stouris4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα, εχω ενα Fs amilo 3438g το οποιο εμφανισε προβλημα στην καρτα γραφικων ...geforce 6800 mxm ,μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα στην ελλαδα 1 καρτα τυπου mxm την geforce 8800 mxm ως εδω ολα καλα σκεφτομαι...αφου εκανα παραγγελια την καρτα παρατηρησα στον τιτλο την λεξη Clevo ξερετε τι παιζει?
raider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η clevo ειναι μια εταιρια που φτιαχνει λαπτοπ για λογαριασμο αλλων κατασκευαστων,πχ καποια turbo x(δεν ξερω αν ειναι ολα) φτιαχνει η clevo το σωμα του laptop και στο πλαισιο βαζουν cpu,hdd,ram και dvdr.τωρα για την καρτα εισαι σιγουρος οτι κανει;εχω ενα turbo x laptop με την 6800.οταν βγηκε η 7900 ηθελα να κανω αλλαγη.ομως επρεπε ν αλλαξω και mobo και τροφοδοτικο οποτε το αφησα.
stouris4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ειδα κατι pic και φανηκε οτι η clevo type (τελος παντων δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ο χαρακτηρισμος) εχει ενα παραπανω slot απ οτι οι κλασσικες mxm ...το μονο καλο ειναι οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω την αγορα ..απο multirama εκανα την παραγγελια , full title ειναι clevo gtx gf8800 512ram mxm για αυτο δεν βγαζω ακρη :S κατα τα αλλα το λαπτοπ ακομα και σημερα ειναι μπουρι και δεν αξιζει να παει στα αχρηστα λογο καρτας γραφικων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.