο στο rapid και κατεβαζα ενα αρχειο μονο του παντα κατεβαινε με λιγοτερη απο τη μιση ταχυτητα της συνδεσης μου.
jakegate7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 κατέβασε από το site της ati ή από κανέναν ftp πανεπιστημίου για να τερματίσεις τι γραμμή σου και να δεις πόσο πιάνεις
larris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 το έκανα αυτό. πήρα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν να κατεβάσω αρχεία από την Ati αλλά πάλι δεν ξεπερνούσα τα 250kb/sec. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα.Στο rapidshare ένα αρχείο κάθε φορά κατεβάζω.Με την παλιά μου σύνδεση(connx 24 Mbps-συγχρονισμένο στο 16 Mbps) κατέβασε σταθερά 1,6ΜΒ/sec και πάνω
jakegate7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μπες στο router σου και δες στα πόσα κλειδώνεις
DioNiSis_000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δοκιμασε να κατεβασεις και 2-3 αρχεια ταυτόχρονα απο rapid και κοιτα συνολικα ποσο θα πιασει.
devilfish Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 μπες στο router και δες ποσο Noise Margin εχεις(μεγαλο=καλο) και ποσο Attenuation(μικρο=καλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.