yiankap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα στα Carrefour Λάρισας (είχα καιρό να πάω) και πέρασα από το τμήμα των ηλεκτρονικών. Όπου είχε ένα home cimema Philips HTS 3270 στα 71 €. Με δεδομένη την τιμή στο Skroutz : http://www.skroutz.gr/s/92551/Philips-HTS3270.html και ότι σε αυτή την τιμή παίρνεις συνήθως Noname Ηome Cinema,θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή προσφορά. Τσίμπησα εγώ και ένας φίλος μου από 1 και έχει μείνει μόνο 1. Ενδεχομένως να υπάρχει και σε άλλα Carrefour η προσφορά.
aklostr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πριν από λίγο πήρα το τελευταίο (αυτό που είχε στο ράφι κ έπαιζε) δεν έχει άλλο ούτε στην αποθήκη ρώτησα, μην πάτε τσάμπα. Ευχαριστώ yiankap!
yiankap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το σέταρα τώρα !! Είναι γα...το !!!Έχω συνδέσει με οπτική το media player και για το χώρο που έχω είναι ότι πρέπει!!Κρίμα που δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα. Πάντως τα Carrefour κατά καιρούς έχουν κάτι καλές "κρυφές" προσφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.