Προς το περιεχόμενο

Ανακεφαλαιωση : Αγορα " DREAM PC "

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές που πρότεινες είναι πολύ καλές άλλα συγκεκριμένα η KINGSTON με καθόλου τάση παραπάνω μπορείς να κατεβάσεις τα timings σε αυτά που έχουν η παραπάνω μνήμες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μου εχουν πεισει απλα.

δλδ τα reviews που υπάρχουν στο internet παραπληροφορούν?

Δημοσ.

δλδ τα reviews που υπάρχουν στο internet παραπληροφορούν?

ειναι θεμα ψυχολογιας και δε νικιεται

θυμαμαι οταν προσπαθουσα να πεισω φιλο μου να μη ξοδεψει 200φευγα (?) ευρω για να παρει 6GB 1600αρες dominator μονο και μονο επειδη εχαν timings 8-8-8-24 :fear:

θυμαμαι οταν προσπαθουσα να τον πεισω οτι γενικως δεν ειχε αναγκη τον 920

θυμαμαι οταν προσπαθουσα να τον πεισω να μην παρει 480 στα λεφτα που σχεδον μπορουσε να παρει 5970 (εχει κολλημα με nvidia , θελει αυτη ΜΟΝΟ και ηθελε συγκεκριμενα evga, παλι καλα που πειστηκε πηρε τουλαχιστον palit και γλιτωσε μερικα ευρουλακια)

θυμαμαι οταν προσπαθουσα να τον πεισω να μην παρει για media pc i5 760 (γιατι ετσι εβλεπε τους i5 , για κανα media pc το πολυ :P ) και οταν του λεγα οτι με εναν 3πυρηνο amd θα ηταν παραπανω απο καλα μου απαντουσε οτι θελει να μπορει να βλεπει και κανα hd :rolleyes:

φυσικα δε μπορεσα να τον σταματησω πουθενα, μεχρι που παραιτηθηκα..

εδω ο φιλος μας (χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης :-) ) , εχει στην ουσια κανει τις επιλογες του και δεν προκειται αυτες να αλλαξουν , ή αν αλλαξουν δε προκειται να αλλαξουν ευκολα.

απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για ποιο λογο γενικως τετοιοι ανθρωποι (οπως και ο καλος μου φιλος, ) μπαινουν στο κοπο να ζητουν τη γνωμη των αλλων, αφου δε προκειται να τους την αλλαξει ουτε ο θεος ο ιδιος..

φιλικα παντα , δεν εχω κατι με τον ts , αλλα απο τη στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να ζητησεις γνωμες σε ενα forum με τοσα ενημερωμενα πανω στο θεμα pc μελη, δεν καταλαβαινω γιατι δε τις λαμβανεις καθολου υπ'οψιν σου

σορρυ για το offtopic, δεν εχω καμια διαθεση να σου χαλασω το θεμα δε χρειαζεται να μου απαντησεις , για αυτο αλλωστε το βαζω σε spoiler

απλα κανε κι εσυ λιγακι την αυτοκριτικη σου :-)

Δημοσ.

Τελικα δεν θα παω για τις Dominator GT .Θελω να αποφυγω οσο το δυνατον το OC στις μνημες.

:whistle:

βασικα , θα πρεπει να κοιταξω να παρω καποιες με οσο το δυνατον λιγοτερο πειραγμα...

:whistle:

Καταλαβαίνεις πως με τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις κανένας δε πρόκειτε να σε πάρει στα σοβαρά.

Ξεκινάω λοιπόν εγω. :mrgreen:

1) Αν θες τις μνήμες σου ακλοκάριστες απλά παίρνεις της σειράς σε σακουλάκι bulk στην συχνότητα που επιθυμείς και τις αφήνεις στο auto.

2) Επίσης αν δε θέλεις oc στην cpu δεν πας για την MSI scuba duba koloduba, παίρνεις μια της intel που δεν εχει καμία ρύθμιση υπερχονισμού και καθάρισες.

3) Για το Sandy Bridge vs i7 950 δεν σχολιάζω. Δεν σε πείθει ο Anand εγω θα σε πείσω.

4) PC διαλέγεις όχι γυναίκα. Αν δε σου κάνει τον αλλάζεις την επόμενη.

5) Τέλος επειδή πολύ πιθανον να σου βρούνε γυναίκα οπως λες και να σε παντρέψουν πριν φτιάξεις το pc των ονείρων σου, κρίνοντας και απο τα σοβαρά... προβλήματα διαθεσιμότητας που αντιμετωπίζεις, πάρε mac να αρέσει τουλάχιστον σε εκέινη. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο ητανε λοιπον.Ολα τα κομματια εχουν πλεον αγοραστει.Μενει η συναρμολογηση τους.Εχουμε και λεμε λοιπον ,για την ιστορια:

case: Corsair Obsidian 800D (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

psu: Corsair AX850

mobo: ASUS Rampage III Extreme

cpu: Intel i7 950

RAM: Corsair 12GB

SSD: Corsair Force 120GB

VGA: EVGA GTX 580 Superclocked

fans: 3x M12S1 Noiseblocker

keyboard: Logitech K800

mouse: Logitech MX Performance

σε αυτα θα προσθεσω και τα υπαρχοντα κομματια απο το προηγουμενο υπολογιστη:

HDDs: 1x1TB WD Blck , 1xVelociRaptor 150GB , 1x500GB WD Black.

monitor: Samsung SyncMaster T260

Αυτα...

Ευχαριστω οσους βοηθησαν για την ολοκληρωση της αγορας.Ειχε αρκετο ενδιαφερον αλλα και πλακα... :)

Cheers!!!

Δημοσ.

πω πω ...να χαλασεις τοσα λεφτα για gaming Pc και να μεινεις με Samsung T260, χωρις Sli η CF και χωρις Sandy bridge.

sli προς το παρων ουτε κατα διανοια...

σε καποια χρονακια ισως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...