Προς το περιεχόμενο

προσβαση απο μακρια

apostol1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στο ρουτερ συνδεσει 2 υπολογιστες ο ενας με καλωδιο και ο αλλος με wifi.πως απο τον υπολογιστη με το wifi μπορω να μπω στον αλλον χωρις να φανει στον υπολογιστη με καλωδιο οτι εχω προσβαση σε αυτον.υπαρχει καποια διαδικασια?

Δημοσ.

δε θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και γιατί δε θέλεις να σε βλέπει ο σταθερός? δικοί σου δε είναι? οπότε πιο το πρόβλημα?

Δημοσ.

δεν θελω να με παρεξηγησει ο απο πανω αλλα το γιατι ειναι δικο του θεμα. Εξαλλου σιγα μην σου πει οτι θελει να παρακολουθει τις κινησεις της κοπελας του η του γιου του η οτιδηποτε. μην τρολλαρεις ανελεητα και με βαζεις και μενα στον πειρασμο. Forum ειναι και δεν ζηταει τιποτα παρανομο. μεινε στο θεμα. σορρυ για το τρολ

Δημοσ.

υπάρχει το κουμπί report αν νομίζεις ότι trollαρω

αν ο Αποστόλης κλέβει internet και θέλει να μπει στον υπολογιστή του γείτονα γιατί κάποιος να τον βοηθήσει? (δε αναφέρομαι σε εσένα Αποστόλη)

Δημοσ.

Απαντώντας στο αρχικό ερώτημα, αν με το "να μπεις στον άλλο" εννοείς να παρακολουθήσεις τι κάνει ή και να τον ελέγξεις, χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση στον άλλο υπολογιστή δε νομίζω πως γίνεται.

Ή αν γίνεται, δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο average Joe.

Δημοσ.

μια ερωτηση εκανα και με ρωτατε αν κλεβω internet.στην κοπελα μου θελω που εχει internet με καλωδιο και εγω παιρνω απο το router της με wifi.

Δημοσ.
αν ο Αποστόλης κλέβει internet και θέλει να μπει στον υπολογιστή του γείτονα γιατί κάποιος να τον βοηθήσει? (δε αναφέρομαι σε εσένα Αποστόλη)

που να μην το έγραφα κι ολας.

Θα συνεχίσω το trolling όπως λέει ο φίλος μου ο Evilsmile.

Αποστόλη σου φαίνεται σωστό να μπαίνεις στο υπολογιστή της κοπέλας σου,χωρίς την συγκατάθεση της.

Θα σου άρεσε να στο κάνει σε εσένα?

Δημοσ.

ερωτηση εκανα.αν θες να κανεις κουμαντο τι κανω σπιτι μου στη γυναικα και στα παιδια μου τι να πω.τελος

Δημοσ.

Κανένας δεν επεμβαίνει στα προσωπικά σου, απλά αυτό που ζητάς δεν είναι ούτε ηθικό ούτε και νόμιμο. Είναι υποκλοπή χωρίς την συγκατάθεση αυτού που παρακολουθείται. Επειδή είναι γυναίκα ή παιδί σου δεν σου δίνει δικαιώματα υπεράνω του νόμου :rolleyes:

Υπάρχουν βέβαια αρκετά προγράμματα τα οποία σου επιτρέπουν να παρακολουθείς πάντα. Γράψε στο google-> spy software και θα βρεις πάρα πολλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...