stergi17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το boot του υπολογιστή μου αργεί πάρα πολύ ειδικά στην πρώτη οθόνη που κάνει έλεγχο το bios.Αν το αναβαθμίσω θα δω διαφορά; gigabyte 770-ta drivers
pano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το boot του υπολογιστή μου αργεί πάρα πολύ ειδικά στην πρώτη οθόνη που κάνει έλεγχο το bios.Αν το αναβαθμίσω θα δω διαφορά; gigabyte 770-ta drivers Αν η μητρική σου έχει το f1 bios λογικά ναι,αν δεν συντρέχει βέβαια κάποιος άλλος λόγος.
stergi17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι το f1 έχω και τώρα δεν γίνεται install επειδή έχω 64bit Windows.Θα δοκιμάσω σε safe mode Edit: Δεν μου τρέχει κανένα τελικά...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις συνδεδεμένες συσκευές, όπως usb δίσκους κ.λπ.; Overclocking βλέπω ότι δεν έχεις κάνει.
stergi17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις συνδεδεμένες συσκευές, όπως usb δίσκους κ.λπ.; Overclocking βλέπω ότι δεν έχεις κάνει. Τις αποσύνδεσα αλλά και πάλι...θα το αφήσω με την f1 από ότι φαίνεται
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Οσο ειχα giga mobo παντως εκανα update bios απο το LiveUpdate ή πως διαολο το λεει και δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε (Αν και δεν ενδυκνειται παντα αυτη η μεθοδος τουλαχιστον σε μενα ειχε δουλεψει) PS:@bios λεγεται κατεβασε την εκδοση που θες και τρεξε το προγραμμα απλα βαλτου χειροκινητα την κατεβασμενη εκδοση για το update γιατι στο τελειος αυτοματο δε λειτουργει Ελπιζω να βοηθησα
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 δουλευει μια χαρα το @bios σε 7 64bit εγω κατεβαζω το αρχειο με τα bios απο το site χειροκινητα και το τρεχω με το @bios ακομα και με overclocking δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα (εκτος απο το οτι καθε φορα που το κανω πρεπει να σωζω ξανα το o/c profile μου, γιατι αλλιως χανεται, αλλα το bios update γινεται μια χαρα)
stergi17 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά έκανα update με το @Bios και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο boot time. Ευχαριστώ πολύ!
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίος, αυτό ήταν λογικά τότε, και όχι κάποια ρύθμιση.
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 θα μπορουσε να βελτιωσει το χρονο του αν επελεγε quick boot και να μην δειχνει το αρχικο logo (η gigabyte αλλωστε εχει πολυ παρδαλα , εγω τα κλεινω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.