vaha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Έχω το convert x to dvd και προσπαθώ να βάλω 2 ταινίες σε ένα dvd αλλά δεν …γνωρίζει κανείς να μου πει??
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 απλά της βάζεις και τις δύο ,τόσο δύσκολο είναι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 απλά της βάζεις και τις δύο ,τόσο δύσκολο είναι; Eκπληκτικη συμβουλη Vaha δεν μας αναφερεις με μεγαλυτερη λεπτομερεια το προβλημα σου?Δεν χωρανε στο dvd?Δεν εμφανιζονται?Ποιο το προβλημα?
vaha Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Χρησιμοποιώ το convert x to dvd. Αφού κάνω convert με βάζει απευθείας στη διαδικασία παραγωγής του dvd δηλαδή δεν μου δίνει καμία επιλογή για να βάλω και δεύτερη ταινία ενώ ξέρω ότι χωρανε
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Από την αρχή πριν γίνει convert φορτώνεις και τις δυο ταινίες,και θα της κάνει convert.
vaha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά ήταν τόσο απλό δεν το είχα σκεφτεί.. σ ’ευχαριστώ Και άμα θέλω να κάνω burn 2 προηγούμενα projects σε ένα dvd τι κάνω??
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ή θα τα ξανακάνεις με το convertx βάζοντας δύο ταινίες ή θα τα ενώσεις με το dvd shrink. Προτείνω τον 1ο τρόπο σαν απλούστερο. Θα σου έλεγα όμως να μην βάζεις πάνω από 2 ώρες συνολικά σε ένα dvd video γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ υποβαθμισμένο. Μην κοιτάς τα avi που είναι 700MB. Το dvd βασίζεται στο mpeg2 και τα specs του προορίζονται να χωρέσουν μέχρι 2 ώρες σε ένα dvd 4.5GB. Μετά η εικόνα αρχίζει να μοιάζει με πίνακα του Ντελωναί Εξ άλλου και το convertx θα πρέπει να σου κοκκινίζει το σήμα όταν βάζεις 2 ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.