Προς το περιεχόμενο

βοηθεια κολησα ιο σε windows 7 64 bit

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχισε ο υπολογιστης να μου κανει περιεργα κολαει ο windows explorer δεν συνδεεται το bluetooth πληκτρολογιο δεν κανει εγκατασταση το Antivirus και γενικα προγραμματα κολαει το συμπαν γενικα αθλια κατασταση ειχα το avira αλλα απο οτι φαινεται δε τη παλεψε υστερα κατεβασα μια δοκιμαστικη εκδοση του kaspersky αλλα δε με αφηνε να το εγκαταστησω και α κατεβασα ενα αλλο kaspersky εργαλειο το οποιο μου προτεινε το προγραμμα εφοσον δεν εμπαινε εκανα με αυτο μερικα scan βρηκε κατι τα σβησα αλλα τιποτα τι αλλο εχετε να μου προτεινετε για να αποφυγω το φορματ εχω ακουσει για κατι προγραμματα που τα καις σε cd και κανεις ελεγχο εκτος περιβαλλον windows μηπως αυτο κανει τη διαφορα please βοηθειστε δε τη παλευω για φορματ δωστε καμμια ιδεα

• Moderators
Δημοσ.

εχω ακουσει για κατι προγραμματα που τα καις σε cd και κανεις ελεγχο εκτος περιβαλλον windows μηπως αυτο κανει τη διαφορα please βοηθειστε δε τη παλευω για φορματ δωστε καμμια ιδεα

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Rescue-Disk.shtml

Ps:Βαζε τελειες...!

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά από το συγχυσμένο παραλήρημα που διάβασα, έβαλες συγχρόνως δεύτερο antivirus στον υπολογιστή σου χωρίς πρώτα να βγάλεις το παλιό.

Υπήρχε λόγος που αρχικά δε σε άφηνε να εγκαταστήσεις δεύτερο, και αυτός είναι πως σχεδόν πάντα με 2 antivirus στο ίδιο λειτουργικό προκαλείται σοβαρό conflict, κάτι σαν αυτό που περιγράφεις περίπου.

Μπες σε safe mode, ξύλωσέ τα και τα δύο, και μετά βάλε κανονικά αυτό που θες.

Δημοσ.

το λειτουργικο σου ήταν αυθεντικο? εχω προαισθημα οτι δεν προκειται για ιο. 1ον γτ εμπιστευομαι το avira που ειχες και δεν πιστευω οτι αφησε να περασει κατι τοσο καταστρεπτικο και 2ον απλα προαισθημα. πειραξες με καποιο εργαλειο τη registry ή...εκανες απεγκατασταση καποιο προγραμμα προσφατα με καποιο ειδικο εργαλειο πχ revo unistaller ή αλλο και δεν προσεξες τι διεγραψε απο registry? βεβαια το μητρωο σου ανετα μπορει να το εχει διαλυσει και ιος δεν αντιλεγω.

σε καθε περιπτωση θα απεγκαταστησεις σε ασφαλη λειτουργια οτι untivirus εχεις.

εγκατεστησε οπως προειπε ο φιλος πριν οποιο θες απο AV + το malwarebytes. αυτο δεν πειραζει νομιζω να το βαλεις μαζι με το AV. και με τα 2 ελεγχο υποχρεωτικα σε ασφαλη λειτουργια

σε καθε αλλη περιπτωση αποτυχιας και δεν ξερω πως γινεται στα 7 εχεις τις επιλογες επαναφορας συστηματος ή repair με το cd

Δημοσ.

το λειτουργικο σου ήταν αυθεντικο? εχω προαισθημα οτι δεν προκειται για ιο. 1ον γτ εμπιστευομαι το avira που ειχες και δεν πιστευω οτι αφησε να περασει κατι τοσο καταστρεπτικο και 2ον απλα προαισθημα. πειραξες με καποιο εργαλειο τη registry ή...εκανες απεγκατασταση καποιο προγραμμα προσφατα με καποιο ειδικο εργαλειο πχ revo unistaller ή αλλο και δεν προσεξες τι διεγραψε απο registry? βεβαια το μητρωο σου ανετα μπορει να το εχει διαλυσει και ιος δεν αντιλεγω.

σε καθε περιπτωση θα απεγκαταστησεις σε ασφαλη λειτουργια οτι untivirus εχεις.

εγκατεστησε οπως προειπε ο φιλος πριν οποιο θες απο AV + το malwarebytes. αυτο δεν πειραζει νομιζω να το βαλεις μαζι με το AV. και με τα 2 ελεγχο υποχρεωτικα σε ασφαλη λειτουργια

σε καθε αλλη περιπτωση αποτυχιας και δεν ξερω πως γινεται στα 7 εχεις τις επιλογες επαναφορας συστηματος ή repair με το cd επαναφορα δε παιζει γιατι εχω απενεργοποιησει τη λειτουργια αυτη γιατι εχω ssd

ναι φιλε μου εκανα μερικα unistall με το revo unistaller τωρα προσπαθησα με το dvd των windows να κανω repair και μου εμφανισε ενα ακομη σκληρο δισκο στις συσκευες απο το πουθενα ρε παιδια τι να κανω δωστε συμβουλες

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι ιος αλλα ψιλοεκανες μπαχαλο αθελα σου το registry με το revo. πρεπει να κοιτας τι αφαιρει γιατι καποιο κλειδι μπορει να εχει υπογραφη καποιου προγραμματος ή απο λαθος να αφαιρεθει αλλα στην ουσια να προκειται για βασικο κλειδι συστηματος. η επαναφορα συστηματος (πριν το repair που ειναι η τελευταια λυση) θα επαναφερει και το μητρωο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...