john.p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Έχω: Intel Pentium 4, CPU 3.06 GHz, RAM 1.50 GB, σκληρό 80 GB, κάρτα γραφ. GeForce 7600GS 256MB AGP 8x, με Win. XP Prof. SP3. Όταν ανοίγω το pc αργάει να φοτώσει τα windows. Εκείνο το "σκουλίκι" (δεν ξέρω πως το λένε), περνούσε καμιά 10-15 φορές και άνοιγε το pc. Τώρα περνάει πάνω από 60-70 φορές για να ανοίξει. Κάποιες φορές μάλιστα δεν ανοίγει καθόλου. Το "σκουλίκι" περνάει ασταμάτητα επί πολύ ώρα και δεν ανοίγει. Αφού δεν ανοίγει πατάω το κουμπί της επανεκκίνησης, και πολλές φορές το F8 και κάνω "εκκίνηση με τις τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν" και ανοίγει. Επίσης μια δυο φορές κόλησε ενώ ήμουν στο ίντερνετ και χρειάστηκε πάλι επανεκκίνηση με το κουμπί reset. Πριν δύο μήνες άλλαξα κάρτα γραφικών και επεξεργαστή (μεταχειρισμένα). Άλλο κάτι σοβαρό δε θυμάμαι να έκανα. Σκανάρισμα έκανα με το Kaspersky. Τι άλλο να κάνω; Να κάνω φορμάτ; Υ.Γ. Ξέχασα να πω, όταν προσπαθεί να φορτώσει και δεν μπορεί, ακούγεται από τον πύργο ένα τακ τακ κάθε 5-6 δευτερόλεπτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υ.Γ. Ξέχασα να πω, όταν προσπαθεί να φορτώσει και δεν μπορεί, ακούγεται από τον πύργο ένα τακ τακ κάθε 5-6 δευτερόλεπτα. Aυτο το τακ τακ μαζι με την αργοπορια, για σκληρος μου κανει. Τωρα τι εννοεις με "εκεινο το σκουληκι " δεν καταλαβα Μηπως εννοεις τη μπαρα που δειχνει την πορεια του loading των windows?
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υ.Γ. Ξέχασα να πω, όταν προσπαθεί να φορτώσει και δεν μπορεί, ακούγεται από τον πύργο ένα τακ τακ κάθε 5-6 δευτερόλεπτα. Τελευταίο μας το κράταγες το καλύτερο, αυτό το τακ τακ σχεδόν 100% είναι από τον σκληρό που παραδίδει πνεύμα,αν έχεις αρχεία που τα πονάς αντέγραψε τα κάπου όσο προλαβαίνεις, μετά αν θες κάνε τον έλεγχο με το πρόγραμμα που θα βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου δίσκου,για να σιγουρευτείς.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα τι εννοεις με "εκεινο το σκουληκι " δεν καταλαβα έλα ρε Gi0 το loading bar κάτω από το σήμα τον windows λέει.
john.p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Aυτο το τακ τακ μαζι με την αργοπορια, για σκληρος μου κανει. Τωρα τι εννοεις με "εκεινο το σκουληκι " δεν καταλαβα Μηπως εννοεις τη μπαρα που δειχνει την πορεια του loading των windows? Ναι, τη μπάρα εννοώ.
john.p Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τελευταίο μας το κράταγες το καλύτερο, αυτό το τακ τακ σχεδόν 100% είναι από τον σκληρό που παραδίδει πνεύμα,αν έχεις αρχεία που τα πονάς αντέγραψε τα κάπου όσο προλαβαίνεις, μετά αν θες κάνε τον έλεγχο με το πρόγραμμα που θα βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου δίσκου,για να σιγουρευτείς. Φίλε μου επειδή είμαι αρκετά άσχετος, δεν ξέρω να βρω το πρόγραμμα που λες. Μπορείς να μου δώσεις καποιες οδηγίες σε παρακαλώ. Ο δίσκος μου είναι Maxtor 6Y080L0
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Η maxtor εχει περασει στη seagate, οποτε πιθανολογω πως τα tools της seagate θα κανουν την δουλεια τους και στο δισκο σου. Φρονισε να παρεις τα δεδομενα σου απο μεσα οπως ειπε ο TheElf και μετα να κανεις το test ή οτι αλλο θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.