Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Σε εμενα παει αυτο; Ειδες να πουλαω πουθενα ειρωνια; Το αντιθετο μαλιστα..
ClouD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Να πω ότι δεν υπήρχε κάποια προφητεία της παρανόησης; Υπήρχε. :ρ Luxx, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να βρεις την απάντηση (και ενδεχομένως και κάτι περισσότερο) αν ξαναδιαβάσεις το νήμα από την αρχή προσεκτικά.
Luxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, ξεκινάς διάβασμα. Αν παλι αναφερεσαι στο Lucifer, και στην ικανοτητα μου να μη μπορω να διακρινω μια ειρωνια, δε θα ελεγα οτι ειναι οτι καλυτερο να ειρωνευομαστε για θεματα που αφορουν ανθρωπινες ζωες.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το πέτυχα χθες το παλικάρι στο Σύνταγμα. Ήταν σε μια στάση λεωφορείων με την ντουντούκα του και ζητούσε από αυτούς που είχαν διπλοπαρκάρει τα αυτοκίνητα τους πάνω στην στάση να τα πάρουν, γιατί αναγκάζονταν ο κόσμος να περιμένει στην μέση του δρόμου για το λεωφορείο.
invisiblesurfer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ασχετα με το γεγονος οτι οι αστυνομικοι ειναι τσομπανιδες, εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που μερικα κωλοπαιδα κανουν δηθεν επανασταση μπροστα στο μνημιο στρατιωτων που εδωσαν το αιμα τους για τη χωρα μου.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτοί που είναι πίσω απ'το μνημείο δε σε ενοχλούν?
Hamurabi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το πέτυχα χθες το παλικάρι στο Σύνταγμα. Ήταν σε μια στάση λεωφορείων με την ντουντούκα του και ζητούσε από αυτούς που είχαν διπλοπαρκάρει τα αυτοκίνητα τους πάνω στην στάση να τα πάρουν, γιατί αναγκάζονταν ο κόσμος να περιμένει στην μέση του δρόμου για το λεωφορείο. Ο ηρωας της πολης μας. Τι gotham city και Batman... ο κλοουν στην ομονοια city.
invisiblesurfer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτοί που είναι πίσω απ'το μνημείο δε σε ενοχλούν? Παρα πολυ. Αλλα διαμαρτυρομαι κοσμια.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Ασχετα με το γεγονος οτι οι αστυνομικοι ειναι τσομπανιδες, εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που μερικα κωλοπαιδα κανουν δηθεν επανασταση μπροστα στο μνημιο στρατιωτων που εδωσαν το αιμα τους για τη χωρα μου. απο που κι ως που το παιδι ειναι κωλοπαιδο,και ποιος εισαι εσυ που θα τον βρισεις χωρις να τον ξερεις και μαλιστα απο τον καναπε του σπιτιου σου? μηπως ειναι κωλοπαιδα και οι υπολοιποι που κατεβαινουν σε πορειες?
sugata Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem ε μερικά είναι. δεν είναι; όχι όλα, προς Θεού. μερικά.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem ποια ακριβως ειναι τι?
pournaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Κρυμμένο από Snoob, 6 Δεκεμβρίου 2010 - potential flame και ad hominem Δεν ειναι απολυτως κανενα κωλοπαιδο δηλαδη;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνετε ότι κατά καιρούς βρίζουμε άτομα ή ολόκληρες επαγγελματικές ομάδες (ας πούμε, τώρα μου ήρθε ένα τρελό παράδειγμα, τα "γουρούνια" τους μπάτσους ή τον "τσοπάνη" αρχιφύλακα) στις τοποθετήσεις μας. Μακάρι να φτάναμε στο σημείο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε συζήτηση χωρίς συλλήβδην χαρακτηρισμούς, αλλά αυτό είναι κάπως δύσκολο. Η δυνατότητα του ανθρώπου να εξελιχτεί δεν πρέπει να υποτιμάται, αλλά και η αισιοδοξία έχει τα όριά της. Εντωμεταξύ, όμως, παρακαλώ να αποφεύγουμε τα ad hominem εμπρηστικά σχόλια, αφήνοντας τις ερωτήσεις του στυλ "ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για τον τάδε;" και τις αποστροφές περί "καναπέδων" για συζητήσεις με φίλους μας. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.