evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 όταν λεμε ευρωπαικό club; λιγοτερα φωτα, φωτιες πιπες και εφε. τραπεζια δεν υπαρχουν και ο κοσμος διασκεδαζει δεν ταλαντευεται γυρω απο την θεση του. ειναι πιο χυμα και χαλαρα αλλα πολυ πιο διασκεδαστικα.
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 όταν λεμε ευρωπαικό club; πως ειναι το 99.9% των clubs της ελλαδας? Ακριβως το αντιθετο.
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 δωστε παραδειγματα και αφηστε τα λογια...(αν και υποψιαζομαι απο τωρα οτι θα πειτε σκηνικα τυπου trance,techno) να υποθεσω τα ministry,pacha,amnesia,fabrik,sankeys ειναι μουφα-εμπορικα κτλ?
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=g0stZa6xCuI random παραδειγμα. δωσε βαση στο πως ειναι ντυμενοι οι ανθρωποι, στην απουσια γκλαμουριας και στο οτι περναν καλα.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ενταξει, εμενα τετοια club δε μου αρεσουν, επειδη θα πρεπει να εισαι με το ποτο στο χερι. Προτιμω να ειμαι στο μπαρ, να ακουμπαω το ποτακι μου και να μπορω να στριψω και το τσιγαρακι μου.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 αυτο που περιγραφεις ειναι μπαρ-pub οχι club. στο club δεν πας για να εισαι χαλαρος και κυριλε, πας για να χορεψεις, να ξεδωσεις, να γινεις ντιρλα. αυτα τα κιριλομπουζουκοκλαμπ στην ελλαδα ειναι ενα συνοθηλευμα. they 're trying too hard! οπως και ολοι στην ελλαδα, και δεν εχει κανενα νοημα.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πως να γινεις ντιρλα, αν δε πιεις ομως πρωτα; Παντως ενταξει το DC, ειναι ενα κλικ πανω απο τα υπολοιπα της Ελλαδας.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 εμ αυτο ειναι, πινουν οι ανθρωποι, κι οχι μονο. τα μαυρα γυαλια που φοραν μεσα στα κλαμπ καποιοι τι νομιζεις οτι ειναι; απλα μοδα;
kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 (αν και υποψιαζομαι απο τωρα οτι θα πειτε σκηνικα τυπου trance,techno) μεσα επεσα...τα ποτα ερχονται σε 2η - 3η μοιρα. ενταξει ας πουμε οτι δεν ειναι το καλυτερο να παιρνεις ντραγκς για να διασκεδαζεις +να feel the vibes...
Luxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Οντως το ξεχασα αυτο. Ετσι γινονται ντιρλα μεσα σε λιγο εκει στο εξωτερικο. Παντως παρομοια φαση, ετσι χωρις τραπεζια, νομιζω εινια και ενα club στη Ροδο που ειχα παει, δε θυμαμαι πως λεγοταν. Αλλα και πολλα club εκει, δε ειχαν τετοια φιλοσοφια με τραπεζια. Να μου πεις, πιο πολυ τουριστες πηγαιναν.
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 E το να πινεις σαν διαολος ειναι διασκεδαση παντως
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 στην Ελλάδα πίνουν πολύ λιγότερο απ'ότι έξω (ειναι και πιο ακριβα τα ποτά)
gang Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μα σε club πας για να διασκεδάζεις και να χορέψεις. άντε πίνεις και ένα ποτό και μετά τα σπας. Το να πίνεις δεν είναι διασκέδαση ούτε είναι σωστό να πίνεις για να σου φτιάξει η διάθεση. Εγώ συγκεκριμένα φτιάχνομαι από την μουσική.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 http://uk.askmen.com/top_10/travel/top-10-2010-nightclubs_8.html No.8 - Guzel Athens The party scene in Athens has really picked up in the past few years -- not without the help of Guzel. Guzel is a massively chic club with a massively chic door policy, so only the pretty ones are allowed in to their now epic Sunday night hip-hop parties. The club is all about luxury and decadence, and don’t be surprised to see the Greek girl of your dreams dancing on a table (things have been known to get pretty wild inside Guzel). μας πηρανε χαμπαρι τι ψωνια ειμαστε και τι ζωα ειμαστε. οποιος/οποια ειναι χοντρος κοντος ασχημος αξυριστος η δεν εχει πλαστικα βυζια δε μπαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.