Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εψαξα αλλα δεν βρηκα πως μπορω να κανω αξιολογηση σε μελος για μια αγγελια ...
jakegate7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα Γιάννη. θα μπεις στην αγγελία που αγόρασες και κάτω κάτω έχει επιλογή για αξιολόγηση
Greek_Tornado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε αξιολόγηση σε αγοραστή; ΟΚ στον πωλητή είναι το κουμπί στο κάτω μέρος της αγγελίας, στον αγοραστή πώς; Έχω αγοράσει και δεν ξέρουν πώς να με αξιολογήσουν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα Γιάννη. θα μπεις στην αγγελία που αγόρασες και κάτω κάτω έχει επιλογή για αξιολόγηση Ευχαριστω.
Greek_Tornado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είναι τελικά τόσο δύσκολο που κανείς δεν ξέρει; Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε αξιολόγηση σε αγοραστή; ΟΚ στον πωλητή είναι το κουμπί στο κάτω μέρος της αγγελίας, στον αγοραστή πώς; Έχω αγοράσει και δεν ξέρουν πώς να με αξιολογήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.