deneb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη ενότητα για αυτό το θέμα, αλλά μιας και η απορία μου δημιουργήθηκε καθώς έψαχνα για Laptop είπα να το ποστάρω εδώ... ...Λοιπόν θα ήθελα να προσπαθήσουμε, όσοι ξέρουν και όσοι έχουμε όρεξη, να ψάξουμε αν υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν συγκαταλέγονται στα καταστήματα του Skroutz.gr, με σκοπό να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα της αγοράς. Όχι ότι μόνο με το Skroutz.gr δεν έχουμε... ίσα ίσα που με ένα και μόνο site καλύπτεται ένα τεράστιο ποσοστό της αγοράς. Αλλά πιστεύω πως σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις, δηλαδή site με καλές τιμές που απλά δεν είναι στο Skroutz.gr και στο eprice.gr Λοιπόν... περιμένω τις γνώμες σας πάνω στο θέμα.
iced Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εχω βρει καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση απο μαγαζι που τυχαινε να μην ειναι συμβεβλημενο με scroutz. Γενικα θελει ενα γκουγκλαρισμα για αυτο που ψαχνουμε για να ειμαστε σιγουροι. Προσπαθω να αποφευγω site τυπου scroutz γιατι γινεται καθημερινα ενας τεραστιος πολεμος τιμων και απλα δεν υπαρχει τιποτα. Ισα ισα να φανει πρωτο το μαγαζι. Εμενα δεν μου ταιριαζει αυτος ο τροπος ψαξιματος...
deneb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Με βρίσκεις σύμφωνο. Νομίζω πως το Skroutz είναι ένα πολύ καλό εργαλείο, βοηθάει την ανταγωνιστικότητα και από αυτό βγαίνουμε κερδισμένοι εμείς οι καταναλωτές. Εγώ διαφωνώ με τη πολιτική των καταστημάτων οπού μόλις σταθεροποιήσουν μία τιμή σε ένα προϊόν αρχίζουν και παίζουν με τα λεπτά... αντί να κάνουν κάποια έκπτωση.. έστω και παροδική. Αποτέλεσμα, χάνετε το νόημα γιατί πολύ απλά θα μπορούσαν άνετα 3-4 καταστήματα να έρθουν σε συνεννόηση για το ποια θα είναι η τιμή και μετά απλός να κατεβαίνουν 0.50 λεπτά τη φορά για το ποιο κατάστημα θα εμφανίζετε πρώτο... Σχετικά με το μαγαζί που λες θυμάσαι μήπως ποιο είναι ? σελίδα στο internet έχει ??
Luciddream Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εχω βρει καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση απο μαγαζι που τυχαινε να μην ειναι συμβεβλημενο με scroutz. Γενικα θελει ενα γκουγκλαρισμα για αυτο που ψαχνουμε για να ειμαστε σιγουροι. Προσπαθω να αποφευγω site τυπου scroutz γιατι γινεται καθημερινα ενας τεραστιος πολεμος τιμων και απλα δεν υπαρχει τιποτα. Ισα ισα να φανει πρωτο το μαγαζι. Εμενα δεν μου ταιριαζει αυτος ο τροπος ψαξιματος... γιαυτό δεν έχει και τα reviews..?? δεν σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις απο το πιο φτηνό προσωπικά ότι έχω αγοράσει απο καταστήματα που βρήκα απο το skroutz με καλή αξιολόγηση απο άλλους χρήστες έχω μείνει 100% ικανοποιημένος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.