karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Και αν είναι η μητρική πλακέτα...? Εγώ προσωπικά δε το πιστεύω καθόλου. Πιο πιθανό μου φαίνεται, με όλους τους ιούς που είχες μέσα και δε ξέρεις και πόσο καιρό τους κουβαλούσες, να έχει χτυπηθεί το software σου. Γνώμη μου βέβαια πάντα.
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το σύστημα ούτε δυο εβδομάδες δεν το χω που το χου κάνει format όμως....
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το σύστημα ούτε δυο εβδομάδες δεν το χω που το χου κάνει format όμως.... Και σε 2 εβδομάδες είχες το παραπάνω χάλι με trojan κλπ; Γιατί του έκανες φορμάτ πριν 2 εβδομάδες; Είχε το ίδιο κόλλημα;
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ήταν όλα στον δίσκο των Windows... Του έκανα φορμάτ διότι μετα απο διακοπή ρεύματος δεν ξαναμπήκε ποτέ στα Windows και δυστυχώς δεν γινόταν να κάνω κάτι και σαν μην έφτανε αυτο ο επεξεργαστής βγήκε off (Pentium D830) και βάλαμε έναν Quand Core Q8400
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ήταν όλα στον δίσκο των Windows... Του έκανα φορμάτ διότι μετα απο διακοπή ρεύματος δεν ξαναμπήκε ποτέ στα Windows και δυστυχώς δεν γινόταν να κάνω κάτι και σαν μην έφτανε αυτο ο επεξεργαστής βγήκε off (Pentium D830) και βάλαμε έναν Quand Core Q8400 Τα κολλήματα στα κάνει με το νέο επεξεργαστή; Εννοώ πριν κολλήματα δεν είχες; Τον επεξεργαστή τον τοποθέτησες εσύ; Πόσο καιρό έχεις το pc; Αν στα έκανε και πριν το νέο επεξεργαστή κάτι που δεν αναφέραμε αν και δύσκολο καθώς φαίνεται να σε καλύβει είναι να φταίει το τροφοδοτικό. Πραγματικά το pc σου θέλω να το κάνω βίδες
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, με τον καινούργιο επεξεργαστή..!!! Μπα δεν νομίζω πως θα το ήθελες διότι ο επεξεργαστής δεν έχει ανεμιστήρα αλλά είναι συνδεδεμένος με σύστημα υδρόψυξης... Εννοείται πως τον έβαλε τεχνικός που ασχολείται με συστήματα υδρόψυξης....
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, με τον καινούργιο επεξεργαστή..!!! Μπα δεν νομίζω πως θα το ήθελες διότι ο επεξεργαστής δεν έχει ανεμιστήρα αλλά είναι συνδεδεμένος με σύστημα υδρόψυξης... Εννοείται πως τον έβαλε τεχνικός που ασχολείται με συστήματα υδρόψυξης.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩΩΩΩ, έλεγα μήπως δεν είχε κουμπώσει καλά αλλά θα έκλεινε και δε θα κόλλαγε, pffff!!!! Πραγματικά εγκαταλείπω . Περίμενε το Gi0 και λύση θα βρεις. Sorry αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ να δεις πόσο πολύ θέλω να τον σπάσω αλλά λυπάμαι τα λεφτά που χω ξοδέψει για αυτο το ρημάδι το μηχάνημα. Μόνο RAM και τροφοδοτικό δεν έχω αλλάξει.... Να σου κάνω μία ερώτηση άσχετη.. Intel Core i7 ή Quand Core....?
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Αααα και τα περισσότερα trojan ήταν απο System Volume Information... Απο φακελους που δημιουργήθηκαν απο το Windows Update των Windows....
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ να δεις πόσο πολύ θέλω να τον σπάσω αλλά λυπάμαι τα λεφτά που χω ξοδέψει για αυτο το ρημάδι το μηχάνημα. Μόνο RAM και τροφοδοτικό δεν έχω αλλάξει.... Να σου κάνω μία ερώτηση άσχετη.. Intel Core i7 ή Quand Core....? Sorry αλλά με πέταξε και δεν έλεγε να ξαναμπεί. Intel Core i7 είναι το καμάρι μου και εμένα δε μου κάνει κολλήματα εντάξει Πάντως τι να πω με το δικό σου δε ξέρω, το μόνο που σκέφτομαι είναι να την έχει πατήσει το τροφοδοτικό αλλά δε ξανακάνω πρόβλεψη για το μηχανάκι σου, με έχει κάνει ΕΞΑΛΛΗ :D
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλά και ο D830 που χα κολλήματα δεν έκανε και ήταν απο τους πρωτους Dual Core....
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το memtest έχω συμπληρώσει 5:30 ώρες και ακόμα συνεχίζει....
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το memtest έχω συμπληρώσει 5:30 ώρες και ακόμα συνεχίζει.... error έβγαλε το σκασμένο; γιατί έχω σκάσει να δω τι φταίει;
prigipa_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μπα κανένα error συνεχίσει ακάθεκτο...
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μπα κανένα error συνεχίσει ακάθεκτο... Δεν είναι θέμα μνήμης λοιπόν. grrrrr Απογοητεύομαι όσο πάει edit: Άλλο τροφοδοτικό έχεις να δοκιμάσεις μια και μου έχει καρφωθεί η ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.