E-SURFER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ,πάει κοντά ένας μήνας αυτή η δουλειά και δεν γνωρίζω τι να κάνω... Δεν ήταν πάντα έτσι... Το πρόβλημα άρχισε κάποια στιγμή με ένα update του flash player... Τον έκανα uninstal και εγκατάσταση και πάλι.. Το πρόβλημα παραμένει... Κανείς να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και πλέον έχω εκνευριστεί με το θέμα... Με Εκτίμηση, Αλέξανδρος
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 All time classic πρόβλημα του ff σε vista. Το έχω ακούσει από πάρα πολλούς. ΓΙα αρχή κατέβασε το flash uninstaller και κάνε απεγκατάσταση το flash player. Μετά πήγαινε και κατέβασε την τελευταία έκδοση από ΕΔΩ ή κατέβασε το flash plugin απευθείας από ΕΔΩ. Δες την αναφορά του σφάλματος στο mozilla support.
E-SURFER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 All time classic πρόβλημα του ff σε vista. Το έχω ακούσει από πάρα πολλούς. ΓΙα αρχή κατέβασε το flash uninstaller και κάνε απεγκατάσταση το flash player. Μετά πήγαινε και κατέβασε την τελευταία έκδοση από ΕΔΩ ή κατέβασε το flash plugin απευθείας από ΕΔΩ. προτείνεις να κάνω την αναβάθμιση σε Windows 7? Και μετά δεν θα υφίστατε το πρόβλημα; Δες την αναφορά του σφάλματος στο mozilla support.
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί να εμφανιστεί και στα 7άρια. Εξαρτάτε. Δεν είναι κάτι στάνταρ. Σε δύο ίδια laptop με vista home premium 32bit, στο ένα κράσαρε ο ff και στο άλλο όχι.
E-SURFER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 τι μπορώ να κάνω; Δουλεύω τον firefox εντατικά!!! Λύση δεν υπάρχει;
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη, αλλά αυτά που σου είπα τα δοκίμασες ή κόλλησες στο θέμα των 7; Δεν είπες τα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.