FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 "Μη ξεχνατε οτι αγορασα αυθεντικα Win7" Συγγνωμη αλλα με πιανει αηδια οταν το ακουω/βλεπω/διαβαζω αυτο
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Συγγνωμη αλλα με πιανει αηδια οταν το ακουω/βλεπω/διαβαζω αυτο Κάποιοι δεν έχουν την (δυνατότητα/δεν γνωρίζουν) που θα τα βρουν.
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάποιοι δεν έχουν την (δυνατότητα/δεν γνωρίζουν) που θα τα βρουν. Yποτιθεται βρισκεσαι ηδη σε ενα τεχνολογικο φορουμ και ρωτας για καποια πραγματα
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ξέρεις όμως ότι απαγορεύεται από τους όρους χρήσης
Tony_Montana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ξέρεις όμως ότι απαγορεύεται από τους όρους χρήσης ενα σχολιο κανει, δεν κανει κατι το επιληψιμο. και ειναι λιγο υποκρισια ,το να κανουμε τα παντα παρανομα να μιλαμε για jailbreak,για παιχνιδια σπασμενα, ταινιες,σειρες ,downloading mp3 ktl ktl Aν το παμε ετσι οταν καποιος λεει θελω pc για κατεβαστηρι ,πρεπει να του κλειδωνουν το θεμα. Και οταν ειναι για τα windows ξαφνικα να μας πιανει η ευσυνειδισια. Ουτε του 'δωσε καποιο τορεντ, ουτε του 'δωσε Link στο rapidshare. ο κανόνας λεει Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας Στο θεμα μας, ειναι αστειο οταν ξημερωβραδιάζεσαι σε ενα forum Η/Υ για Home Pc & να μην δανιζεσαι για μια μερα, τα windows απο καποιον γνωστο σου, να δεις αν ειναι καλα και μετα τα αγοραζεις καλυτερα ετσι?
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Είδα αυτό το ρωτάς και κατευθείαν πήγε το μυαλό μου στο link για download η ακόμα και το site
jim22479 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 καλημερα παιδια. Υστερα απο χρηση του υπολογιστη εδω και 3 μηνες, μπορω να πω οτι το συστημα απλα πεταει. Κανει boot σε κατι λιγοτερο απο 20" ( μαζι με το ποστ) , τα παντα ανοιγουν σε χρονο dt, τα παιχνιδια εχουν απιστευτα γραφικα, εχω ξαναβαλει παιχνιδια που πριν δεν μπορουσα να παιξω στο 100% και ειναι σαν να παιζω αλλο παιχνιδι(πχ: GTA , Witcher). Ο θορυβος ειναι ελαχιστος,αν και φοβομουνα την καρτα γραφικων, διαβαζα εδω μεσα απιθανα πραματα. Μια χαρα αθορυβη ειναι ( σχεδον ). Δεν με ενοχλει δηλαδη. Φανταστειτε οτι εχω και 6 ανεμιστηρες και παλι μια χαρα ειναι. Απο πλευρας θερμοκρασιας , ανυπαρκτα προβληματα...εχουν πλακα αυτοι που ασχολουνται ρε παιδι μου με αυτα. Ψειριζουν , ξεψειριζουν...3 βαθμους εκει ,2 βαθμους εδω παραπανω...ημαρτον.... Οσο αφορα το case(Corsair 800D ).Τι να πω...ερωτας μεγαλος. Μοναδικο μειονεκτημα; Οτι ηθελα να αγορασω παραπανω θηκες για τους δισκους .Μονο στο site της Corsair εβρισκα.Κοστιζαν 15 ευρω το ενα. ΑΛΛΑ για να στο φερουν Ελλαδα μεσω της UPS(μονο) κοστιζαν τα μεταφορικα 150 ευρω... Οποτε μπ0υλ0... Ο επεργαστης πεταει, οι μνημες φοβερες...τι να πω , θα εχω ενα μηχανημα για μια 5ετια σιγουρα και βλεπουμε... Ευγε μας...
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Απο πλευρας θερμοκρασιας , ανυπαρκτα προβληματα...εχουν πλακα αυτοι που ασχολουνται ρε παιδι μου με αυτα. Ψειριζουν , ξεψειριζουν...3 βαθμους εκει ,2 βαθμους εδω παραπανω...ημαρτον.... αμα ηταν ετσι ας κρατουσες τη στοκ ψυξη αυτοι παντως που ξεψειριζουν τους βαθμους, πολλες φορες προσπαθουν να ξεζουμισουν τους επεξεργαστες τους απο αποψη επιδοσεων θα εχω ενα μηχανημα για μια 5ετια σιγουρα και βλεπουμε... στα 2-3 χρονια το πολυ με τα μισα λεφτα θα μπορει ο καθενας να φτιαξει σαφως πιο δυνατο μηχανημα, ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια πιστευω οτι ειναι λαθος σκεψη να κανεις τοσο μεγαλη επενδυση με οριζοντα 5ετιας (στα 5 χρονια το μηχανημα σου θα ειναι αρχαιολογια, οχι οτι δε θα κανει καλα τη δουλεια του , αλλα θα απεχει πολυ απο τα high end της εποχης) αν το κανεις βεβαια για το κεφι σου και επειδη γουσταρεις (και σου περισσευουν) , αλλαζει το πραγμα
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Όπως το είπες, μια χαρά θα είναι και σε 5 έτη από τώρα. Εκτός από κάποια συγκεκριμένα ίσως παιχνίδια.
jim22479 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εννοειται οτι σε 2-3 χρονια θα μπορει καποιος να φτιαξει πιο δυνατο pc με τα μισα λεφτα
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βασικά και πιο νωρίς, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βασικά και πιο νωρίς, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. του χρόνου θες να πεις
ati8assos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Θυμάμαι εποχές Pentium II που καίτοι κάποιος τα είχε σκάσει χοντρά για αγορά, μέσα σε μόλις ένα χρόνο το σύστημά του τεχνολογικά ήταν για τα σκουπίδια. Το hardware έχει προχωρήσει πάρα πολύ από τότε, και σήμερα ένα καλό high end σύστημα εξακολουθεί να ικανοποιεί σε μεγάλο βάθος χρόνου, ειδικά με μερικές αναβαθμίσεις. @jim Να χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται το μηχάνημά σου γιατί τελικά είναι η δική σου επιλογή, και αν εσένα σε καλύπτει/ ικανοποιεί όλα τα άλλα περιττεύουν.
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δεν είπαμε τίποτα εμείς, εκτός απ' την αλήθεια, καλώς ή κακώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.