Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ μόλις το πήρα χαμπάρι και έχω αρχίσει και σπαμμάρω κόσμο να φτάσω τα 8GB. :D

εγώ άρχισα να φτιάχνω emails... αλλα πρέπει να αλλάζω ip μου φαίνεται για να λειτουργήσει, και παιδεύομαι λίγο... :rolleyes:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει το mail που θα το παραλάβει να το κάνει install (νομίζω δλδ).

Λίγο δύσκολο να κάνεις install ένα πρόγραμμα 2 φορές. :P

Δημοσ.

Ούτε με sandbox(ie);

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ μόλις το πήρα χαμπάρι και έχω αρχίσει και σπαμμάρω κόσμο να φτάσω τα 8GB. :D

Για να σπαμμάρεις ακόμη περισσοτερο, πρέπει να σου πω ότι τα 8GB ειναι το μέγιστο όριο που μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω των referrals. Αν δηλαδή προσθέσεις και τα άλλα 2 GB που έτσι κι αλλιώς έχεις, το μέγιστο όριο αυξάνεται στα 10GB. Το λέω γιατί ήδη έχω φτάσει 8,5GB και συνεχίζω :P

Επίσης, δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει πλέον και μετά τη πρόσφατη προσφορά των 768ΜΒ. Υποθέτω πως το όριο των referrals μένει ως έχει, οπότε ίσως το μέγιστο όριο να είναι πλέον κοντά στα 11GB (αλλά αυτό είναι ακόμη ανεπιβεβαίωτο).

Α, κάποτε ίσχυε και το άλλο: αν έκανες το dropbox tour (αν δηλαδη έβλεπες κάτι βιντεάκια που είχαν στην αρχική σελίδα και πατούσες και 2-3 next), σου έδινε επιπλέον 250ΜΒ. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα - δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά όμως.

Δημοσ.

Virtual Machines, ή και με live-cd linux...

Δημοσ.

Ούτε με sandbox(ie);

Ιδέα δεν έχω, αφενός να αλλάξω ip (λόγω on) δε μπορώ, αφετέρου έχω μπόλικο λαό διαθέσιμο να σπαμμάρω. :D

Δημοσ.

Για να σπαμμάρεις ακόμη περισσοτερο, πρέπει να σου πω ότι τα 8GB ειναι το μέγιστο όριο που μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω των referrals. Αν δηλαδή προσθέσεις και τα άλλα 2 GB που έτσι κι αλλιώς έχεις, το μέγιστο όριο αυξάνεται στα 10GB. Το λέω γιατί ήδη έχω φτάσει 8,5GB και συνεχίζω :P

Oh nice, έτσι όπως το γράφει είχα καταλάβει πως τα 8 GB είναι το συνολικό maximum που μπορείς να φτάσεις.

Επίσης, δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει πλέον και μετά τη πρόσφατη προσφορά των 768ΜΒ. Υποθέτω πως το όριο των referrals μένει ως έχει, οπότε ίσως το μέγιστο όριο να είναι πλέον κοντά στα 11GB (αλλά αυτό είναι ακόμη ανεπιβεβαίωτο).

Που είναι αυτή η προσφορά, δε την βλέπω πουθενα!

Α, κάποτε ίσχυε και το άλλο: αν έκανες το dropbox tour (αν δηλαδη έβλεπες κάτι βιντεάκια που είχαν στην αρχική σελίδα και πατούσες και 2-3 next), σου έδινε επιπλέον 250ΜΒ. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα - δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά όμως.

Και τώρα ισχύει, στο getting started αν ακολουθήσεις κάποια βήματα γίνεσαι "γκουρού" και παίρνεις άλλα 250MB.

Δημοσ.

Virtual Machines, ή και με live-cd linux...

ψάξε το λιγάκι πριν το δοκιμάσεις.. Από ότι διάβασα κάπου, η Dropbox σβήνει λογαριασμούς για τον λόγο αυτό...

• Members
Δημοσ.

Που είναι αυτή η προσφορά, δε την βλέπω πουθενα!

https://www.dropbox.com/free (τρέξε - τζάμπα πράμα :D)

Α, και για να επιβεβαιώσω αυτά που έλεγα πριν, βλέπω ότι στο referral status μου, γράφει: So far you've earned 5.50GB of the 8GB maximum bonus space possible from referrals.

αυτό σημαίνει πως μπορώ να πάρω ακόμη 2,5 + τα 8,5 που έχω ήδη = 11GB μέγιστου συνολικού χώρου

Επίσης, έχετε υπόψη ότι για όσους τυχαίνει να έχουν e-mail σε .edu, το κέρδος από τα refferals είναι διπλάσιο - δηλαδή 500MB τη φορά και όχι 250ΜΒ.

• Members
Δημοσ.

Α, ωραία.

Μόνο που δεν έχω ούτε facebook, ούτε twitter! :P

Είδες για να είσαι αντικοινωνικός; χάνεις τζάμπα MB :P

Δημοσ.

Έκατσα και έφτιαξα tweeter, νταξ, facebook δε φτιάχνω, μεγάλη η χάρη του!

Βάλε και facebook, βάλε και facebook.

Να βάλει, να μην βάλει;;; :lol:

Κάπου διάβασα ότι αν ανεβάσεις φωτογραφίες με πιτζάμες και τις ποστάρεις σε διάφορα forum κερδίζεις άλλα 2 GB, ισχύει;;; :lol: :P

(Οι δεσποινίδες χωρίς πιτζάμες και νυχτικά κερδίζουν 4 GB, μοναδική προσφορά μόνο για απόψε!!! Τρέξτε να προλάβετε υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα)

(:lol: :lol: :lol:)

(Ανοίξαμε και σας περιμένουμε... :lol:)

Δημοσ.

Για φοιτητές , ακαδημαϊκή κοινότητα etc υπάρχει και το pythos με 50gb free .. Χωρίς βεβαιως τους αυτοματισμους στο sync του dropbox. Στο dropbox με της προσκλήσεις μπορούμε να έχουμε 8gb free space. Τα νέα sync share feature είναι πολυ καλά (πάντα με προσοχή), δίνει λύση στο πρόβλημα με τα multiple account και οχι μόνο.. ;)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

όχι για όλους... εγώ είμαι Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και ρώτησα το διαχεριστή του δικτύου μου αν δικαιούμαστε αυτό το πρόγραμμα και μου είπε ότι δεν είμαστε μέσα σε αυτό γιατί απαιτούσε τη απόδοση πολλών προσωπικών πληροφοριών των φοιτητών.

Δημοσ.

Εννοείτε ότι υπάρχει και η λύση του ftp server όπου εκεί ναι μεν οι ταχύτητες είναι μικρές αλλά η ασφάλεια μεγαλύτερη, όσο για τον διαθέσιμο χώρο... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...