Προς το περιεχόμενο

Ιος σε Windows 7!!!!

markos76ers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας! εδω και 2 μερες το AVG μου βγαζει ολη την ωρα, 2 threats.Το wininit.exe και το explorer.exe

ειναι στο C:\Windows\System32(το 1o) kai C:Windows\explorer.exe to 2o. Το AVG δε μου τα διαγραφει γιατι λεει χρησιμοποιουνται απτα Windows..μπαινω σε safe mode, τα βρισκω αλλα και παλι δε τα σβηνει..και δε μπορω ν καταλαβω το γιατι.. ετρεξα malware προγραμμα μου καθαρισε τα παντα..αυτα τα 2 δε τα εντοπιζει ως malware..

εχω ψαξει απειρες οδηγιες για το πως να τα σβησω, αλλα ολο και καπου σταματαω, γιατι δεν βρισκω αυτο που ζηταει στο δικο μου pc.. !!

Δημοσ.

αλλαξε αντιβιρους βαλε το μικροσοφτ καλυτερα.το explorer.exe ειναι η εξερευνηση των windows δεν μπορει να σβησει.μια αναβαθμηση ακουσα τελευταια για το AVG που βγαζει προβληματα.

Δημοσ.

αλλαξε αντιβιρους βαλε το μικροσοφτ καλυτερα.το explorer.exe ειναι η εξερευνηση των windows δεν μπορει να σβησει.μια αναβαθμηση ακουσα τελευταια για το AVG που βγαζει προβληματα.

Μάλλον δεν έχει καμία σχέση. Άλλα τα συμπτώματα που περιγράφονται στο topic του λινκ, άλλο του φίλου...:)

Δημοσ.

ειχε αντιμετωπισει φιλος μου τετοιο ιο προσφατα, αν οχι τον ιδιο (σε 7 32 bit)

το security essentials τον εφαγε, το avg δεν πειραζε τιποτα παροτι εβλεπε το προβλημα και το norton τα γ@μουσε ολα πειραζοντας το explorer με αποτελεσμα να μην ξεκιναει ο υπολογιστης

τελικα με καποιον τροπο αντικατεστησε το explorer.exe με καθαρο (δε μπορω να ξερω πώς, δεν εχω αντιστοιχες γνωσεις) και το ελυσε το θεμα, αλλα ηθελε δουλεια

μπηκε στο κοπο μονο και μονο γιατι ηταν υπολογιστης πελατη του και δεν ηθελε φορματ

με λιγα λογια ζορικα τα πραγματα φιλε

Δημοσ.

Δοκίμασε με dr.web cureit, ή ακόμα καλύτερα με dr.web livecd. Malwarebytes, και οποιοδήποτε άλλο antivirus, πλην μερικών paid, δεν θα κάνουν καλή δουλειά.

Δημοσ.

Τι έγινε, επιδημία έπεσε με τους ιούς που προσβάλλουν τον explorer? Αν θυμάμαι καλά ο προηγούμενος φίλος δε μας είχε πει αν καθάρισε ή έκανε format.

Φίλε ποιο Avg έχεις, το καινούριο με το identity protection? Αν είναι έτσι, σπουδαία προστασία προσφέρει φίλτατε Flik :lol: Ευτυχώς δεν το βαλα, έτοιμος ήμουν

Δημοσ.

Μπορεί να έχει και το παλιό ρε συ, που σίγουρα είναι πολύ κακό. Αλλά το καινούριο επιμένω πως είναι απο τα καλύτερα free. Ο ιός αυτός δεν είναι παίξε γέλασε, και τέτοιοι προσβάλουν και avast, και avira, mse κτλ. Και όχι μόνο, nod32, ακόμα και kaspersky έχω δει, που ναι μεν το καθαρίζει μετά, αλλά σε έχει κάνει άνω κάτω πρώτα.

Φίλε δε μας είπες τι έγινε, έχουμε αγωνία :D :D

Πάντως για disinfection, γιατί πλέον περι αυτού πρόκειται, δύσκολα κάποιο απο τα free antivirus θα δουλέψει. Η καλύτερη δωρεάν λύση για heal ακούει στο όνομα dr.web όπως είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Απο AVG εχω το free με τα updates Που κανει αυτο.. το βρισκει αλλα δεν μπορει να το κανει τιποτα το αρχειο, οπως ειπε ενας φιλος.. Δοκιμασα μετα με Avira, το εντοπισε κιαυτο, και με το που παταω Move to Quarantine-->>Restart, δεν με εβαζε στο desktop..μια μαυρη οθονη μονο.. ξεκινησα μετα τα system restore points, μεσω του run κλπ, μου πεταει και μια μπλε οθονη μετα, δε μαφηνε να φορτωσει τα windows καν.. κανω επιδιορθωση απτο F8 klp, ευτυχως με βαζει στα windows..και τωρα δε ξερω παλι τι να κανω..δεν ειναι παντως malware γιατι δεν το εντοπιζει καν, δοκιμασα και με malwarebytes,AdAware.

Απλα δεν φευγει με τιποτα...τωρα ξανασκαναρω με AVG να δω αν υπαρχει ακομα ... αποτι καταλαβα μονη λυση το φορματ? και ειναι και καινουριο γμτ...1ος μηνα pc..

Δημοσ.

Κάτι ξέρω που δεν έχω ιντερνετ στα windows.. Εχω άλλη απορία ομως.. Πως τα καταφέρνεται και κολλάτε ?

Δημοσ.

Ωραια..τωρα βλεπω οτι δεν μου ανοιγει τα Εγγραφα μεσω της εναρξης.. πρεπει να τα βρω απτο User klp και δε δουλευει η ευρεση, απτην εναρξη..

Δημοσ.

τωρα που εκανα full scan,δεν βρηκε αυτους τους ιους..μουπε ειναι καθαρος..αλλα εχω τα προηγουμενα προβληματα που σας ειπα...απο το shortcut της εναρξης, δεν ανοιγουν Εγγραφα-μουσικη-Εικονες. Μονο το user..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...