Members gsarig Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Διαθέσιμο για κατέβασμα είναι εδώ και λίγη ώρα το Dropbox 1.0 Release Candidate. Δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την 0.8 beta , όσοι όμως χρησιμοποιούσαν την σταθερή έκδοση 0.7x θα δουν σίγουρα αρκετές αλλαγές, με πιο σημαντικές τη δυνατότητα συγχρονισμού συγκεκριμένων μόνο φακέλων, αλλά και τη δημιουργία δημόσιων links από οποιοδήποτε σημείο του Dropbox και όχι μόνο από τον φάκελο Public. Ο επιλεκτικός συγχρονισμός ήταν ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας, καθώς επιτρέπει την διατήρηση συγκεκριμένων μόνο φακέλων σε διαφορετικά μηχανήματα (εξαιρώντας π.χ. από τον υπολογιστή της δουλειάς τα προσωπικά έγγραφα κ.ο.κ). Το Dropbox 1.0 περιλαμβάνει επίσης αρκετά bugfixes σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη έκδοση 0.8.114 και μπορείτε να τα δείτε στην σχετική ανακοίνωση στο Dropbox forum. Κατεβάστε το Dropbox 1.0 RC για την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε: Download: Windows | Mac OS X | Linux x86_64 | Linux x86
Hal9000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Φοβερό πρόγραμμα, από τα πιο χρήσιμα σε κάθε υπολογιστή Για όσους δε γνωρίζουν, πηγαίνοντας εδώ και με απλά βήματα μπορούν να προσθέσουν άλλα 750mb στο λογαριασμό τους https://www.dropbox.com/free
ravend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εγώ το χρησιμοποιώ για να μοιράζομαι με την κοπέλα καμιά ταινία κτλ. αν είχε δικό της λογαριασμό θα μπορούσε να συνδεθεί με τον δικό μου και να πάρει ότι εγώ περνάω η όχι? γιατί προς το παρόν είναι σαν να μπαίνω εγώ απο άλλο υπολογιστή.
Thanasis159 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πάρα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα! Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Θα κρατηθώ προς το παρόν και δεν θα βάλω την RC, θα περιμένω κατευθείαν την final.
Hal9000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εγώ το χρησιμοποιώ για να μοιράζομαι με την κοπέλα καμιά ταινία κτλ. αν είχε δικό της λογαριασμό θα μπορούσε να συνδεθεί με τον δικό μου και να πάρει ότι εγώ περνάω η όχι? γιατί προς το παρόν είναι σαν να μπαίνω εγώ απο άλλο υπολογιστή. φτιάχνεις ένα φάκελο, βάζεις ότι θες μέσα και τον κάνεις share με τον λογαριασμό της. Οπότε ότι αλλαγή κάνεις (διαγραφή/προσθήκη αρχείων) μέσα στο φάκελο, θα το βλέπετε και οι 2 αφού βέβαια ολοκληρωθεί το upload.
ravend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 φτιάχνεις ένα φάκελο, βάζεις ότι θες μέσα και τον κάνεις share με τον λογαριασμό της. Οπότε ότι αλλαγή κάνεις (διαγραφή/προσθήκη αρχείων) μέσα στο φάκελο, θα το βλέπετε και οι 2 αφού βέβαια ολοκληρωθεί το upload. ok cool.θα το δοκιμασω.ευχαριστω!
Technology fan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Φοβερό πρόγραμμα, από τα πιο χρήσιμα σε κάθε υπολογιστή Για όσους δε γνωρίζουν, πηγαίνοντας εδώ και με απλά βήματα μπορούν να προσθέσουν άλλα 750mb στο λογαριασμό τους https://www.dropbox.com/free Ο ευχαριστώ δε το ξερα...
skiabox Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πάρα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα! Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Θα κρατηθώ προς το παρόν και δεν θα βάλω την RC, θα περιμένω κατευθείαν την final. Καλά τόσα χρόνια υπάρχει στην αγορά και ακόμα δεν έχει φτάσει σε final build 1.0 ?
Nomedor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τρομερό πρόγραμμα, το χρησιμοποιώ χρόνια είναι είναι εξαιρετικό, ευχαριστώ hal για την ενημέρωση με τον έξτρα χώρο! Άμα καταφέρεις και βρεις άτομα να ανεβάσεις τον χώρο του γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο.
thes1os Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 πρέπει να το εγκαταστήσω στο netbook + PC + iPhone?
Members gsarig Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 πρέπει να το εγκαταστήσω στο netbook + PC + iPhone? Το εγκαθιστάς σε όσα μηχανήματα θες να πραγματοποιείται αυτόματα ο συγχρονισμός. Π.χ. εγώ το έχω σε laptop, 2 desktop, iphone, ενώ παλιότερα το είχα και σε μια εγκατάσταση ubuntu. Εννοείται ότι σε όλα κάνεις login με τα ίδια στοιχεία (δεν πρέπει δηλαδή να κάνεις ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε εγκατάσταση). Αν ο υπολογιστής είναι κοινόχρηστος και δεν θες να το εγκαταστήσεις, μπορεις πάντα να έχεις πρόσβαση στον φάκελό σου μέσω του web interface.
manosfp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τρομερό πρόγραμμα, το χρησιμοποιώ χρόνια είναι είναι εξαιρετικό, ευχαριστώ hal για την ενημέρωση με τον έξτρα χώρο! Άμα καταφέρεις και βρεις άτομα να ανεβάσεις τον χώρο του γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. πόσα χρόνια υπάρχει;εγω πρόσφατα το πήρα χαμπάρι....
digekas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον χώρο (1GB δωρεάν) και ftp πρόσβαση στα αρχεία σας έχετε υπόψη σας ότι και το drivehq προσφέρει χώρο.
teopasxal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για φοιτητές , ακαδημαϊκή κοινότητα etc υπάρχει και το pythos με 50gb free .. Χωρίς βεβαιως τους αυτοματισμους στο sync του dropbox. Στο dropbox με της προσκλήσεις μπορούμε να έχουμε 8gb free space. Τα νέα sync share feature είναι πολυ καλά (πάντα με προσοχή), δίνει λύση στο πρόβλημα με τα multiple account και οχι μόνο.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ μόλις το πήρα χαμπάρι και έχω αρχίσει και σπαμμάρω κόσμο να φτάσω τα 8GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα