Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εχω της loreal, το "Indestructible Wet", ( Εχτρα-δυνατο 5 ), που ισχυρεζεται οτι επαναφερει το αρχικο χτενισμα, ακομα και αν φορεσουμε κρανος, το οποιο δε ισχυει και παρα πολυ. Ξερετε κατι καλυτερο; Και καποιο για wet look, για εξω κυριως. Να μη φαινεται τοσο οτι εχω βαλει ζελε και να μη σκληραινει τα μαλλια.
venumis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου οδηγώ μηχανή πάνω απο 15 χρόνια, το πρόβλημα του ωραίου και χτενισμένου μαλλιού σε συνδυασμό με το αναγκαίο απο την άλλη κράνος είναι κάτι που πάντα θα υπάρχει !! Οτι προιον και να κυκλοφορήσει και να υπόσχεται οτι και μετά απο κράνος το μαλλί και το χτένισμα θα είναι οκ απλά θα είναι ψευδή !!! Ο μόνος τρόπος απο προσωπική εμπειρία για να μην εχεις τόσο έντονο πρόβλημα είναι ή να εχεις πολύ κοντά μαλλιά ή πολύ μακριά..
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου οδηγώ μηχανή πάνω απο 15 χρόνια, το πρόβλημα του ωραίου και χτενισμένου μαλλιού σε συνδυασμό με το αναγκαίο απο την άλλη κράνος είναι κάτι που πάντα θα υπάρχει !! Οτι προιον και να κυκλοφορήσει και να υπόσχεται οτι και μετά απο κράνος το μαλλί και το χτένισμα θα είναι οκ απλά θα είναι ψευδή !!! Ο μόνος τρόπος απο προσωπική εμπειρία για να μην εχεις τόσο έντονο πρόβλημα είναι ή να εχεις πολύ κοντά μαλλιά ή πολύ μακριά.. Αυτό στα έντονα.
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις πολυ κοντα μαλλια, ποιος ο λογος να βαλεις gel;
venumis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις πολυ κοντα μαλλια, ποιος ο λογος να βαλεις gel; Εγω σου έγραψα τον τρόπο για να μην εχεις πρόβλημα με τα μαλλιά.. Οσο για το "ποιος ο λόγος να βάλεις Gel αν εχεις πολύ κοντά μαλλιά" πίστεψέ με οτι υπάρχουν πάρα πολλοί που βάζουν κάτι στο κεφάλι τους για να φαίνεται χτενισμένο/γυαλιστερό/καρφάκια κτλ όσο κοντά μαλλιά και να έχουν..
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τα καρφακια δε μου αρεσουν. Κυριως μετριο μηκος στα μαλλια και ατημελητο λουκ, wet, και με φρατζα λιγο σηκωμενη.
ApSiMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν και το μαλλί το παίρνω σχεδόν πάντα με την ψιλή πρόσφατα είχα αφήσει λίγο (μην φανταστείτε τπτ τρελό, καμιά 7-8 πόντους είχε φτάσει) αλλά ήταν σε μήκος που ήθελε "φτιάξιμο". Είχα βολευτεί με έναν πηλό που είχα από παλιά (θα τον βρεις σε αντρικά κομμωτήρια) και με ένα mat κερί. Και τα 2 είχαν την ιδιότητα να μπορούν να ξαναφτιάξεις τα μαλλιά όποτε κ όπως θες. Έβαζα λίγο το πρωί, έφτιαχνα στο περίπου το μαλλί να πάρει μια στρώση, το χάλαγα μόνος-->κράνος-->βγαίνει κράνος--> το ξαναφτιάχνω στο περίπου. Δοκίμασε το δεν έχεις τίποτα να χάσεις Βέβαια πρόσφατα έπεσε πάλι ψιλή και ηρέμησα...
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 το καλυτερο μαλλι ειναι το τερμα κοντο στρατιωτικο, οικονομια στο σαμπουαν και το νερο, ,δε βαζεις ζελε,δε σε νοιαζει να το φτιαξεις οταν ξυπνησεις,δε στο χαλαει το κρανος και κουρευεσαι και πιο σπανια
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το καλύτερο μαλί είναι του Di caprio!
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δύσκολα θα βρεις λύση στο πρόβλημα αυτό. Τυραννάει κόσμο εδώ και πολλά χρόνια! Όπως είπαν και πιο πάνω η καλύτερη λύση είναι είτε κοντό μαλλί είτε μακρύ.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 αν και απο κρανη δεν ξερω, παλια ειχα ενα τζελ που για το βγαλεις μετα ηθελε λουσιμο, πετρωνε στο μαλλι πανω, δεν περναει χτενα. ενα pantene pro v για μπουκλες νομιζω ηταν, παλια ηταν σε διαφανο σωληναριο με κοκκινη ετικετα, τωρα πρεπει να εχει αλλαξει
goodMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Αν δουλευεις και πρεπει να πας με την μηχανη απλα μην βαζεις gel απο το σπιτι αλλα να το εχεις στο σακακι ( οχι το διπλοσταυροκουμπωτο αλλα το αλλο ) σου και οταν φτασεις τοτε βαζεις.Αλλη λυση ειναι να βαζεις gel και αφου εχει ξεραθει ας πω μετα ριξε λιγο νερο απο πανω και φτιαξτα με τα χερια σου. Εξαρταται βεβαια και αν στρωνουν...
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 να ξερεις οτι το τζελ αφηνει και υπολλειματα στο κρανος.. οχι οτι πιο καθαρο εε
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 φορεμα κρανους :P δεν ξερω γιατι μου φανηκε αστειο
imr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις δοκιμασει πηλο αντι για ζελε? Δεν φοραω κρανος (επειδη δεν οδηγαω μηχανη μη πεσουν ολοι οι νομοταγεις πολιτες του φορουμ να με φανε ) αλλα με μερικους πηλους πχ τον fructis με το κιτρινο καπακι νομιζω ακομα και αν κοιμιθω με ''φτιαγμενα'' μαλια το αλλο πρωι ειναι ακριβως ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.