Προς το περιεχόμενο

Προσαγωγές άνευ λόγου γιατί απλά το διέταξε ο αρχιφύλακας..

banned_acc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σωστά, βέβαια το είδα κάπως πιο "ολιστικά" και όχι εξειδικευμένα. Αλλά και με αυτή την οπτική, απλά αναρωτηθείτε γιατί εσείς δε πήγατε να φορέσετε στολή και μετά να γράψουμε για τα όποια "ατού". Νομίζω πως παραμένει μια χαρά η έννοια του οικειοθελούς, ακόμα και με αυτή τη θεώρηση. ;)

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως οι αστυνομικοι πληρωνουν το φταιξιμο του κορκονεα εδω και 2 χρονια.

Οι περισσότεροι πάνω-κάτω τα ίδια μυαλά έχουν με τον Κορκονέα. Η πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται κατα την εκπαίδευση τους τέτοια αποτελέσματα φέρνει.

Μιλούσα προχθές με έναν γνωστό μου αστυνομικό και ενώ φαινομενικά οι απόψεις του κυμαινόταν σε λογικά πλαίσια, όταν η συζήτηση έφτανε σε ζητήματα μεταναύστευσης, χουλιγκανισμού κτλ οι θέσεις του ήταν χειρότερες και απο φανατικό μέλος της ΚΚΚ.

Δημοσ.

Αλλο ειδικο φρουρος, αλλο αστυνομικος.

λαθος. Πλεον ο Ειδικος φρουρος οταν κλεισει 3 χρονια υπηρεσιας απτη μονιμοποιηση του ονομαζεται μετα απο μια συντομη εκπαιδευση αστυφυλακας.

Οποτε πλεον ειδικος φρουρος= αστυνομικος.

Το "αλλο αστυνομικος αλλο ειδικος φρουρος" ισχυε μεχρι το 2007.

Οι ειδικοι φρουροι εχουν καταστρεψει τα παντα, απο τοτε που εχουν μπει στο σωμα.

βασικα απο τοτε που εχουν μπει στο σωμα οι ειδικοι φρουροι εγω βλεπω στα περιπολικα μονο ειδικους φρουρους.

Οι αστυφυλακες κρυφτηκανε.

Οποτε επισης και οι ομαδες ΔΙΑΣ που ειναι ολη η αστυνομευση που εχουμε αποτελειται κατα 90% απο ειδικους φρουρους.

Το θεμα ειναι πως οι αστυνομικοι πληρωνουν το φταιξιμο του κορκονεα εδω και 2 χρονια.

Αρχικα διαχωριζεις τους ειδικους φρουρους με τους αστυνομικους....

και τωρα λες οτι μονο οι αστυνομικοι πληρωνουν το φταιξιμο του κορκονεα...

οι υπολοιποι ειδικοι φρουροι που δεν ειναι δολοφονοι δεν το πληρωνουν δηλαδη;

Μιλούσα προχθές με έναν γνωστό μου αστυνομικό και ενώ φαινομενικά οι απόψεις του κυμαινόταν σε λογικά πλαίσια, όταν η συζήτηση έφτανε σε ζητήματα μεταναύστευσης, χουλιγκανισμού κτλ οι θέσεις του ήταν χειρότερες και απο φανατικό μέλος της ΚΚΚ.

Και εσυ αυτο νομιζεις οτι γινεται επειδη τους κανουν πλυση εγκεφαλου στη σχολη,ε; δεν ειναι ΟΥΚ ο γνωστος σου,ενας αστυφυλακακος ειναι μη μπερδευεσαι.

Το προφανες ειναι οτι εχουν σιχαθει τους αλλοδαπους γιατι το 90% των εγκληματων γινεται απο αυτους.

Διαβασε κανα δελτιο τυπου της ΓΑΔΑ

τη μια μερα 15 συλληφθεντες οπου οι 11 ειναι αλβανοι.

την αλλη μερα 20 συλληφθεντες οπου οι 17 ειναι αλβανοι και οι 2 ρωσοποντιοι.

Την αλλη μερα 18 συλληφθεντες οπου οι 10 αλβανοι,οι 6 βουλγαροι και οι 2 ρωσοι.

Αν τα ζουσες αυτα καθε μερα,επερνες μερος σε αυτα, δε θα τους σιχαινοσουνα εσυ;

Δημοσ.
Και εσυ αυτο νομιζεις οτι γινεται επειδη τους κανουν πλυση εγκεφαλου στη σχολη,ε; δεν ειναι ΟΥΚ ο γνωστος σου,ενας αστυφυλακακος ειναι μη μπερδευεσαι.

Το προφανες ειναι οτι εχουν σιχαθει τους αλλοδαπους γιατι το 90% των εγκληματων γινεται απο αυτους.

Διαβασε κανα δελτιο τυπου της ΓΑΔΑ

τη μια μερα 15 συλληφθεντες οπου οι 11 ειναι αλβανοι.

την αλλη μερα 20 συλληφθεντες οπου οι 17 ειναι αλβανοι και οι 2 ρωσοποντιοι.

Την αλλη μερα 18 συλληφθεντες οπου οι 10 αλβανοι,οι 6 βουλγαροι και οι 2 ρωσοι.

Αν τα ζουσες αυτα καθε μερα,επερνες μερος σε αυτα, δε θα τους σιχαινοσουνα εσυ;

Έλα,μη γκρινιάζεις τώρα,τα καλύτερα πελατάκια σας είναι,ψωμάκι ρε παιδί μου,γαλονάκια,επιδοτησούλες κλπ.Αν λείπανε θα ήσασταν άνεργοι.

Και πέρα απ' τη πλάκα,δεν έχουν κι άδικο εδώ που τα λέμε.Ακόμα και σε περιπτώσεις ήπιας εγκληματικότητς (sic),ναι μεν δεν βγάζουν κουμπούρια αναμεταξύ τους (μαύροι π.χ. στη πλ Αμερικής,πρέζα,πουτάνες κλπ...),αλλά βάζουν Σκιπέρια να καθαρίζουν για πάρτη τους,οπότε είναι σαν να έχουν οπλίσει το χέρι τους.

Το θέμα είναι ότι και οι ένστολοι έχουν βαρεθεί την επιβολή καταστολής σε παράνομους (τους χώνουν μέσα και σε μιάμισυ μέρα είναι πάλι έξω είτε γιατί δεν υπάρχει χώρος,είτε γιατί δεν έχουν να τους ταΐσουν είτε γιατί δεν μπορούν να εξαγοράσουν την οποιαδήποτε επιβληθείσα ποινή).

Έτσι όμως εξαντλούν την οποιαδήποτε επαγγελματική τους ευσυνειδησία (κάνουν τη δουλειά τους,που λένε...) πάνω σε μαθητρόνια ή σε τυφλούς ή σε ανάπηρους ή σε συνταξιούχους διαδηλωτές.

Δημοσ.

Φίλος αστυνομικός απο το εσωτερικών υποθέσεων (ναι, έχω και τέτοιους φιλους - πρώην συμμαθητής) μου είπε για τους ειδικούς φρουρους οτι το 90% απο δαύτους ειναι μπλεγμένοι με προστασίες, ναρκωτικά και γενικα με ότι λαμογιά βάζει ο νους σου. Μάλιστα αυτο τον καιρο παρακολουθει έναν (εσωτερικες υποθεσεις = μπάτσοι δίνουν μπάτσους). Η φάση ειναι οτι επειδη η συναντηση μας έγινε σε μία καφετέρια που παίζω μουσικη, με ρώτησε ποιος προστατεύει το μαγαζι. Του απαντησα οτι δεν ξέρω και τον ρώτησα "Ε!ποιος είναι στην περιοχή?" και μου είπε ότι έιναι πολλοί. Τους ξέρουνε δλδ αλλα είτε είναι δικοί τους (όπως μου είπε) είτε απλα δεν τους πιάνουνε για να βγάζουν και οι καημένοι εγκληματίες κανα φράγκο (αυτο το λέω εγώ :P).

Δημοσ.

Δηλαδη οι ειδικοι φρουροι τι ειναι;

ειναι απο αλλο πλανητη ή κατι τετοιο;

γιατι εγω εχω φιλο ειδικο φρουρο και φιλο αστυφυλακα που ηταν συμμαθητες στο σχολειο.

Αναλογα με τον βαθμο παει το αν εισαι διεφθαρμενος ή τιμιος μπατσος δηλαδη;

Δημοσ.

και τον ρώτησα "Ε!ποιος είναι στην περιοχή?" και μου είπε ότι έιναι πολλοί. Τους ξέρουνε δλδ αλλα είτε είναι δικοί τους (όπως μου είπε) είτε απλα δεν τους πιάνουνε για να βγάζουν και οι καημένοι εγκληματίες κανα φράγκο (αυτο το λέω εγώ :P).

Α ρε κουνια που μας κουναγε...

3 ατομα ειναι που κανουν κουμαντο στην Αθηνα και τους ξερουνε και οι πετρες αδερφε.

Οσο για το οτι τους αφηνουνε για ναβγαλουνε και οι εγκληματιες κανα φραγκο ξανασκεψου το γιατι ο καθενας απο αυτους τους τρεις εχει ηδη λεφτα για να ζησουν και τα εγγονια των εγγονιων του χωρις να δουλεψουν ποτε.

Επισης ο φιλος σου ξεχασε να σου πει κατι βασικο. οτι ο διοικητης του τρωει καλα απο αυτους και χωρις αυτους θα ηταν 2-3.000 ευρω φτωχοτερος καθε μηνα.

Δημοσ.

οχι,αλλα στατιστικα ειναι πιο ευκολο να διευθαρει ο τελευταιος αποτυχημενος...

Ο αστυφυλακας περνει πρωτο μισθο 980 ευρω και ο ειδικος φρουρος 940-950 ευρω.

Για 20 ευρω λιγοτερα θεωρειται αποτυχημενος και αρα ειναι λογικο να ειναι διεφθαρμενος; για 20 ευρω λιγοτερα;

εισαι σιγουρος;

Nα πω για χιλιοστη φορα οτι ΠΛΕΟΝ ο ειδικος φρουρος γινεται αυτοματως αστυφυλακας μετα απο 3 χρονια υπηρεσιας απτη μονιμοποιηση του. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.

Αρα πλεον ειδικος φρουρος = αστυφυλακας.

Μην ακουτε μονο οτι σας λενε, ενημερωθειτε μονοι σας για να εςχετε δικη σας κριση.

Δημοσ.

με τι ειδους εξετασεις γινεται καποιος ειδικος φρουρος και με τι αστυφυλακας?

το ιδιο ειναι ενας μηνας εκπαιδευση και 2 χρονια?

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι το ιδιο. Ο αστυφυλακας κανει παραπανω εκπαιδευση.

ΟΜΩΣ το αποτελεσμα μετραει.

Και το αποτελεσμα ειναι οτι ο ειδικος φρουρος ειναι πλέον ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με τον αστυφυλακα.

Δημοσ.
Και το αποτελεσμα ειναι οτι ο ειδικος φρουρος ειναι πλέον ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με τον αστυφυλακα.

Στα χαρτιά και μισθολογικά ίσως, αλλά τί νόημα έχει αυτό και το λες συνέχεια; Ο αστυφύλακας έδωσε πανελλαδικές, δε του έκατσε μια μέρα το μέσο και η κ**λα να βάλει στολή και να πιάσει το αυτόματο. Είναι σα να μου συγκρίνεις τους νεότερους αστυ/αρχι/φύλακες με τους παλιούς που μερικοί ούτε γυμνάσιο δεν είχαν βγάλει. Χωρίς βέβαια να λέω πως κάποιοι από τους παλιούς δεν έγιναν εξαίρετοι αστυνομικοί, προς αποφυγή παρεξήγησης για όσους έχουν κανά συγγενή. Αν εσύ όμως τα βάζεις ίσα αυτά και περιμένεις και από τους δύο να έχουν την ίδια παιδεία και συμπεριφορά προς τον πολίτη, ΟΚ.

Δημοσ.

Στα χαρτιά και μισθολογικά ίσως, αλλά τί νόημα έχει αυτό και το λες συνέχεια; Ο αστυφύλακας έδωσε πανελλαδικές, δε του έκατσε μια μέρα το μέσο και η κ**λα να βάλει στολή και να πιάσει το αυτόματο. Είναι σα να μου συγκρίνεις τους νεότερους αστυ/αρχι/φύλακες με τους παλιούς που μερικοί ούτε γυμνάσιο δεν είχαν βγάλει. Χωρίς βέβαια να λέω πως κάποιοι από τους παλιούς δεν έγιναν εξαίρετοι αστυνομικοί, προς αποφυγή παρεξήγησης για όσους έχουν κανά συγγενή. Αν εσύ όμως τα βάζεις ίσα αυτά και περιμένεις και από τους δύο να έχουν την ίδια παιδεία και συμπεριφορά προς τον πολίτη, ΟΚ.

Όσοι δεν έδωσαν πανελλαδικές δλδ είναι αμόρφωτοι για σένα και δεν μπορούν να οπλοφορούν; Και για τα περί βυσμάτων κράτα τα για αλλού ( λιμενικό, πυροσβεστική). Και μια λεπτομέρεια, οι ειδικοί φρουροί γίνονται αστυφύλακες μη ανακριτικοί, σε αντίθεση δλδ με αυτούς που βγαίνουν από την σχολή αστυφυλάκων, τα καθήκοντα είναι διαφορετικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...