Προς το περιεχόμενο

Ram αναβάθμιση

panik18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής...Έκανα format σε ένα φιλαράκι μου και του πέρασα τα windows τα 7..

Τώρα θέλω να του αγοράσω μια μνήμη Ram γιατι έχει μόνο μία που έιναι 1 GB..

Τώρα επειδή σκέφτηκα να μήν του πάρω καμία ότι να ναι..και δεν ταιριάζει..ήθελα να ρωτήσω εδώ..

Χρειάζεται να δώ κάτι προτού αγοράσω την μνήμη.. Δηλαδή πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα? η συγκεκριμένη χωρητικότητα?

ή οτιδήποτε άλλο...πείτε μου σας παρακαλώ γιατι δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτα..

Πρέπει να δώ αν την σηκώνει η μητρική την μνήμη και μέχρι πόσο σηκώνει..και αν ΝΑΙ πώς θα το δώ αυτό..

Ευχαριστώ

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bασικά επειδή δεν είναι σπιτι και δεν μπορεί να δει..πεσ μου...πες πως την βλέπει και μου λέει..Πού θα δώ τι μνήμη πρεέπει να της βάλω.?

Δημοσ.

oxi εννοώ μόνος του να δεί τη μητρική έχει.. και μετά να βάλει κάπου στο ίντερνετ το όνομα της και να του βγάλει τι ακριβώς υποστηρίζει...επειδη δεν ειναι σπιτι τωρα και δεν μπορεί να το δει..γιαυτο...αν είναι να το κανει το βραδυ...πιο αργα μονος του... να δεί τι μαρκα ειναι και να το βάλει καπου και να του βγαλει τι υποστηρίζει ακριβως΄...γινεται/?

Δημοσ.

Πες μου πως γίνεται..και αν ειναι θα του πω να το κάνει...εκτος και αν γυρισει νωρίς και σου στείλω εδω την μαρκα να μας πεις εσυ..

Δημοσ.

Λοιπον το ειδαμε... είναι

Motherboard

Manufacturer

Model 775Dual-VSTA 1.00

Chipset VIA PT880 Pro Rev 00

Southbridge VIA VT8237A

Lpcio Winbond W83697HF

Bios

Brand American Megatrends Inc.

Version p1.90

Date 09/14/2006

Graphic Interface

Version pci-Express

Link width x4 Max supported x16

Φτάνουν αυτα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...