Προς το περιεχόμενο

Προσαγωγές άνευ λόγου γιατί απλά το διέταξε ο αρχιφύλακας..

banned_acc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι δεν έδωσαν πανελλαδικές δλδ είναι αμόρφωτοι για σένα και δεν μπορούν να οπλοφορούν;

Ναι. Για την ακρίβεια, εγώ θα έδινα όπλο μόνο σε μεταπτυχιακούς ή σε όσους τον είχαν από 22 πόντους και πάνω.

Γενικά, όπλο μόνο σε όσους δεν το έχουν ανάγκη για να νοιώσουν μη_υποδεέστεροι.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσοι δεν έδωσαν πανελλαδικές δλδ είναι αμόρφωτοι για σένα και δεν μπορούν να οπλοφορούν;

Δεν έγραψα αυτό ακριβώς (κοτζάμ σημείωση έκανα για να μη βγει αυτό το συμπέρασμα), αλλά ναι ΕΧΕΙ τη σημασία του, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα, χωρίς να ορίζω διπλή συνεπαγωγή.

για τα περί βυσμάτων κράτα τα για αλλού

http://www.sefeaa.gr/ar8ra/greek.htm

"Οι Ειδικοί φρουροί στην πλειοψηφία τους είναι πρώην μέλη των Ειδικών Δυνάμεων και πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ."

Να υποθέσω εγώ τώρα πως - τουλάχιστον - όσοι δεν ανήκουν στη περιγραφή αυτή ήταν βύσματα; Ή μήπως οι πρώην υπηρετούντες ΕΔ και οι πτυχιούχοι δεν έφταναν να καλύψουν λίγες χιλιάδες θέσεις και δεν έβρισκαν να τις γεμίσουν; Ή μηπως το 99-2000 και μετέπειτα δεν έπαιζαν βύσματα; Το νόμο για τη σύσταση και πρόσληψη ειδικών φρουρών ποιός λες να τον ψήφισε και για ποιό λόγο; Στην ίδια χώρα ζούμε, νομίζω.

Και μια λεπτομέρεια, οι ειδικοί φρουροί γίνονται αστυφύλακες μη ανακριτικοί, σε αντίθεση δλδ με αυτούς που βγαίνουν από την σχολή αστυφυλάκων, τα καθήκοντα είναι διαφορετικά.

Ναι, αλλά δυστυχώς στα μάτια του κόσμου (βλέπε προηγούμενα σχόλια) όποιος φοράει το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στο μπράτσο και κάνει μλκ τη χρεώνεται όλο το Σώμα, αποδεδειγμένα πια. Οπότε καλό είναι το ίδιο το Σώμα να προσέχει ποιούς βάζει πού, με τί εκπαίδευση και με τί καθήκοντα.

Δημοσ.

Όσοι δεν έδωσαν πανελλαδικές δλδ είναι αμόρφωτοι για σένα και δεν μπορούν να οπλοφορούν; Και για τα περί βυσμάτων κράτα τα για αλλού ( λιμενικό, πυροσβεστική). Και μια λεπτομέρεια, οι ειδικοί φρουροί γίνονται αστυφύλακες μη ανακριτικοί, σε αντίθεση δλδ με αυτούς που βγαίνουν από την σχολή αστυφυλάκων, τα καθήκοντα είναι διαφορετικά.

ναι ειναι αμορφωτοι

ναι δε πρεπει να οπλοφορουν

γενικα δε πρεπει να ειναι σε καμια θεση με εξουσια και ευθυνη.

γιατι αυτοι αν δεν ειχαν το βυσμα να μπουν εκει που μπηκαν θα καθαριζαν κουτσουλιες γλαρων σε φαρο της σαμου

Δημοσ.

Ναι, αλλά δυστυχώς στα μάτια του κόσμου (βλέπε προηγούμενα σχόλια) όποιος φοράει το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στο μπράτσο και κάνει μλκ τη χρεώνεται όλο το Σώμα, αποδεδειγμένα πια. Οπότε καλό είναι το ίδιο το Σώμα να προσέχει ποιούς βάζει πού, με τί εκπαίδευση και με τί καθήκοντα.

Αυτό ισχύει παντού σε όλες τις δουλειές, κάνει ένα λάθος κάποιος υπάλληλος σε μια εταιρία και όλοι κράζουν την εταιρία.

Τώρα όσο για τα βύσματα, δεν ξέρω τι γινόταν παλιά πάντως τώρα δεν παίζει, εξάλλου η πρόσληψη γίνεται με μόρια με συγκεκριμένα κριτήρια και είναι στη διάθεση του καθενός τα στοιχεία και παίζει και ΑΣΕΠ.

Ntinara τι να κάνουμε ρε σύ, δεν είχαμε τα μυαλά για μεταπτυχιακά όπως εσύ, μορφωμένε.

Δημοσ.

Nα ενημερωσω για οσους δεν το γνωριζουν οτι η προκυρηξη των ειδικων φρουρων γινεται με τη μεθοδο του ΑΣΕΠ.Πραγμα που σημαινει οτι ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ και στο ιντερνετ και στα αστυνομικα τμηματα και παντου ολα τα μορια ολων των υποψηφιψν αναλυτικα. Μπορει ο καθενας να δει για τον οποιοδηποτε υποψηφιο απο τι βαθμο απολυτηριου ειχε μεχρι το αν εχει διπλωμα για αμαξι/μηχανη.

Οποτε τα περι βυσματος και λαδωματος και τρεχα γυρευε ειναι θεωριες του κ@λου.

Επισης,ειδικα στις τελευταιες προκυρηξεις ειναι ΠΟΛΥ σπανιο να βρεις ειδικο φρουρο που να μην εχει τουλαχιστον χαρτι απο ΤΕΙ.

Νομιζω για να κανουμε μια σωστη συζητηση ειναι να ξερουμε τι λεμε και οχι να λεμε οτι μας κατεβει με βαση τη φαντασια μας.

Δημοσ.

Κι επειδή μπαίνουν με μόρια είναι το σούπερ αδιάβλητο σύστημα, δηλαδή ναι μεν υπάρχουν τα μόρια αλλά το ΠΩΣ έφτασαν να υπάρχουν είναι 100% αδιαμφισβήτητο, OMFG! Για τους πρώτους 1000 είμαι βέεεεβαιος πως συντελουσαν τα σούπερ κριτήρια (έχω και συγγενή μου) και για τη τρίτη πρόσληψη το 2007 η ημερομηνία ήταν απολύτως τυχαία, εννοείται. Γύρνα πλευρό τώρα. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το άγχος για τη συγκέντρωση "χαρτιών", περγαμηνών, υπογραφών και σφραγιδων... πότε θα το ξεπεράσετε?

Πάνε αυτά μας τελειώσανε, δεν σας χρειάζονται πια μιας και το δημόσιο έπαψε να είναι "το μεγάλο όνειρο".

Εκτός αν πιστεύετε πως ένας τύπος με "χαρτούρα" σε κούτα, είναι αυτόματα και ...ικανός για όπλο ή γενικότερα ικανός...

cool.png

Δημοσ.

Πόσο πιο ασφαλής νοιώθω τώρα που υπάρχουν wannabe μπάτσοι με ειδικότητα ανθοκομία.

Μη το λες, θυμάσαι από το "μεγάλη των μπάτσων σχολή" τον ψηλό τον μαύρο με το μουστάκι που τα μάμαγε όλα; Ήταν ανθοπώλης, και καλά... :lol:

Δημοσ.

Μη το λες, θυμάσαι από το "μεγάλη των μπάτσων σχολή" τον ψηλό τον μαύρο με το μουστάκι που τα μάμαγε όλα; Ήταν ανθοπώλης, και καλά... :lol:

xaxaxa

πετυχημενο :lol:

Δημοσ.

Πόσο πιο ασφαλής νοιώθω τώρα που υπάρχουν wannabe μπάτσοι με ειδικότητα ανθοκομία.

Εχουμε την αστυνομια που μας αξιζει φιλε μου.

Οι νομοι μας ειναι αισχος, δεν εφαρμοζονται απο εμας τους ιδιους, η κοινωνια μας στηριζεται στο λαδωμα,στη μιζα και στην απατη.

Μεσα σε ολο αυτο περιμενες εσυ να εχεις τους μπατσους -αγγελους που ηρθαν απτον παραδεισο αγνοι;

Ας μην κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας,ετσι;

Δημοσ.

Επισης, νομιζεις οτι αυτοι που γινονται μπατσοι απτην σχολη αστυφυλακων ειναι επιστημονες;

Εχω ξαδερφακι που αποφοιτησε στην σχολη αστυφ καρδιτσας και μου ειπε απτις 35 ωρες μαθηματων τη βδομαδα οι 18 ηταν κενες, παιζανε ταβλι και πινγκ πονγκ. και χωρις να εχει διαβασει ποτε του σχεδον αποφοιτησε με παρα πολυ καλη βαθμολογια.

Αυτα ετσι για να μην ονειρευομαστε... να ειμαστε λιγο εντος πραγματικοτητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...