infinitus_maximus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το παλικάρι το ανέβασε και το έκανε ανοικτού κώδικα το 7.0 όπως μου είχε πει. Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ νέα μαζί με ότι έχω κάνει για το ERP σε λίγες μέρες. Άντε να δούμε... http://sourceforge.net/projects/alpha-cms/
kostas0928 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Να φανταστώ οτι είχες τόση αγωνία για το πότε θα βγεί που καθόσουν στο sourceforge και έκανες refresh ολη την ώρα έτσι ? Η μάλλον είχες πει στο Δελαπόρτα να σε ειδοποιήσει ΑΜΕΣΩΣ μόλις το ανεβάσει! Δεν αντεχες να χάσεις δευτερόλεπτο...
infinitus_maximus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εμ βασικά έχω κάνει track το έργο όπως και το φόρουμ για νέα μυνήματα. Είπαμε είμαι μεγάλος όχι και αρχαίος. :P :P
kostas0928 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Και είπες να ρθεις να το ανακοινώσεις χωρίς δεύτερη σκέψη
infinitus_maximus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μιας που θα το δοκιμάσω και θα σας δείξω πρόοδο....γιατί όχι?
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ΟΚ, αλλά αν δεν το κατάλαβες από το προηγούμενο thread, τα ονόματα "Alpha CMS" και «Δελαπόρτας» βγάζουν άγρια ένστικτα στην κοινότητα του Insomnia. Θα μου πεις, δεν τα ανέφερες εσύ, άλλοι σε κατεύθυναν προς τα εκεί, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κος Δελαπόρτας και τα alt. accounts του έχουν απασχολήσει υπέρ του δέοντος τους moderators και τα μέλη του Insomnia στο παρελθόν. Θα το δεις και μόνος σου κάνοντας μία σχετική αναζήτηση σε παλιότερα θέματα. Αν θέλεις να ενημερώσεις για την πορεία του ERP που αναπτύσσεις ή να λύσεις προβλήματα που θα συναντήσεις στην πορεία ανάπτυξής του, καλώς να ορίσεις. Ενημέρωση για νέες εκδόσεις του Alpha CMS, όχι ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.