flik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αλλά δε μας είπες, έκανες scan με το dr.web cureit ή με το livecd; Κάνε και αν δε γίνει με αυτό, θα προχωρήσουμε σε διαδικασία να γίνει η δουλειά με windows repair απο cd των windows.
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @markos76ers έψαξα λίγο για τον ιο σου και εχω να σου προτεινω 4 λύσεις (οτι σε βολέυει) 1.Να βρεις τα ίδια αρχεία απο αλλο υπολογιστή με το ιδιο ακριβως λειτουργικό και να αντικαταστήσεις τα προβληματικά αρχεία 2.Να χρησιμοποιήσεις το AVast για τον καθαρισμό (βρήκα μια αναφορά ΕΔΩ) 3.Να κάνεις επιδιόρθωση των windows 4.Να πάρεις backup των αρχείων σου και να εγκαταστήσεις πάλι τα windows. Κάτι ξέρω που δεν έχω ιντερνετ στα windows.. Εχω άλλη απορία ομως.. Πως τα καταφέρνεται και κολλάτε ? Άτοπο σχόλιο. Χειρίζομαι 4 υπολογιστές με windows(2), mac και linux. Σε κανεναν δεν εχω κολλήσει τίποτα.
markos76ers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εκανα και επιδιορθωση των windows, αλλα και παλι μπλε οθονη.. crashare ολο το συστημα.. και εκανα φορματ.. τωρα προσεχω.. 1000 ευχαριστω για τον κοπο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.