Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Προκειται για club που εχει ανοιξει προσφατα στο Γκαζι, στην Ιερα Οδο. Πηγα αυτη τη Πεμπτη και επαθα τη πλακα μου. Απιστευτο και ανταγωνιζεται ανετα τα ευρωπαϊκα club. Εχω μερικες αποριες, για τα προγραμματα. Ειναι αυτα : Τετάρτη: Bootycall Thursday: City Lights Fridays: Fridays @ DC Saturday: Upscale Mainstream Sundays: Showtime! Αλλα εχω δει μονο βιντεο απο city lights και Showtime. Τα αλλα τι ακριβως ειναι; Σε αυτο της τεταρτης το εισητηριο ειναι στα 20 ευρω, ενω τις αλλες ημερες στα 15 ευρω. Σκεφτομαι να παω και σημερα στο Upscale Mainstream που εχει καθε Σαββατο, αλλα δε ξερω αν θα εχει αρκετο κοσμο. Καποιο που εχει παει και γνωριζει, μπορει να μου πει ποιοι ειναι οι χωροι για vip; Αριστερα και δεξια του club; Επισης λεει vip κρατηση στα 130 ευρω, μαζι με το μπουκαλι ειναι; Τελος, θα ηθελα να ρωτησω, τι ακριβως παιζει με τη guest list. Μου ειπαν οτι λεω καποια ονοματα, και μπαινω δωρεαν, χωρις να πληρωσω εισοδο. Ισχυει; Τι κερδος εχουν αυτα τα προσωπα;
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πως πρέπει να είσαι ντυμένος για να μπείς σ αυτό το club?
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Χεχε, και εγω αυτη τη απορια ειχα. Ημουν μεταξυ μπλουζας και πουκαμισου, τελικα ευτυχως εβαλα μπλουζα! Ελαχιστοι με πουκαμισο, οχι οτι δε παει, απλα αν θελεις να χορεψεις techno κτλ, δε ειναι οτι καλυτερο.
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 -bootycall ειναι το rnb(κυριως)event που χει στανταρ επιτυχια...το καλοκαιρι ειναι στο ακρωτηρι-μπουτικ ιδια μερα. -κυριακη house και rnb με nivo. -Σαββατο ολα γεμιζουν... -τα club στην Ελλαδα ειναι τελειως διαφορετικα απο αρκετες χωρες.Εδω υπαρχουν κυριως τραπεζια+μπουκαλια... -vip=Οπως μπαινεις δεξια εκει στην βιβλιοθηκη ειναι κυριως για φαγητο και απο την απεναντι μερια ειναι vip τραπεζακια για ποτο.(πισω απο τα vip προς το βαθος του μαγαζιου ειναι το κομματι που ειναι τυφλο.ειναι μλκ να πας με τραπεζι γιατι δεν βλεπεις τιποτα.to stage ειναι αναμεσα στα vip!) -130μαζι με το μπουκαλι αλλα δεν νομιζω να δειναν special στην τιμη αυτη. -------------------------- μετα θα σου προτεινα το w που κραταει λιγο περισσοτερο απο το dc και αν δεν εχει αλλαξει στυλ το kalua για after... ------------------- guestlists ε απο το να τους μενει αδειο το μαγαζι ας πληρωσουν μεσα ποτο...υποτιθετε πως ο "μετρ" εχει λαο απο πισω του..ασχετως αν γεμιζουν το facebook με guestlist.
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιος. Αν θελεις να πας στα vip τραπεζακια στα αριστερα, τι πρεπει να κανεις; Μια απλη κρατηση; Ή πανε μονο γνωστοι; Αν παλι θελεις να ανοιξεις μπουκαλι, και δε μπορεις να πας στα vip, τι κανεις; Οντως παρατηρησα και εγω ενα χωρο καθως εφευγα με κατι τραπεζια, αλλα δε ειχε κανενα μεσα και δε μπορεις να δεις τιποτα. Τι ειναι εκει; Σαββατο τι προγραμμα παιζει; Οπως και την Πεμπτη; δεν κραταει πολυ δηλ γεμιζει 1 και αδειαζει 4+.Τι εννοεις; Τωρα που ειπες για after, ξερεις κανενα καλο, αλλα να μη ειναι σε στυλ Trust στη Καλλιθεα, δε ξερω αν το γνωριζεις.. Η σαρα και η μαρα ηταν εκει..
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ε ναι θα σου ελεγα να μην περιμενεις να σου κρατησουν τραπεζι vip αν δεν σε ξερουν(στανταρτ θα βρουν να το δωσουν σε αλλον)... εχει κατι μπαρες στο stage κανε εκει κρατηση. o xωρος που λες ηταν με κουρτινα?μηπως απλα τον ειχαν κλεισει γιατι δεν γεμιζε το μαγαζι? 1-4 εννοω οτι το μαγαζι γεμιζει με κοσμο στις 1+ και αδειαζει αποτομα στις 4και κατι. mainstream μουσικη και το σαββατο. το καλουα που σου πα δεν ειναι ελληναδικο εκεινες τις ωρες.Για after Ελληναδικο πας αργυρουπολη στο deja vu. εχω χρονια να παω trust.ο κοσμος ηταν αυτος που συνεχιζει την μερα του απο τα γυρω strip shows ktl:P δεν εισαι απο αθηνα ετσι?
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, δε ειμαι απο Αθηνα. Εχω παει deja vu, δε μου φανεται για after. Αντιθετως μετα της 4, ο κοσμος αρχιζει και φευγει σιγα-σιγα.. After συνηθως ειναι αυτα απο τις 6 και μετα. Ναι ειχε μια κουρτινα. Μπορει και επειδη δε ειχε αρκετο κοσμο, να το ειχαν κλεισει. Αυτο με το guestlist, ομως μας συμφαιρει εμας. Γιατι η εισοδος εχει 15 ευρω, ενω αν μπεις δωρεαν και παρεις απλο ποτο, θα δωσεις 10 ευρω, οποτε γλυτωνεις ενα 5ευρω.
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Και οταν λεμε mainstream μουσικη, τι εννοουμε; Παντως οχι σα τη Πεμπτη που γινοταν χαμος με techno,house και πολυ μπασο!
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως συγκρινεται με club εξωτερικου? Απο θεμα χωρου? Ηχου? Μουσικης? Γιατι με οτι διαβασα σαν ακομα ενα club του κιλου μου κανει.
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 υποθετω οτι ειναι και τεκες και πανακριβο και οι πορτιερηδες εχουν υφακι λες και ειναι στο private bar του hilton?
skipperas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 είδαν καλά τα ματάκια μου και αναφέρθηκε το deja vu στην αργυρούπολη ?? :D μακριάάά....
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ειδα μερικα video στο youtube απο το μαγαζι...ΟΧΙ δεν εχει σχεση με ευρωπαικο club, ακομα ενα μπουζουκοclub ελληνικο ειναι.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μπουζουκοκλαμπ δεν ξερω αν ειναι αλλα οντως δεν φαιρνει σε ευρωπαικο με τπτ.
ravend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 έκανα το λάθος να πάω στα γενέθλεια φίλης..τι το ήθελα..κλασσικό κλάμπ που θα βρείς μέχρι και στην επαρχία. όταν τα ακούσματα σου δεν ταιρίαζουν στην κατηγορία mainstream τότε είναι βασανιστήριο! άφτερ δεν το λές. άφτερ ξέρω ένα αν και είναι cult κατάσταση mo better στη θεμιστοκλέους. ότινα΄ναιδικο απ΄τα καλά.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.