mikeas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Κέρδισα σε διαγωνισμό το NAVIGON MobileNavigator Europe και σκέφτομαι να το πουλήσω. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, καθώς δηλώνω άσχετος με το iphone / ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Κέρδισα σε διαγωνισμό το NAVIGON MobileNavigator Europe και σκέφτομαι να το πουλήσω. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, καθώς δηλώνω άσχετος με το iphone / ipad Μάλλον πρέπει να συνεννοηθείς με την Navigon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον πρέπει να συνεννοηθείς με την Navigon... Δεν το έχω κάνει REDEEM ακόμη, αν αυτό σημαίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το έχω κάνει REDEEM ακόμη, αν αυτό σημαίνει κάτι. Φίλε πρέπει να συνεννοηθείς με την Navigon,γιατί για να το πουλήσεις θα είναι δύσκολο νομίζω χωρίς να έρθεις σε αμεση επαφή με τον αγοραστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το έχω κάνει REDEEM ακόμη, αν αυτό σημαίνει κάτι. Κωδικό δεν σε έχουν δώσει; Αν ναι, απλά πουλάς τον κωδικό, απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κωδικό δεν σε έχουν δώσει; Αν ναι, απλά πουλάς τον κωδικό, απλό. Δεν μου έχουν δώσει κωδικό. Μου έστειλαν ένα email με το όνομα μου και με ένα κουμπί που παραπέμπει στο itune app store για κατέβασμα "Αγαπητέ ταδε κτλ και πιο κάτω REDEEM κτλ" .......... Άκυρο το βρήκα. (Κάτω από το REDEEM φαίνεται ο κωδικός). Άρα μπορεί να γίνει, απλά δίνοντας στον αγοραστή τον κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι γίνεται με τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο το πουλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο το πουλάς; Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου pm. (Θα προτιμούσα η συναλλαγή να γίνει άμεσα στη Θεσ/νίκη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.