vaggos37 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το Σάββατο που μας πέρασε παρέλαβα την Samsung UE40C6500 και την σύνδεσα με Home Cinema - Samsung HT-C450 - μέσω HDMI. Όλα μια χαρά μέχρι σήμερα, όπου πήγα να συνδέσω το Mac Mini μου στην τηλεόραση, πάλι μέσω HDMI (αλλά έκδοσης 1.4 αυτή τη φορά, το βρήκα στην ίδια τιμή με 1.3 γι'αυτό, τυχαία δηλαδή, για καλύτερα πήγαινα...αλλά...) κι επειδή δεν έμπαινε καλά μέσα στην υποδοχή της τηλεόρασης το δοκίμασα και στις άλλες 3, τότε είπα να δοκιμάσω να το συνδέσω με HDMI 1.3 και μόνο σε μία από τις 4 θύρες HDMI κατάφερε να βγάλει εικόνα αλλά πάρα πολύ θολή, ήταν γεμάτη χιόνια αλλά όχι όπως συνήθως ασπρόμαυρα, αλλά άσπρα, μάυρα, κίτρινα, κόκκινα και πράσινα νομιζω... οπότε λέω κάτσε να δω μήπως έπαθαν κάτι οι θύρες HDMI της τηλεόρασης. Προς έκπληξη μου ούτε το DVD του Home Cinema δεν δούλευε, παρά μόνο μια δυο φορές εμφανίστηκαν σε ολόκληρη την οθόνη κάτι πράσινες κουκκίδες και γραμμές. Από τότε καμία θύρα HDMI στην τηλεόραση δεν λειτουργεί, αλλά το καλώδιο έκδοσης 1.3 δουλεύει γιατί το δοκίμασα με το Mac Mini και ένα Monitor. Τώρα τι κάνω? ΑΝ πάρω τη Δευτέρα (επειδή δεν δουλεύουν το Σαββατοκύριακο), θα μου την αντικαταστήσουν λόγω του ότι είναι μιας εβδομάδας μόνο ή θα την πάρουν για επισκευή? Πραγματικά είμαι να τρελαθώ αυτή τη στιγμή. Μάλλον αύριο θα μπω για να δω αι να απαντήσω σε τυχόν απαντήσεις. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.