mitsoskolovos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ένα netbook acer με διπλό λειτουργικό Linux και XP... Πως μπορώ να σβήσω το linux και να εχω μόνο τα XP;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 να διαβασεις εδω. http://www.insomnia.gr/topic/390784-info-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-gnulinux/ ...και πως η αφαιρεση χωρις να πειραχτουν τα Windows? Δοκιμασατε,δεν σας αρεσε θελετε να το βγαλετε. --Κανετε εκκινηση απτο cd-dvd των Windows και οταν ζητηθει πατηστε R για να μπειτε στην recovery κονσολα. --Επιλεγετε την εγκατασταση που βρισκονται τα Windows --Πληκτρολογειτε fixmbr και μετα fixboot --Τελος μεσα στα Windows απλα διαγραφετε το partition που ειναι η διανομη καθως και το swap partition. Τσαμπα μου φαινεται εγραψα τον οδηγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoskolovos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια για τον οδηγό σου φίλε. Πολύ καλή δουλεια. Τώρα τον ειδα. Εχω ένα προβλημα ομως....Δεν έχω cd-dvd των windows.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια για τον οδηγό σου φίλε. Πολύ καλή δουλεια. Τώρα τον ειδα. Εχω ένα προβλημα ομως....Δεν έχω cd-dvd των windows.. Ποια διανομη εχει? Με το πακετο ms-sys μπορεις να επαναφερεις τον mbr των XP με την εντολη ms-sys -m /dev/sdX οπου Χ ο σκληρος(πχ /dev/sda ο πρωτος σκληρος.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoskolovos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ubuntu...Δεν έχω ιδέα από Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.