kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μετα απο ενα προβλημα που ειχα με τον σκληρο του λαπτοπ τον αλλαξα και τωρα θελω να περασω τα windows 7. Στο boot order εβαλα πρωτο το usb hard disk(τα περναω απο στικακι) και η εγκατασταση ξεκινησε κανονικα.Επελεξα τον δισκο που θα γινει η εγκατασταση και πατησα next. Το προβλημα ειναι οτι στο επομενο βημα που γινεται η εγκατασταση των windows οταν φορτωνουν ολα ως το 100% κανει επανεκινηση και με μεταφερει παλι στο πρωτο βημα.Δηλαδη εκει που επιλεγω γλωσσα,μετα δισκο κλπ. Μηπως πρεπει να αλλαξω boot order για να προχωρησει η εγκατασταση;
rosgr100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 οταν αντιγραφουν τα αρχεια βγαλε το cd το προβλημα ειναι οτι ξανα κανεις boot απο τo cd οποτε ξεκινας παλι απο την αρχη!
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 οταν αντιγραφουν τα αρχεια βγαλε το cd το προβλημα ειναι οτι ξανα κανεις boot απο τo cd οποτε ξεκινας παλι απο την αρχη! Σε ευχαριστώ, αυτό ήταν. Επιτέλους είδα την επιφάνεια εργασίας.
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και κάτι άλλο.Επειδή χρησιμοποιώ για πρώτη φορά τα windows 7, η εμφάνιση των γραμμάτων είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με πριν(χρησιμοποιούσα vista).Είναι κάποιο θέμα των νέων windows ή χρειάζομαι drivers για την κάρτα γραφικών;
rosgr100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 και βεβαι πρεπει να κατεβασεις ολους τους οδηγους που χρειαζεσαι!
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γίνεται στα windows 7 να εμφανίζονται τα παράθυρα στην taskabar με τον κλασικό τρόπο;Δηλαδή κανονικά η ορθογώνια μπάρα για κάθε ανοιχτό παράθυρο όπως ήταν μέχρι και τα vista.
rosgr100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 δεξι κλικ στη μπαρα τικαρεις το τριτο κουτακι και στο κουμπι γραμης εργασιων επιλεγεις το να μην γινεται συνδ.......
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 δεξι κλικ στη μπαρα τικαρεις το τριτο κουτακι και στο κουμπι γραμης εργασιων επιλεγεις το να μην γινεται συνδ....... Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.