panagpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σε όλους, εδώ και δύο μέρες ο φορητός μου παρουσιάζει ασυνίθηστα υψηλές θερμοκρασίες έτσι ξαφνικά. Τι μπορεί να φταίει? Ενω πριν δυο μερες η θερμοκρασία κυμαίνονταν μεταξύ 50-65 C τώρα κυμαίνεται μεταξύ 70-85 C.Δεν κατεβαίνει με τίποτα. Κοίταξα για υπαρξη ιού, αλλα τίποτα.Παιχνίδια δεν παιζω, μόνο στο facebook.Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε μια ματια στον task manager μηπως υπαρχει που ανεβαζει τη χρηση της cpu και τρεχει μονιμα στο backround.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σε όλους, εδώ και δύο μέρες ο φορητός μου παρουσιάζει ασυνίθηστα υψηλές θερμοκρασίες έτσι ξαφνικά. Τι μπορεί να φταίει? Ενω πριν δυο μερες η θερμοκρασία κυμαίνονταν μεταξύ 50-65 C τώρα κυμαίνεται μεταξύ 70-85 C.Δεν κατεβαίνει με τίποτα. Κοίταξα για υπαρξη ιού, αλλα τίποτα.Παιχνίδια δεν παιζω, μόνο στο facebook.Ευχαριστώ Εδώ και δύο μέρες βγήκε το νέο chrome αυτόν έχεις;;; ενδέχεται να ανεβάζει την χρήσει cpu επειδή καμιά φορά παρουσιάζεται πρόβλημα με την cache,κράτησε πατημένα τα τρία κουμπιά Ctrl+Shift+Del και στο παράθυρο που εμφανίζεται πάτα το Eκκαθάριση δεδoμένων περιήγησης
panagpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ και δύο μέρες βγήκε το νέο chrome αυτόν έχεις;;; ενδέχεται να ανεβάζει την χρήσει cpu επειδή καμιά φορά παρουσιάζεται πρόβλημα με την cache,κράτησε πατημένα τα τρία κουμπιά Ctrl+Shift+Del και στο παράθυρο που εμφανίζεται πάτα το Eκκαθάριση δεδoμένων περιήγησης Ναι αυτον έχω... αλλα και με firefox πάλι ανεβάζει θερμοκρασιες..
panagpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε μια ματια στον task manager μηπως υπαρχει που ανεβαζει τη χρηση της cpu και τρεχει μονιμα στο backround. Μπήκα στον task manager.. και αυτό που ανεβαζε την χρήση της cpu,απ'οτι καταλαβα ήταν ο orbit downloader.Τον έκλεισα και χαλαρωσε το σύστημα(επέστρεψε στις φυσιολογικές για AMD θερμοκρασίες 55 C)Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.