subdee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ε δεν μπορεί. Κοίτα στο /var/log/apache2/error.log να δείς τι σφάλματα βγάζει.
gtroza Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Η σελίδα login.php που δεν φορτώνει μετά το τελευταίο ?> να μήν έχει τίποτα ή κάποιο "λάθος" στην σύνταξη δεν είμαι php-ίστας .
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον στα logs του apache περα απο κατι Notice βγαζει και το εξής error [Mon Dec 06 00:41:23 2010] [error] [client 127.0.0.1] PHP Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /home/user/Desktop/www/dvwa/includes/dvwaPage.inc.php on line 11 Ολα τα αρχεία στον www φακελο εχουν δικαιώματα rwx σε ολα τα group.
markelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Σε ποια groups ανήκει ρε συ ο φάκελος; Είναι στο όνομά σου; κάνε ένα ls και σύγκρινέ το με το test.php. Ίσως παίξει με ένα chown τι να πω. Ποιες οδηγίες ακολούθησες για να κάνεις το configuration των apache/php; @gtroza Δεν υπάρχει συντακτικό λάθος στην php εφ' όσον δεν πείραξε τίποτα ο ίδιος Θέμα με τα permissions πρέπει να είναι.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Με chmod 777 -R www τι δικαιώματα πιστευεις οτι θα εχουν τα αρχεία; ΟΛΑ τα αρχεια σε ΟΛΑ τα group εχουν πλήρη δικαιώματα. Αυτο σημαινει το 777 και το -R εξασφαλίζει οτι παει και σε υποφακέλους. Αρα δεν παιζει θεμα permissions στον φακελο www. Το configuration υποθετω ειναι σωστό μιας και δουλευει το test.php
markelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνεις >ls -la θα δεις δίπλα από τα permissions 2 στήλες. Πρώτη σε ποιον ανήκει ο φάκελος (owner), δεύτερη σε ποιο group ανήκει. Αυτό λέω να συγκρίνεις με το test.php Πχ >drwxr-xr-x 3 markelos users 4096 Nov 12 13:28 www Κάνε ένα κόπο και πόσταρε το αποτέλεσμα. Αλλιώς δοκίμασε να αλλάξεις τον owner και το group >chown bnvdarklord:bnvdarklord pathto/dvwa -R Δεν ξέρω στο ubuntu αν πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο group πχ www-data.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εκτελέσει ηδη ls -R -la πριν απαντήσω στο προηγούμενο και ολα ειναι οπως πρεπει(δηλαδη [d]rwxrwxrwx). Το test.php ειναι στον ιδιο φακελο και εχει παρομοίως τα ιδια. Δεν εχει νοημα να το ποστάρω ειναι και αρκετα μεγάλο. Owner ειμαι ηδη εγώ(και οχι απλά ο root) edit: Τα μονα αρχεία που δεν δουλευουν σωστά ειναι τελικά το mySQL.php(στο οποιο σε παει το setup.php οταν πατησεις create database) και το login.php. Τα αλλα σε κανουν redirect στο login.php. Εσβησα την εντολη που κανει το redirect απο μια τυχαια σελιδα και ανοιξε κανονικά. Αρα το πρόβλημα εινια αλλου. Στο mySQL.php εβαλα ενα echo στην αρχη πριν κανει οτιδήποτε το οποιο τυπώνετε. Αρα εκτελειται κανονικα το mySQL.php. Η βαση δεν δημιουργείται και περα απο το echo μου η υπολοιπη σελιδα ειναι λευκή. Τα στοιχεια της βασεις ειναι σωστά στο config αρχειο.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλα πρεπει να ειμαι ηλιθιος, βρήκα τι εφταιγε. Ελειπε το πακέτο php5-mysql.
gtroza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 @gtrozaΔεν υπάρχει συντακτικό λάθος στην php εφ' όσον δεν πείραξε τίποτα ο ίδιος Θέμα με τα permissions πρέπει να είναι. δεν το πρόσεξα ευχαριστώ markelos .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.