Προς το περιεχόμενο

Powering Ati HD 5970

sotirisl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Και έχε κατά νου ότι δεν παίζει να λειτουργήσουν όλα στο full, άρα το σύστημά σου δεν καταναλώνει καν τόσο την περισσότερη ώρα.

Αμα δουλευει ενα AVIReComp απο πισω και εσυ παιζεις κανενα game δεν θα λειτουργησουν ολα στο τερμα σχεδον?

Δημοσ.

δοκίμασα όλους του συνδυασμούς με τα 6-8 pin - adaptor... μου φαίνεται θα τον πάω στο μαγαζί ολόκληρο το pc να δουν τι τρέχει...

Δημοσ.

δοκίμασα όλους του συνδυασμούς με τα 6-8 pin - adaptor... μου φαίνεται θα τον πάω στο μαγαζί ολόκληρο το pc να δουν τι τρέχει...

Δωσε και κανενα αλλο στοιχειο για το μηχανημα,πχ μητρικη κτλ.Το οτι δεν δινει καθολου σημα μου κανει για ρυθμιση bios.

Θα καταφέρει να παίξει με ανθρώπινα fps στην παραπάνω περίπτωση;

Γιατι οχι,Εμενα για το Black Ops ο επεξεργαστης δουλευει στο 25-30%.Το AviReComp περιπου στο 65αρι.Ισα ισα ερχεται.Θα μου πεις ποιος θα κατσει να κανει τετοια δουλεια,οκ, απλα λεω οτι αμα θες να κανεις τον υπολογιστη να δουλεψει φουλ μπορεις.Το μονο ευκολο που λενε.

Δημοσ.

Βρεθηκε τελικα λυση φιλε μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...