LuNaTiC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα ! Έχω ενα Compaq mini και εδώ και καιρό δεν έπαιζε όταν το έβγαζα απο τη πρίζα... Δε ξέρω για πιό λόγο αλλά αντιδρούσε λές και δεν είχε κάν μπαταρία ! Σε μία απο τις δοκιμές μου έβγαλα το ρεύμα ενώ ήταν στα Win με αποτέλεσμα μάλλον κάτι να πειραχτεί στον δίσκο και τώρα πλέον να μην ξεκινάει καν... Σε ένα απο τα diagnostic test του δίσκου που έχει στο BIOS μου βγάζει όντως ένα ερρορ στα πρώτα 7 second... Δεδομένου του ότι δεν υπάρχει cddrive κτλ πως θα το fixaro το προβλημα??? Εχω ψιλοαπελπιστεί γιατί δεν βρίσκω κάποια λύση εφικτή στο να κάνω κάτι Winxp αν βοηθάει... HELP !!!!
blackstar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Boot απο USB με Linux, για να πάρεις τουλάχιστον τα αρχεία σου. Δες στο www.ubuntu.com πρέπει να έχει κάποιο link για να τρέξεις το ubuntu από usb. http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 με αυτο επιλεγεις και φτιαχνεις bootable usb drive απο πολλες διαθεσιμες live διανομες linux http://unetbootin.sourceforge.net/
LuNaTiC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία φτιάχνω το USB.. Μετά τι? Δεν θα ήταν wise να κάνω εγκατάσταση κάποιου λειτουργικού?! και να πάρω τα αρχεία μου απο τους διάφορους φακέλους? Το θέμα είναι μιας και φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι προβλημα δισκου... θα μπορώ να κάνω το οτιδηποτε ? δε θα τον διαβάζει or what... Θα προτιμούσα μια WinXP λύση στην παρουσα φάση πως μπορεί να γίνει αυτό? εχω καποια cd ποια η διαδικασια να τα περασω στο flashaki? Κατεβαζω το ubuntu 10.10 desktop i386 και θα συνεχισω τη διαδικασια...για να δουμε
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 με το live linux θα μπορεσεις να παρεις τα αρχεια σου και να εγκαταστησεις διαφορα εργαλεια για τον δισκο θα εχεις τελοσπαντων ενα λειτουργικο ready για να δουλεψεις και internet χωρις να χρειαστεις drivers,antivirus κλπ
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα win είναι απελπιστικά δύσκολο να τρέξουν από flash κατέβασε κάποιο linux με αυτό που λέει ο million_voices θα φορτωθεί ένα γραφικό περιβάλλων και θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία σου,αν φανεί ο δίσκος,αν πας να περάσεις λειτουργικό στον σκληρό μπορεί να κάνεις ζημία και να χάσεις τα αρχεία σου.
Liakos10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αδερφε με live linux μπορεις να φορτωσεις το λειτουργικο κανονικα χωρις να χρειαστει να το στησεις....ουτε εγκαταστασεις ουτε τιποτα. +1 στα linux παρεπιπτοντως παρολο που δε τα δουλευω (ασχετο )
LuNaTiC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 απλα το δουλευει καποιος "ασχετος" με υπολογιστες...το να του βαλω να παιζει Linux θα ειναι τιμωρια γι αυτο το λεω
Liakos10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 απλα το δουλευει καποιος "ασχετος" με υπολογιστες...το να του βαλω να παιζει Linux θα ειναι τιμωρια γι αυτο το λεω μαλλον δε καταλαβες φιλε μου τι ακριβως γινεται..χμμ απλα φορτωνεις το live linux, μπαινεις τσεκαρεις τον σκληρο σου και παιρνεις αυτα που χρειαζεσαι και οταν κλεισεις το μηχανακι και βγαλεις το στικακι τελειωσες με τα linux.μετα οταν ξανανοιξεις το pc δε θα φορτωθουν linux, θα ειναι παλι οπως πρωτα.σορρυ αν δε μπορω να να γινω κατανοητος
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 απλα το δουλευει καποιος "ασχετος" με υπολογιστες...το να του βαλω να παιζει Linux θα ειναι τιμωρια γι αυτο το λεω Αν κ δεν ειναι επι του θεματος,μαλλον εχεις καιρο να χρησιμοποιησεις καποια απο τις user friendly διανομες. Anyway,επι του θεματος,οπως τα λεει ο Liakos10 ειναι.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μπορω με καποιο τροπο να κανο repair στον δισκο?
LuNaTiC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μαλλον δε καταλαβες φιλε μου τι ακριβως γινεται..χμμ απλα φορτωνεις το live linux, μπαινεις τσεκαρεις τον σκληρο σου και παιρνεις αυτα που χρειαζεσαι και οταν κλεισεις το μηχανακι και βγαλεις το στικακι τελειωσες με τα linux.μετα οταν ξανανοιξεις το pc δε θα φορτωθουν linux, θα ειναι παλι οπως πρωτα.σορρυ αν δε μπορω να να γινω κατανοητος Καταλαβα πολυ καλα τι λες...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μπορω με καποιο τροπο να κανο repair στον δισκο? Αν πεταει errors στο bios,ειναι προτιμοτερο να παρεις οτι χρειαζεσαι απο μεσα και στην συνεχεια να τον αντικαταστησεις.Repair απο τη στιγμη που πιθανοτατα παιζει hardware προβλημα δεν μπορεις να κανεις.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 2.5'' hdd παίρνουν αυτά? λογικά θα μπορώ να το κάνω replace μόνος έτσι? και μετά περνάω με usb Πάλι τα winxp
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 2.5'' hdd παίρνουν αυτά? λογικά θα μπορώ να το κάνω replace μόνος έτσι? και μετά περνάω με usb Πάλι τα winxp Yeap.Δεν θα δυσκολευτεις.Μπορεις να ριξεις και μια ματια σε οδηγιες αν δεν εισαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.