prigipa_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω Windows XP Professional Service Pack 3 και παρατηρώ κάποιες φορές ο Η/Υ κολλάει. Δεν μου χει βγάλει ποτε μπλε οθόνη και επίσης δεν μου έβγαλε ποτε την επιλογή να μπω μέσω Safe Mode. Τι μπορεί να συμβαίνει...?
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω Windows XP Professional Service Pack 3 και παρατηρώ κάποιες φορές ο Η/Υ κολλάει. Δεν μου χει βγάλει ποτε μπλε οθόνη και επίσης δεν μου έβγαλε ποτε την επιλογή να μπω μέσω Safe Mode. Τι μπορεί να συμβαίνει...? Όταν λες κολλάει τι εννοείς; Παίζοντας κάποιο παιχνίδι; Από θερμοκρασίες κλπ πως πας; Κάνε και ένα scan με Malwarebytes για αρχή
prigipa_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Απο θερμοκρασίες μια χαρά χαμηλές έχω... Τις πιο πολλές φορές κολλάει και ούτε και ο κέρσορας του ποντικιού δεν κουνιέται και αναγκάζομαι να χω πατημένο το κουμπί Power Off για τερματισμό. Συνήθως το κάνει αμα βλέπω καμμία ταινία αλλά όχι πάντα....
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Απο θερμοκρασίες μια χαρά χαμηλές έχω... Τις πιο πολλές φορές κολλάει και ούτε και ο κέρσορας του ποντικιού δεν κουνιέται και αναγκάζομαι να χω πατημένο το κουμπί Power Off για τερματισμό. Συνήθως το κάνει αμα βλέπω καμμία ταινία αλλά όχι πάντα.... Έχεις δει ποτέ θερμοκρασίες την ώρα του κολλήματος; Κάρτας γραφικών ας πούμε; Αν δεν κάνω λάθος η κάρτα οθόνης σου δεν έχει παθητική ψύξη άρα μπορείς να δεις με ένα furmark τι παίζει. Κάνε πάντως ένα τσεκ για κανένα ιο με το Malware
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω Windows XP Professional Service Pack 3 και παρατηρώ κάποιες φορές ο Η/Υ κολλάει. Δεν μου χει βγάλει ποτε μπλε οθόνη και επίσης δεν μου έβγαλε ποτε την επιλογή να μπω μέσω Safe Mode. Τι μπορεί να συμβαίνει...? Εχεις παρατηρησει καποιο pattern στα κολληματα?Ας πουμε παιζεις καποιο παιχνιδι, βλεπεις καποια τανια, εισαι στο youtube, κανεις αντιγραφη αρχειων,κλπ.
prigipa_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτάζω τώρα το MalWareBytes. Παιχνίδια δεν πολύ παίζω στο PC αλλά την τελευταία φορά είχα ανοικτό τον FireFox και IE και σελίδες που χρησιμοποιούσαν Flash...
prigipa_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τα αποτελέσματα.... http://img191.imageshack.us/img191/5867/85065418.jpg
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τα αποτελέσματα.... http://img191.imageshack.us/img191/5867/85065418.jpg wow τι άλλο να πω; Πες του να τα καθαρίσει δώσε και μία με το spybot search and destroy και πες νέα Ερώτηση antivirus έχεις; Αν ναι ποιο;
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 antivirus δε είχες? :D σε πρόλαβα τα χίλιασες κιόλας άντε και εις ανώτερα
jakegate7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 :D σε πρόλαβα τα χίλιασες κιόλας άντε και εις ανώτερα ωχ ναι ευχαριστώ δε το πήρα χαμπάρι. δε με πρόλαβες, απλά σε άφησα να postαρεις πρώτη
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ωχ ναι ευχαριστώ δε το πήρα χαμπάρι. δε με πρόλαβες, απλά σε άφησα να postαρεις πρώτη yep i know, ladies first
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 NOD32 Περίεργο, αναβαθμίσεις κλπ του είχες κάνει; Σκανάρισμα κάθε μέρα; Το έχω σε μεγάλη εκτίμηση αυτό το antivirus πάντως
prigipa_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Περίεργο, αναβαθμίσεις κλπ του είχες κάνει; Σκανάρισμα κάθε μέρα; Το έχω σε μεγάλη εκτίμηση αυτό το antivirus πάντως Ναι, κάθε μέρα του κάνω... Θα το τρέξω μια σε Full Scan και μετα θα αναμείνω αν θα ξανακολλήσει ο Η/Υ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.