doombringer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εδω και 2 μηνες , εκει που ειχα να δω disconnect 1 φορα το μηνα τωρα εχω 3 και 4 disconnect την ημερα ! ειμαι forthnet απο αυγουστο 2009.. εχω μιλησει ξανα και ξανα με αυτους αλλα δεν αλλαξε κατι ακομα και οταν μου κατεβασαν το download για λιγοτερες οπως υποστηριζαν αποσυνδεσεις... ολα τα βλεπουν μια χαρα και δεν καταλαβαινουν τι μπορει να φταιει..! εχει κανενας αλλος παρατηρησει κατι τετοιο στην συνδεση του ? βρηκε λυση ?
kanesaxo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Nαι εγω. Ιδιο προβλημα. Τελικα προβλημα του ΟΤΕ. Το θεμα ειναι πως μου κατεβασαν και μενα την ταχυτητα για να μην εχω αποσυνδεσεις,αλλα ξεχασαν να την ανεβασουν... Δες το προβλημα μου στο τοπικ με τιτλο "forthnet ελεος". Για να μη γραφουμε τα ιδια.
doombringer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 το ανοιξα εδω για να δω αν ειμαστε πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα και αν καποιος εκανε κατι και του εφτιαξε... και τελικα τι εκανες ? με ποιον μιλησες ? το ελυσες το προβλημα ?
doombringer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 κανενας αλλος δεν εχει συνεχομενα disconnects το τελευταιο 2μηνο ??
doombringer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μολις σημερα το πρωι εφτασα την 1 day 15h !!! κατι εγινε παλι ως δια μαγειας και τερμα τα dc ??? ειδωμεν..
anta_n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ πριν 2 εβδομάδες είχα δει κάποια disconnects (έτυχε να είμαι στο pc όταν έγιναν, δεν το κοιτάω και κάθε μέρα), αλλά εδώ και μια βδομάδα που είμαι σχεδόν κάθε βράδυ στο pc δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Τελικα προβλημα του ΟΤΕ. Τι πρόβλημα εννοείς; Σου είπαν κάτι συγκεκριμένο; Αν είναι πες για να ξέρουμε αν συμβεί κάτι παρόμοιο και να το ζητάμε.
doombringer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 τελικα ηταν εικονικο σε μενα..παλι τα ιδια 5 disconnects per day..
marina36 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 μου συμβαίνει και μένα συνέχεια...οχι μόνο 2-3 φορές και έχω και οτε...Δεν ξέρω τι έχει γίνει πραγματικά..Δεν έχω χρόνο να παω και από εκεί να τους βρίσω πληρωνω 90 € για το τηλεφωνο και internet και δεν μπορώ να μπω..
anta_n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σε ποιά περιοχή είστε; Μήπως είναι κανένα πρόβλημα στη περιοχή σας;
doombringer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 εγω ειμαι αγια παρασκευη...λετε να παιζει ρολο που εχουν πλακωθει ολοι και περνανε μεχρι τα καφαο οπτικες ινες ?? εχουν σκαψει ολη την αθηνα..
balakan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω . Αρκετα disconnect και μειωσαν την ταχυτητα . Κανονικα κλειδωνω στα 12 περιπου ( εχω μια Α αποσταση απο τον οτε ) , ειχα αλλαξει και το dls mode στο router απο ΑDSL2+ σε ADSL G.dmt ( λογο πολλα ping και disconnect )και κλειδωνα στα 8 , οπου πλεων η γραμμη μου εκει ηταν σταθερη και σχετικα καλα ping για forthnet . Διαπιστωσα ομως εδω και 2 μηνες οτι η ταχυτητα μειωνονταν διαρκως , τις τελευταιες μερες ειχα και πολλα disconnec . Οταν πια η ταχυτητα εφτασε να ειναι 4 τους πηρα τηλεφωνο . Μιλησα με εναν τεχνικο οπου μου ειπε οτι τα disconnec ερχονταν απο το router μου , ειχε κανει πανω απο 50 . Το SNR Margin επαιζε μεταξυ 4 και 10 και δεν ηταν σταθερο . Απο οτι καταλαβα μου ειχαν μειωση την ταχυτητα για να ανεβει το SNR Margin και να σταθεροποιηθει η γραμη . Μου ειπε οτι ισως να φταει το router , D Link T624 που ειχα . Αλλαξα το router με ενα zyxel P660H που ειχα , μου ανεβασε και αυτος την ταχυτητα και κλειδωσα σε 9 . Δεν ειχα κανενα disconnect για πανω απο 24 ωρες . Ειχα ομως προβλημα με τα ping σε online games . Το zyxel δεν εχει επιλογη για να αλλαξω το dsl mode , ειναι παντα ADSL2+ και εβαλα ξανα το D Link σε επιλογη ADSL G.dmt . Τωρα εχω κλειδωσει σε 7 τα ping εχουν βελτιωθει αρκετα και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα disconnect . Το SNR Margin ειναι σταθερα στο 8 και βλεπουμε . Αυτη ειναι η ιστορια μου απο τα disconnect της Forthnet . Αν καποιος βγαζει καποιο συμπερασμα .....
Loonydude Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια τι παει να πει πρόβλημα του οτε.. η forthnet οπως και να έχει είναι υποχρεωμένει να κανονίζει εκέινη με τον οτε τα προβλήματα τους, ο πελάτης έχει να κανει με την forthnet ασχέτος αν μεσολαβεί ο οτε.
doombringer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια τι παει να πει πρόβλημα του οτε.. η forthnet οπως και να έχει είναι υποχρεωμένει να κανονίζει εκέινη με τον οτε τα προβλήματα τους, ο πελάτης έχει να κανει με την forthnet ασχέτος αν μεσολαβεί ο οτε. αυτο σωστο αλλα μια φορα που μιλησα εγω με forthnet μου ειπε πως πρεπει να ειναι προβλημα του οτε και πρεπει να ερθουμε απο κει και αν και εφοσον δεν και μπλα μπλα μπλα..
anta_n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια τι παει να πει πρόβλημα του οτε.. η forthnet οπως και να έχει είναι υποχρεωμένει να κανονίζει εκέινη με τον οτε τα προβλήματα τους, ο πελάτης έχει να κανει με την forthnet ασχέτος αν μεσολαβεί ο οτε. Εσύ καλά τα λες και οι εναλλακτικοί πάροχοι την έχουν πληρώσει καλά αυτή τη συμπεριφορά του ΟΤΕ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα προβλήματα στην "εμπειρία" που έχουν τελικά οι χρήστες οφείλονται στον ΟΤΕ και περισσότερο στο παλιό τελικό δίκτυο του. Το θέμα είναι να κάνουν όλοι προσπάθειες να βελτιώνονται.
kifinas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το zyxel δεν εχει επιλογη για να αλλαξω το dsl mode , ειναι παντα ADSL2+ Σε telnet δώσε wan adsl opencmd gdmt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.