Προς το περιεχόμενο

Κολλάει ο Η/Υ

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

memtest έκανες ή μόνο έτρεξες το διαγνωστικό για το δίσκο;

Αυτα που λεει η karmen, εγιναν?

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Με τα καλώδια...? Όχι ακόμα.. Το memtest δεν σταματάει στο 100%....?

http://img508.imageshack.us/img508/1627/24246595.jpg

Bootable memtest θα τρεξεις και οχι καποιο που τρεχει μεσα απο τα windows.Θα το αφησεις για ενα 5ωρο.

http://www.memtest.org/

Προφανως αν σου πεταξει error στο 5λεπτο, δεν υπαρχει λογος να το συνεχισεις.

• Moderators
Δημοσ.

Για τους σκληρούς δίσκους επιλέγω αυτους που θέλω να κάνω test και πατάω Smart....?

Θα σε γελασω, μια και δεν τα εχω χρησιμοποιησει τα diagnostics της seagate.Υποθετω πως ναι.

Ολο και καποιο help/faq θα υπαρχει στο site της seagate ή στα αρχεια του προγραμματος.Ριξτου μια ματια μεχρι να σου απαντησει καποιος με seagate.

Δημοσ.

Μετα απο σχεδόν μια ώρα μου βγαλε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε (memtest) μέσω bootable και δεν βρεθηκαν errors. Βέβαια αυτο συνέχιζε να κάνει έλεγχο....

Δημοσ.

Bootable memtest θα τρεξεις και οχι καποιο που τρεχει μεσα απο τα windows.Θα το αφησεις για ενα 5ωρο.

Μετα απο σχεδόν μια ώρα μου βγαλε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε (memtest) μέσω bootable και δεν βρεθηκαν errors. Βέβαια αυτο συνέχιζε να κάνει έλεγχο....

Όταν λέει ο Gi0 5ωρο είναι 5ωρο. Τι εννοείς ολοκληρώθηκε, αλλά συνέχιζε να κάνει έλεγχο;

Δημοσ.

Εγώ το αφησα μία ώρα. Μου έβγαλε κάτω χαμηλά Complete\No Errors

Λάθος το κατάλαβα. ΟΚ θα το αφήσω πέντε ώρες....

Δημοσ.

Λάθος το κατάλαβα. ΟΚ θα το αφήσω πέντε ώρες....

Βρε αγόρι μου λες ότι ολοκληρώθηκε αλλά μετα ότι συνέχιζε τον έλεγχο. :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Οκ.Προφανως καποιος λογος θα υπαρχει που αναφερω το 5ωρο.Η 1 ωρα memtest δεν αποδεικνυει οτι οι μνημες σου ειναι οκ.

Αν θελεις το ακολουθεις προφανως,αν οχι,fine by me απλα κανε τον κοπο να το αναφερεις.

Βρε αγόρι μου λες ότι ολοκληρώθηκε αλλά μετα ότι συνέχιζε τον έλεγχο. :unsure:

Εννοει οτι περασε το πρωτο loopwink.gif

Απλα επειδη εβγαλε 100%,προφανως αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει, υποθετεις πως εισαι οκ κ δεν υπαρχει λογος να το συνεχισεις.

Δημοσ.

Εννοει οτι περασε το πρωτο loopwink.gif

Απλα επειδη εβγαλε 100%,προφανως αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει, υποθετεις πως εισαι οκ κ δεν υπαρχει λογος να το συνεχισεις.

Yep i know sir, but when u speak we just listen. Αποχωρώ κιόλας με εσένα εδώ περισσεύω κατά πολύ

• Moderators
Δημοσ.

Yep i know sir, but when u speak we just listen. Αποχωρώ κιόλας με εσένα εδώ περισσεύω κατά πολύ

Εισαι 100% λαθος.Οσοι εχουν καποια ιδεα επι του θεματος του thread(του καθε thread) και μπορουν να την στηριξουν, καλα κανουν και συμμετεχουν. Επισης,μην αρχισω να λεω "κανεις δεν ειναι αλαθητος" κ αλλα τετοια βαρυγδουπα, you get my pointrolleyes.gif

Disclaimer: Δεν εχω χρηματισει κανεναν, οσο κ αν φαινεται το αντιθετοdry.gif

Δημοσ.

Εισαι 100% λαθος.Οσοι εχουν καποια ιδεα επι του θεματος του thread(του καθε thread) και μπορουν να την στηριξουν, καλα κανουν και συμμετεχουν. Επισης,μην αρχισω να λεω "κανεις δεν ειναι αλαθητος" κ αλλα τετοια βαρυγδουπα, you get my pointrolleyes.gif

Disclaimer: Δεν εχω χρηματισει κανεναν, οσο κ αν φαινεται το αντιθετοdry.gif

Θα βγούμε offtopic grrrrr. Το κατάλαβα αυτό που είπες αλλά, εμπειρία μεγαλύτερη έχεις και το έχεις αποδείξει σε πολλές συζητήσεις εδώ μέσα (σε παρακολουθώ στενά σε συζητήσεις :P ) .

Οι γνώσεις μου για το θέμα του topicstarter αφού κάτι μου λέει ότι και το memtest θα βγει οκ άρα πάμε σε software σταματάνε εδώ. Εγώ θα προχωρούσα σε φορματ όσο και να μη μου αρέσει, εσύ όμως όχι σωστά; you get my point ;) . Άρα συνεχίζεις μόνος :) αλλά θα παρακολουθώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...