_tasos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ασχολούμαι με linux, απλά θέλω να μπορώ να προγραμματίζω και μέσω των windows ώστε να μπορώ να κάνω εργασίες όπου και να μαι.Εγώ θα σου πρότεινα το Cygwin http://www.cygwin.com/. Είναι ένας UNIX emulator ο οποίος τρέχει σε windows. Το κάνεις install και έχεις unix μέσα στα windows. Μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο στη σχολή όπου έπρεπε να κάνω προγράμματα για το μάθημα λειτουργικών συστημάτων και το Linux δεν ήταν κατάλληλο (το Linux δεν τηρεί το POSIX 100%). Πραγματικά πολύ καλό. Έχεις το gcc για compiler και μπορείς να δουλέψεις με όποιο IDE των Windows θέλεις .
dmkias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 το visual studio ειναι πιο γενικό δηλαδή; για όλες τις γλώσσες;
_tasos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι για όλες τις γλώσσες, αλλά μπορείς να γράψεις C σε αυτό. Όμως ο compiler που χρησιμοποιεί είναι για τη Visual C++. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν editor
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 κάνω την γλώσσα C στην σχολή, και μας προτείνουν να εγκαταστήσουμε τα linux για να προγραμματιζουμε. ο καθηγητής μου όμως έχει ένα πρόγραμμα που γράφει πρόγραμμα σε C και το τρέχει σε Windows. Ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα και ποιά εκδοση μου προτείνετε; Θα σου πρότεινα ένα παλιό μεν αλλά αρκετά καλό περιβάλλον για C. Λέγεται LCC. Δοκίμασέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.