Προς το περιεχόμενο

συνεχομενα disconnect...!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρους εχω αντιμετωπισει προβληματα με disconnects και τελικα ανακαλυψα οτι εφταιγε το pc μου και πιο συγκεκριμενα η IP stack. Η Microsoft εχει καποιο fix για αυτες τις περιπτωσεις το οποιο και σου επαναεγκαθιστα το IPv4 πρωτοκολλο στο pc σου. Θα προτεινα γενικά σε περιπτωσεις disconnects να γινετε εφαρμογη πρωτα του fix και μετα αναζητηση του προβληματος στο router ή στον παροχο.

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα με συνεχόμενα disconnects με Forthnet? Από χτες το βραδυ με έχει τρελάνει..

Δημοσ.

λοιπον παιδια υστερα απο κατι δοκιμες που εκανα κατεληξα στα παρακατω..

1) αν επιλεξω στο modem/router G.992.5 (ADSL2+) συγχρονιζει στα 19,7mbps και κανει disconnects καθε 7~8 ωρες τα ping ειναι χαλια και το youtube απλα δεν παιζει 1080p !!!

2) αν επιλεξω στο modem/router G.992.1 (G.DMT) συγχρονιζει στα 10,3mbps και ειναι σταθεροτατο και πολυ ποιο γρηγορο σε αποκριση στα site αλλα και στο youtube βλεπω κανονικα 1080p !!!

και οταν λεω επιλεγω εννοω οτι εχω στα χερια μου ενα modem/router της philips και μου το επιτρεπει αλλιως με το 585v7

δεν βλεπω απο που μπορει να αλλαξει το mode αυτο...

οποιος ξερει ας βοηθησει..

αρα συμπεραινω οτι δεν φταιει η εγκατασταση της γραμμης , ουτε η καλωδιωση , ουτε τιποτα αλλα κατι κανει η forthnet..

αν κανω λαθος διορθωστε με..

μεχρι αρχες οκτωβριου ειχα disconnect 1 ανα 16 μερες..!

παρακαλω να απαντανε μονο οσοι εχουν forthnet...δικια μου παραλειψη...

• Super Moderators
Δημοσ.

λοιπον παιδια υστερα απο κατι δοκιμες που εκανα κατεληξα στα παρακατω..

1) αν επιλεξω στο modem/router G.992.5 (ADSL2+) συγχρονιζει στα 19,7mbps και κανει disconnects καθε 7~8 ωρες τα ping ειναι χαλια και το youtube απλα δεν παιζει 1080p !!!

2) αν επιλεξω στο modem/router G.992.1 (G.DMT) συγχρονιζει στα 10,3mbps και ειναι σταθεροτατο και πολυ ποιο γρηγορο σε αποκριση στα site αλλα και στο youtube βλεπω κανονικα 1080p !!!

δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό, λογικά μπαίνεις σε άλλο network το οποίο είναι λιγότερο πιταρισμένο...

Δημοσ.

Μένω ζωγράφου και από τότε που αλλάξανε το καφάο κάτω από το σπίτι μου με ένα από τα καινούρια που βάζουν εδώ στην περιοχή εν όψη vdsl είχα κι εγώ συνεχόμενα disconnects. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα στη fothnet δεν έβγαλα άκρη (δεν βρίσκαν κάποια βλάβη) και αφού πέρασαν 4-5 μέρες και δεν έβλεπα φως, είπα να παίξω με τις ρυθμίσεις του router. Περιέργως το πρόβλημα μου λύθηκε αλλάζοντας από PPPoA σε PPPoE και από G.dmt σε ADSL2+. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συνέβη αυτό αλλά από τότε που άλλαξα τις ρυθμίσεις αυτές έχει περάσει μια βδομάδα χωρίς disconnect εκεί που είχα 3-4 την ώρα.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό, λογικά μπαίνεις σε άλλο network το οποίο είναι λιγότερο πιταρισμένο...

ναι αλλα τι παιζει ρολο και δεν μου αποσυγχρονιζει καθολου στην μια επιλογη ?

• Super Moderators
Δημοσ.

για τους αποσυγχρονισμούς κατά πάσα πιθανότητα το γεγονός ότι συγχρονίζεις σχεδόν στα μισά...

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω..

οταν τους παιρνω 5 6 τηλεφωνα μου λενε εισαι μια χαρα και για να μην εχεις disc σου κατεβαζουμε το download...

το κανουν και δεν αλλαζει τπτ..

μετα μου λενε βαλε μονο το modem να δεις αν αλλαξει κατι...

και λεω γω..

ξαφνικα μετα απο 15 μηνες αρχισαν τα προβληματα ? και γω γιατι βγαινω οκ ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω παντως εχω ακομα disconnects με την αγαπημενη μας εταιρια οταν συγχρονιζω στο adsl2+@19mpbs καθε 6 ωρες..και εχω σταθερα ιντερνετ και καλα pings οταν συγχρονιζω στο g.dmt και στα 10mbps..τωρα δεν νομιζω οτι εχει να κανει με τα πιταρισμενα..δεν ξερω κιολας αλλα γιατι στο g.dmt δεν πιταρει το network ? δεν χανει το ιντερνετ η το ip για περιπου 4 μερες..μπορει καποιος να μου πει αν η forthnet παιζει pppoe η pppoa ?

Δημοσ.

ολες οι εταιρειες παιζουν pppoe/llc με εξαιρεση κατι πολυ παλια dslam του οτε που απο default ειναι Pppoa/vcmux.κατα τα αλλα το g.dmt συνηθως παιζει πιο σταθερα απο τοadsl2+ απλα συγχρονιζεις πιο χαμηλα.καποιοι λενε οτι εχουν και λιγο καλυτερα Pings.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...