panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής...Έκανα format σε ένα φιλαράκι μου και του πέρασα τα windows τα 7.. Τώρα θέλω να του αγοράσω μια μνήμη Ram γιατι έχει μόνο μία που έιναι 1 GB.. Τώρα επειδή σκέφτηκα να μήν του πάρω καμία ότι να ναι..και δεν ταιριάζει..ήθελα να ρωτήσω εδώ.. Χρειάζεται να δώ κάτι προτού αγοράσω την μνήμη.. Δηλαδή πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα? η συγκεκριμένη χωρητικότητα? ή οτιδήποτε άλλο...πείτε μου σας παρακαλώ γιατι δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτα.. Πρέπει να δώ αν την σηκώνει η μητρική την μνήμη και μέχρι πόσο σηκώνει..και αν ΝΑΙ πώς θα το δώ αυτό.. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 1. Τρέχοντας το cpu-z, Everest κ.λπ.. 2. Ανοίγοντας το κουτί και σημειώνοντας κάπου το μοντέλο. 3. Κοιτώντας το κουτί της :Ρ
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 oK...Mισό λεπτάκι να μιλήσω μαζί του και θα σου πω!
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Bασικά επειδή δεν είναι σπιτι και δεν μπορεί να δει..πεσ μου...πες πως την βλέπει και μου λέει..Πού θα δώ τι μνήμη πρεέπει να της βάλω.?
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν τρέξει cpu-z ας ανατρέξει στο tab Mainboard.
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ τι υποστηρίζει ακριβώς η μητρική του φίλου μου?
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν δε μάθουμε περί ποίας πρόκειται, όχι. Εκτός βέβαια κι αν τσεκάρει το manual της.
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 oxi εννοώ μόνος του να δεί τη μητρική έχει.. και μετά να βάλει κάπου στο ίντερνετ το όνομα της και να του βγάλει τι ακριβώς υποστηρίζει...επειδη δεν ειναι σπιτι τωρα και δεν μπορεί να το δει..γιαυτο...αν είναι να το κανει το βραδυ...πιο αργα μονος του... να δεί τι μαρκα ειναι και να το βάλει καπου και να του βγαλει τι υποστηρίζει ακριβως΄...γινεται/?
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πες μου πως γίνεται..και αν ειναι θα του πω να το κάνει...εκτος και αν γυρισει νωρίς και σου στείλω εδω την μαρκα να μας πεις εσυ..
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δείτε το μοντέλο και ανάφερέ το εδώ, θα βγάλουμε άκρη.
panik18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον το ειδαμε... είναι Motherboard Manufacturer Model 775Dual-VSTA 1.00 Chipset VIA PT880 Pro Rev 00 Southbridge VIA VT8237A Lpcio Winbond W83697HF Bios Brand American Megatrends Inc. Version p1.90 Date 09/14/2006 Graphic Interface Version pci-Express Link width x4 Max supported x16 Φτάνουν αυτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.