panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα κινητου Λογω αναβαθμισης απο cosmote(100 ευρω) λεω να βαλω περιπου αλλα 100-120 ακομα.Σε ποια αλυσιδα θα με συμφερει να κανω την αναβαθμιση?(λογω των διαφορων των τιμων των σκετων συσκευων) Επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω τις εξελιξεις(νεα λειτουργικα και αλλα διαφορα) Τι προτεινεται και αν μπορειται εξηγειστε μου περιληπτικα τις ιδιαιτεροτητες των νεων λειτουργικών..επισης μου εχουν προτινει μεχρι στιγμης το se x8 λογω android...αξιζει?
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πες μας περίπου τί θα ήθελες να κάνεις με το κινητό σου και αν σε προβληματίζουν οι οθόνες αφής; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πες μας περίπου τί θα ήθελες να κάνεις με το κινητό σου και αν σε προβληματίζουν οι οθόνες αφής; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καλημερα..επειδη δεν ειχα ποτε κινητο με οθονη αφης θα ηθελα να παρω αυτη την φορα... Θα ηθελα να μπορω να του περναω διαφορα προγραμματα αρα να εχει και wi-fi φυσικα..να εχει μια αξιοπρεπη οθονη..απο καμερα δεν με νοιαζουν τοσο τα megapixel(τα 3,2 νομιζω μια χαρα ειναι) περισσοτερο θα με ενοιαζε η videocamera.Αρχικα αυτα...
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Σε android: LG Optimus One (ξεφεύγει λίγο), HTC Wildfire (εξαιρετικό UI - μαπα οθόνη), ΖΤΕ Blade ή Vodafone Joy να σου μείνουν και λεφτά Σε Symbian: Nokia C6 WinMo7 και iPhone είναι προφανώς εκτός του budget σου. Μέχρι να δούμε τί θα γίνει με τα WinMo7, εγώ θα πήγαινα σε Android.
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Σε android: LG Optimus One (ξεφεύγει λίγο), HTC Wildfire (εξαιρετικό UI - μαπα οθόνη), ΖΤΕ Blade ή Vodafone Joy να σου μείνουν και λεφτά Σε Symbian: Nokia C6 WinMo7 και iPhone είναι προφανώς εκτός του budget σου. Μέχρι να δούμε τί θα γίνει με τα WinMo7, εγώ θα πήγαινα σε Android. Ευχαριστω για την απαντηση σου...ολα ειναι ωραια αλλα ξεφευγουν λιγο πολυ...εκτος απο το vodafone...δηλ το se x8 με android 2.1 να το αποφυγω?
opera Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 για το zte blade ή το samsung galaxy 3 πιστεύω πως τα 220 ευρώ που διαθέτεις είναι αρκετά.
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση σου...ολα ειναι ωραια αλλα ξεφευγουν λιγο πολυ...εκτος απο το vodafone...δηλ το se x8 με android 2.1 να το αποφυγω? το Blade δεν ξεφεύγει, η Wind το έχει 160. Σε σχέση με το Joy με resistive οθόνη (πίεση), έχει capacitive (άγγιγμα) και μεγαλύτερη οθόνη, και γενικά θεωρείται value4money. Προφανώς τα -50 ευρώ του Joy θα επιφέρουν και κάποιες υποχωρήσεις, αλλά η τιμή του Joy είναι απίθανη... Και στις δύο αυτές επιλογές πρέπει να συνειδητοποιείς τί κατηγορία αγοράζεις, δηλαδή μπροστά σε ένα Desire ή σε ένα Galaxy S θα φαίνεται η διαφορά. Αλλά δεν παύουν να θεωρούνται καλές επιλογές για χαμηλά budget. Για το X8 αφού πήρε την 2.1 όλα ΟΚ (έχω μείνει λίγο πίσω) αν και να ξέρεις ότι - η Sony Ericsson δίνει τα updates πιό αργά και από τη Samsung, και αν τα δώσει. Δηλαδή δεν θα ήλπιζα σε 2.2, τουλάχιστον όχι στα κοντά - από ότι διαβάζω, τα SE έχουν κάποιο κλείδωμα και επιδέχονται τις λιγότερες modιές σε σχέση με τα άλλα, αν είσαι αυτού του σπορ. Βασιλιάς σε αυτό είναι η κοινότητα που κωλοφτιάχνει τα HTC και μετά μάλλον η (ίδια) κοινότητα που κωλοφτιάχνει τα Samsung (βασικά το Galaxy S). Από ότι έχω δει, η αντίστοιχη κοινότητα για τα Xperia Android είναι, συγκριτικά, σε βρεφικό στάδιο.
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μια διευκρινιση...οπως ειπα και στην αρχη εχω επιδοτηση απο cosmote 100 ευρω και μπορω να διαθεσω αλλα 100-120.Το blade δεν υπαρχει ουτε στον γερμανο ουτε στην cosmote,το galaxy 3 το εχει 250-το lg optimus το εχει 270...και για αυτο ειμαι μπερδεμενος...επισης θα εκανα υποχωρηση για καποια χρηματα παραπανω μονο σε περιπτωση που θα υπηρχαν μεγαλες διαφορες...
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Για τα χρήματα αυτά το ΖΤΕ Blade είναι μονόδρομος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Για τα χρήματα αυτά το ΖΤΕ Blade είναι μονόδρομος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι αλλα εγω εχω αναβαθμιση cosmote...οπου το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχουν....
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ε κάνε φορητότητα στη Wind! omg! Αστειεύομαι! Τότε τα κινητά που σου προτείναν τα παιδιά... παντως στην θέση σου θα έκανα μια έκπτωση παγίου αντί επιδότησης και θα μάζευα χρήματα να πάρω το Blade. 160€ δεν είναι τπτ για αυτά που προσφέρει.
panos9553 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Οχι και κινεζικο κινητο....απο ακτινοβολια καπου διαβασα οτι υπαρχει θεμα....
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Οχι και κινεζικο κινητο....απο ακτινοβολια καπου διαβασα οτι υπαρχει θεμα.... την βούρτσα που πλένεις τα δόντια σου κινέζικα εργοστάσια δεν την φτιάχνουν?
panos9553 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 την βούρτσα που πλένεις τα δόντια σου κινέζικα εργοστάσια δεν την φτιάχνουν? Και τα παπουτσια που φοραω...το στυλο που γραφω....αλλα για κατσε...τι σχεση εχει ενα κινητο με μια οδοντοβουρτσα????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.