Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στη δείχνουν, βεβαίως. Αλλά σχεδόν πάντα το δείξιμο διαρκεί 1 yottasecond. ισχυει
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δε μπαίνω κάν στον κόπο να τους ζητάω ταυτότητες. Τους αφήνω να πασπατεύουν τα @@ μου. Δε σας κρύβω οτι νιώθω και μια ικανοποίηση, ιδιαίτερα τις μέρες που έχω ξεχάσει να κάνω μπάνιο.
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στη δείχνουν, βεβαίως. Αλλά σχεδόν πάντα το δείξιμο διαρκεί 1 yottasecond. με ειχε πλησιασει παλιοτερα στο αεροδρομιο αστυνομικος (πιτσιρικας) με πολιτικα ''να μου κανει μερικες ερωτησεις'' ειπε, χωρις να δειξει καν ταυτοτητα. ''ταυτοτητα;'' του λεω, μου δειχνει μια για πολυ λιγο, μεσα σε θηκη πορτοφολιου (ηταν οντως αστυνομικου, αλλα δεν προλαβα να την δω καλα κιολας), οποτε..''να την ξαναδω λιγο;''. ε μετα οντως μου εκανε 2 ερωτησεις τυπου απο που ειχα ερθει κτλ, τις απαντησα βαριεστημενα γιατι ηταν και προχωρημενη ωρα κι εφυγα.
Critter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 1. Θεικό το ένδυμα (που προφανως το εβαλε ως ενδειξη μη σεβασμού) 2. Ο τύπος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανακάλυψης. Ακους εκεί να ανακαλύπτει διαφθορά.... 3. Τετοιου τύποι αστυνομικοί είναι αυτοι για τους οποίους οι αστυνομικοί ονομάστηκαν μπάτσοι..
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 3.τετοιου τυπου ατομα(ασχετα αν ειναι αστυνομικοι η οτιδηποτε αλλο) δε θα πρεπε να κυκλοφορουν ελευθερα και πιθανοτατα να μην υπαρχουν.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για να μη λεμε οτι μας κατεβει, ο ενστολος αστυνομικος δεν ειναι υπχορεωμενος να δειξει ταυτοτητα ουτε να δωσει ονομα. Ειναι υποχρεωμενος να εχει το μητρωο του και να φαινεται καθαρα. Ο αστυνομικος που ειναι με πολιτικα ειναι υποχρεωμενος να δειξει την ταυτοτητα του. Ο πιτσιρικας στο βιντεο βλεπει το δεντρο και χανει το δασος. Αθωονονται δολοφονοι και εμποροι ναρκωτικων και αυτος εχει κολλησει στην προσαγωγη και αν επιτρεται να κατσει στο τμημα μιση ωρα αντι για μια ωρα και κουραφεξαλα. AAAAντε γεια!
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για να μη λεμε οτι μας κατεβει, ο ενστολος αστυνομικος δεν ειναι υπχορεωμενος να δειξει ταυτοτητα ουτε να δωσει ονομα. Ειναι υποχρεωμενος να εχει το μητρωο του και να φαινεται καθαρα. Ο αστυνομικος που ειναι με πολιτικα ειναι υποχρεωμενος να δειξει την ταυτοτητα του. Ο πιτσιρικας στο βιντεο βλεπει το δεντρο και χανει το δασος. Αθωονονται δολοφονοι και εμποροι ναρκωτικων και αυτος εχει κολλησει στην προσαγωγη και αν επιτρεται να κατσει στο τμημα μιση ωρα αντι για μια ωρα και κουραφεξαλα. AAAAντε γεια! ουτε αυτος ηταν υποχρεωμενος να παει στο τμημα 2 φορες με τα ρεμαλια.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ο πιτσιρικας στο βιντεο βλεπει το δεντρο και χανει το δασος. Αθωονονται δολοφονοι και εμποροι ναρκωτικων και αυτος εχει κολλησει στην προσαγωγη και αν επιτρεται να κατσει στο τμημα μιση ωρα αντι για μια ωρα και κουραφεξαλα. AAAAντε γεια! Σωστός. Όπως επίσης χάνουν το δάσος και μερικοί αστυνομικοί, που κάθονται και γκρινιάζουν επειδή περνάνε λέει διάφοροι και γαζώνουν αστυνομικά τμήματα, την ώρα που τα παιδάκια στην Αιθιοποία πεινάνε.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Όπως επίσης χάνουν το δάσος και μερικοί αστυνομικοί, που κάθονται και γκρινιάζουν επειδή περνάνε λέει διάφοροι και γαζώνουν αστυνομικά τμήματα, την ώρα που τα παιδάκια στην Αιθιοποία πεινάνε. Εγω παντως δε βλεπω καθημερινα στην τηλεοραση αστυνομικους να γκρινιαζουν. ολοι οι υπολοιποι κλαιγονται καθε μερα,αστυνομικους παντως να κανουν το ιδιο δεν τους βλεπω εγω. Ειναι καποιο συγκεκριμενο καναλι που τους δειχνει; Αλλα ακομα και να ισχυε αυτο συνηθως ο θανατος ειναι χειροτερος απο οτιδηποτε αλλο οπως πεινα/διψα. Αποψη μου,ετσι;
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 προτιμας να πεθανεις απο πεινα και δειψα η να σε πυροβολησουν και να μη πεθανεις? προσωπικα θεωρω απαραδεκτο που γαζωσαν αστυνομικου στο τμημα,αλλα δε θα με ενοχλουσε καθολου αν γαζωνανε αυτον το φασισταριο στο τελευταιο λεπτο του βιντεο. οι αστυνομικοι δε γκρινιαζουν ειτε γιατι φοβουνται,ειτε γιατι ειναι βολεμενοι και δεν εχουν λογο να γκρινιαξουν
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Hamurabi, δε θα κάτσω να συγκρίνω αν είναι καλύτερο να πεθάνω από καλάζνικοφ ή να ζήσω βιασμένος από Νιγηριανό πρεζέμπορα. Τέτοιου είδους διλήμματα, τα αφήνω για αυτούς που τους έχει δοθεί η επιλογή και την έχουν κάνει. Εγώ, ως πολίτης, έχω την απαίτηση να αντιμετωπίζομαι με τον ίδιο σεβασμό που αντιμετωπίζω κι εγώ το εκάστοτε όργανο -και καθώς δε θέλω να είμαι άδικος, η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών με τους οποίους έχω συνομιλήσει, ήταν ευγενέστατοι, τυπικότατοι και ουκ ολίγες φορές ευχάριστοι. Η ένστασή μου σε αυτό που λες, δεν έχει να κάνει ούτε με το αν ο κακός της ιστορίας είναι ο αστυνομικός, ούτε τι μαλακίδι είναι το παλικάρι, ούτε με το αν οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι, γουρούνια ή δολοφόνοι. Απλώς δεν μπορώ το σκεπτικό "σου κόπηκε το δάχτυλο και κλαις, τι να πω κι εγώ με το κομμένο χέρι". Ένα μεγαλύτερο πρόβλημα δεν αναιρεί ένα μικρότερο.
mitsikas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Άρειος Πάγος: «Μην πιστεύετε αστυνομικούς…»ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Σάβ. 04 Δεκεμβρίου 2010, 17:10 Έσπευσαν να αντιδράσουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στη σύσταση του Αρείου Πάγου προς τους Έλληνες δικαστές, να μην... πολυπιστεύουν στα στοιχεία της προανάκρισης που τους προσκομίζονται από τις αστυνομικές Αρχές και να κάνουν διασταύρωση. Καλά έκαναν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, γιατί ο ρόλος τους είναι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους, αλλά το γεγονός ότι αυτή η σύσταση προέρχεται από τον Άρειο Πάγο σημαίνει ότι υπάρχουν λόγοι. Και μάλιστα λόγοι που έκαναν τον κόμπο να φθάσει στο χτένι... πηγή http://www.dete.gr/news.php?article_id=15546
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Hamurabi, δε θα κάτσω να συγκρίνω αν είναι καλύτερο να πεθάνω από καλάζνικοφ ή να ζήσω βιασμένος από Νιγηριανό πρεζέμπορα. Τέτοιου είδους διλήμματα, τα αφήνω για αυτούς που τους έχει δοθεί η επιλογή και την έχουν κάνει. Εγώ, ως πολίτης, έχω την απαίτηση να αντιμετωπίζομαι με τον ίδιο σεβασμό που αντιμετωπίζω κι εγώ το εκάστοτε όργανο -και καθώς δε θέλω να είμαι άδικος, η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών με τους οποίους έχω συνομιλήσει, ήταν ευγενέστατοι, τυπικότατοι και ουκ ολίγες φορές ευχάριστοι. Η ένστασή μου σε αυτό που λες, δεν έχει να κάνει ούτε με το αν ο κακός της ιστορίας είναι ο αστυνομικός, ούτε τι μαλακίδι είναι το παλικάρι, ούτε με το αν οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι, γουρούνια ή δολοφόνοι. Απλώς δεν μπορώ το σκεπτικό "σου κόπηκε το δάχτυλο και κλαις, τι να πω κι εγώ με το κομμένο χέρι". Ένα μεγαλύτερο πρόβλημα δεν αναιρεί ένα μικρότερο. Oκ τωρα μου τα λες καλυτερα και συμφωνω μαζι σου. Χωρις να θελω να παρω το μερος καποιου απ[τους πρωταγωνιστες του βιντεο απλα νοιωθω οτι ζουμε σε μια τοσο διεφθαρμενη χωρα και εχω αηδιασει τοσο πολυ απο ολα αυτα τα τερατα που συμβαινουν γυρω μου που μου φαινεται σχεδον γελοιο το να ασχοληθω αν επιτρεπεται να με πανε προσαγωγη για 30' και αντι γιαυτα με κρατησουν 45'.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 πηγή http://www.dete.gr/news.php?article_id=15546 Ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα!!! Οποιος εχει παει μια βολτα απτα δικαστηρια της Ευελπιδων και εχει ακουσει δικες θα καταλαβει τι εννοω. Χαρακτηριστικο παραδειγμα απτην τελευταια φορα που ειμουν εκει: Αντρας τρωει μερικους μηνες φυλακιση γιατι χτυπησε τη γυναικα του. Οκ δεκτον. Επομενη υποθεση: Τσιγγανοι ξυλοκοπουν ενα μεσηλικα,του κλεβουν το αμαξι, τους καταδιωκει αστυνομια για μιση ωρα, παρασυρουν 4 αυτοκινητα στο κυνηγητο και τελικα το δικαστηριο τους αθωωνει παρολο που ειχαν και οι δυο προσφατο αποφυλακιστηριο απο φυλακη. Ελα πεσμου μετα για τη δικαιοσυνη.
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Oκ τωρα μου τα λες καλυτερα και συμφωνω μαζι σου. Χωρις να θελω να παρω το μερος καποιου απ[τους πρωταγωνιστες του βιντεο απλα νοιωθω οτι ζουμε σε μια τοσο διεφθαρμενη χωρα και εχω αηδιασει τοσο πολυ απο ολα αυτα τα τερατα που συμβαινουν γυρω μου που μου φαινεται σχεδον γελοιο το να ασχοληθω αν επιτρεπεται να με πανε προσαγωγη για 30' και αντι γιαυτα με κρατησουν 45'. δεν προβλεπεται ΚΑΘΟΛΟΥ προσαγωγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.