Προς το περιεχόμενο

Ώρα για αγορά Wireless Router

Carl_Barks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι δεν χανει κατι να δοκιμασει.δοκιμαζει με τα διαφορα κλειδωματα και βλεπει.ολα αυτα βεβαια αν το adsl router που εχει παιζει wds διοτι πρεπει και τα 2 να παιζουν wds.an to Κανονικο του ρουτερ ειναι το thomson τοτε υποστηριζει wds αλλα λενε οτι μονο wep.δεν θυμαμαι αν το ειχα δοκιμασει wpa.αλλα wep ειχε παιξει.ειχα δοκιμασει και Thomson με ενα netfaster Νομιζω δεν ειχε παιξει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τί είναι το access point που λέτε; Ψάχνω να πάρω καινούριο ρούτερ και εγώ και έχω ψιλοχαθεί στα φόρουμ.

Να σας αφήσω κάποιες πληροφορίες να μου προτείνετε κανένα router;

Έχω το Sagem 2444 που δίνει η Conn-X είναι μια μάπα. Πέφτει όταν μπουκώνει στα online games και στο downloading και πρέπει χειροκίνητα να το κλείσω κ να το ξανανάψω...

Ειλικρινά δεν ξέρω πολλά από routers θέλω όμως βοήθεια..Αυτή τη βδομάδα θέλω να αγοράσω καινούριο. Αυτό το ρουτεράκι το έχω ένα χρόνο και η ίδια ιστορία..

Είμαστε 3 υπολογιστές, οι 2 είναι στον κάτω όροφο οπότε θέλω και καλή εμβέλεια γιατί παίζουνε online και στον κάτω όροφο.

Ότι θέλετε να ξέρετε στη διάθεσή σας.

Από χρήματα δίνω μέχρι 100. Όλες οι προτάσεις δεκτές. Επίσης να ..είναι εύκολο να το βάλω..δεν ξέρω πολλά απο δίκτυα κ τέτοια θεματάκια.

Δημοσ.

access point φαντασου μια συσκευη η οποια παιρνει ιντερνετ ειτε απο αλλο adsl router ειτε απο μισθωμενη γραμμη ειτε απο οτιδηποτε και το κανει ασυρματο.απλα το ιντερνετ δεν το παιρνει απο τηλεφωνικο καλωδιο οπως το adsl router αλλα το παιρνει απο ethernet απο καποιο αλλο modem Κτλ.οποτε εσυ δεν θες access point.εσυ θες ρουτερ.οπως προτεινουν σε ολους αν δωσεις κατι παραπανω απο 100 μπορεις να παρεις καποιο vigor Που θα σου μεινει για πολυ καιρο.με κατι λιγοτερο απο 100 καποιο Netgear εχει και lifetime απο πλαισιο.ελπιζω να πεφτει πραγματι η γραμμη οταν μπουκωνει το ρουτερ και οχι να πεφτει η γραμμη επειδη ειναι χαλια η γραμμη σου.μην παρεις καποιο πιο καινουριο και εχεις μετα προβλημα αποσυνδεσεων.χαρακτηριστικα γραμμης?

Δημοσ.

Πως βλέπω τα χαρακτηριστικά της γραμμής; Σορρυ δεν είμαι καλή σε αυτά. Θες να δώ κάπου συγκεκριμένα; Το access point θα το βάλω στο διάδρομο διότι ο υπολογιστής που είναι στον κάτω όροφο δεν πιάνει καλά.. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι όντως στο ρούτερ γιατί το κάνει πάνω απο 1 χρόνο και σε άλλα φόρουμ παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα για το Sagem 2444 της Conn-x.

Δημοσ.

Πως βλέπω τα χαρακτηριστικά της γραμμής; Σορρυ δεν είμαι καλή σε αυτά. Θες να δώ κάπου συγκεκριμένα; Το access point θα το βάλω στο διάδρομο διότι ο υπολογιστής που είναι στον κάτω όροφο δεν πιάνει καλά.. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι όντως στο ρούτερ γιατί το κάνει πάνω απο 1 χρόνο και σε άλλα φόρουμ παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα για το Sagem 2444 της Conn-x.

kapoy μεσα στο ρουτερ πρεπει να υπαρχει μια καρτελλα που να γραφει ποσο sygxronizei η γραμμη ποσο Margin εχεις και ποσο attenuation.dsl line status ισως το αναφερει.δεν θυμαμαι απεξω.

αυτο το πρωτο κομματι.

β.εσυ τι θες να κανεις?θες να παρεις ενα καινουριο adsl router για να γλυτωσεις τα προβληματα που εχεις με το sagem η θελεις να επεκτεινεις την εμβελεια του ηδη υπαρχον ρουτερ σου ωστε να φτανει εκει που δεν φτανει το sagem?αλλο το ενα προβλημα αλλο το αλλο.αν το θελεις για επεκταση μπορεις να ριξεις καλωδιο μεχρι τον διαδρομο η θες ασυρματα να παιρνει το ενα απο το αλλο.αν μπορεις γραψε μου αναλυτικα τι θες να κανεις για να δουμε αναλυτικα τι θα χρειαστεις.

δηλαδη θες νεο adsl router

β.θες και νεο adsl router και repeater για να στειλεις το σημα "παραπερα"??

κτλ κτλ.

Δημοσ.

Επειδή έιμαι σε dektop pc τι προτείνετε για αγορά ασύρματης κάρτας δικτύου;

Κάτι τέτοιο έιναι αξιοπρεπές;

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN821NC-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps-MIMO.htm

Επίσης, μία χαζή ερώτηση, το Ν είναι backward compatible; (αν δηλαδή πάρω Ν κάρτα δικτύου αλλά δεν έχω Ν wi-fi ρούτερ παίζει κανονικά;)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

nai einai backward compatible.β.εγω θα προτιμουσα μια Netgear αντι για tp link αλλα οι υπολοιποι θα σου πουν οτι ειναι μια χαρα η Tp link.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...