Προς το περιεχόμενο

Techtool pro σε iMac!!!

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Πριν από λίγο έκανα ένα SMART check στο iMac μου με το techtool pro 5 και σαν αποτέλεσμα πήρα την εξής εικόνα που σας παραθέτω! Να ανησυχώ;

post-140594-0-49740000-1291487360_thumb.png

Δημοσ.

Γειά σας! Πριν από λίγο έκανα ένα SMART check στο iMac μου με το techtool pro 5 και σαν αποτέλεσμα πήρα την εξής εικόνα που σας παραθέτω! Να ανησυχώ;

Κανείς???

Δημοσ.

Passed σου λέει... Γιατί να ανησυχείς;;; Και για ποιο πράγμα να ανησυχείς; Δε βλέπω να σου δίνει κάποιο σφάλμα.

Δημοσ.

Φίλε μου πες μας αν έτρεχε κάποιο άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα ή ήταν απο πριν ανεβασμένη η θερμοκρασία.

Κλείσε το μηχάνημα σου. Ασ το να κρυώσει και μετά ξανα κάνε το τεστ.

Αν θυμηθώ όταν πάω σπίτι θα το κάνω και στο δικό μου να δω τι βγάζει.

Τι μηχάνημα έχεις?

Δημοσ.

Φίλε μου πες μας αν έτρεχε κάποιο άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα ή ήταν απο πριν ανεβασμένη η θερμοκρασία.

Κλείσε το μηχάνημα σου. Ασ το να κρυώσει και μετά ξανα κάνε το τεστ.

Αν θυμηθώ όταν πάω σπίτι θα το κάνω και στο δικό μου να δω τι βγάζει.

Τι μηχάνημα έχεις?

Έχω το iMac 21 ιντσών, το μοντέλο πριν τους i3 κτλ επεξεργαστές! Δεν έτρεχε τίποτα όταν έκανα το check! Όσες φορές και να το κάνω το ίδιο μου βγάζει! Βέβαια αφού λέει passed δεν θα το θεωρεί πρόβλημα! Περιμένω την απάντηση σου φίλε μου και ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

κατέβασε το istat pro από την σελίδα των Widgets του Site της Apple και πες μας πόση θερμοκρασία βγάζει στον σκληρο σου..

Καλό φαίνεται!!!

post-140594-0-31953300-1291944115_thumb.png

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις κατι που θα ανεβασει σιγουρα θερμοκρασια (κανα παιχνιδι,HD Video στο Youtube) κ μετα απο 5 λεπτα πες μας τι θερμοκρασια ειχε ο σκληρος σου. Παντως μια χαρα φυσιολογικοτατες θερμοκρασιες φαινεται να εχεις!! :rolleyes:

Ασχετο, ποιο μοντελο iMac εχεις και ποσο καιρο τον λειτουργεις??

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις κατι που θα ανεβασει σιγουρα θερμοκρασια (κανα παιχνιδι,HD Video στο Youtube) κ μετα απο 5 λεπτα πες μας τι θερμοκρασια ειχε ο σκληρος σου. Παντως μια χαρα φυσιολογικοτατες θερμοκρασιες φαινεται να εχεις!! :rolleyes:

Ασχετο, ποιο μοντελο iMac εχεις και ποσο καιρο τον λειτουργεις??

Στο screenshot φαίνεται το μοντέλο μου!!! Όσο για το ''ζόρισμα'' θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο και θα σας ενημερώσω!!!

post-140594-0-56115900-1292100395_thumb.png

Δημοσ.

Στο screenshot φαίνεται το μοντέλο μου!!! Όσο για το ''ζόρισμα'' θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο και θα σας ενημερώσω!!!

Κάπου εδώ είναι οι θερμοκρασίες μου μετά απο μία ώρα χρήση, στο internet κυρίως, και αναπαραγωγή hd video στο youtube!!!

post-140594-0-63498000-1292165398_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...