xristakosnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα την βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που έχω λόγω μικρής εμπειρίας. Εχω φτιάξει μία ιστοσελίδα μέσω microsoft bublisher και θέλω να την ανεβάσω στο site του πανελλήνιου σχολικού δικτύου οπου μου δίνει την δυνατότητα να φιλοξενήσω εκεί την ιστοσελίδα για κάποιο σχολείο. Στις οδηγίες που δίνει το site λέει οτι αφού την φτιάξω την ιστοσελιδα την αποθηκέυω στον σκληρό δίσκο και μετά πάω αρχείο - αποθήκευση στο web και μετά μου ζητάει κωδικούς απο το site που τους έχω. Το πρόβλημα είναι οτι το publisher δεν έχει αποθήκευση στο web αλλά δημοσίευση στο web οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ανεβάσω το publisher . Ευχαριστώ εκ των προτέρω
CyberCr33p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να ανεβάσεις τα αρχεία με κάποιο FTP client. Για παράδειγμα με το Filezilla.
xwtiko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 To publisher πρεπει να σου έχει αποθηκευσει τη σελίδα που εφτιαξες σε αρχεία με κατάληξη .htm ή .html σε κάποιο φάκελο που εσύ όρισες. Αυτά τα αρχεία πρέπει να ανεβάσεις στο sch.gr, με κάποιο ftp πρόγραμμα, και οχι όλο το publisher.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.