phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τότε περίπου στα ίδια θα σου βγoυν με τα μεταφορικά της οθόνης. Εκτός κι αν βρεις την οθόνη στην πόλη σου.
ichigo-san Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 το ξέρω πληροφοριακά το λέω δε θα έχω πρόβλημα με την 4850 νομίζω.....
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε σε 1920*1200 θα ζοριστεί με κάποια παιχνίδια, ανάλογα και με το υπόλοιπο σύστημα και τα settings βέβαια.
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για μενα ειναι μεγιστο λαθος παντος, καποιον αξιολογο ssd δεν θα παρεις που δεν θα παρεις με 100Ε γιατι τουλαχιστον να μην παρεις μια καλη(τερη) οθονη που θα σου μεινει κιολας Το λεω και το ξαναλεω συνεχεια οτι στο PC αυτο που μετραει ειναι αυτο που ερχεσαι σε συχνοτερη επαφη μαζι του PS:Και btw επειδη την σειρα BW της SAmsi την ειχα και την εχω δουλεψει αρκετα οταν ειδα απο κοντα τη U2410 μου εφυγε το σαγονι αλλα τοτε λεφτα για αυτην δεν επαιζαν και η U23 δεν υπηρχε οποτε κατεληξα σε ΗΡ.
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ΕΙδες επρεπε να το γραψω ολοκληρο..δεν τον θεωρω τοσο αξιολογο οσο καποια αλλα μοντελα ωστε για 30Ε να θυσιασω την u23 για χαρη του Τωρα ειμαστε κομπλε πιστευω
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Θεωρείς πως αξίζει περισσότερο κάποιος άλλος στα 100€; Κι ο Nova64 μια χαρά είναι, κι εγώ από αυτόν γράφω, αλλά θα προτιμούσα τον Force.
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Βρε Phanis δεν ειπα "απο καποια αλλα μοντελα στα 100Ε" γενικοτερα εννουσα Δν ξερω αλλα θελω να περιμενω τις καινουργιες φουρνιες και μετα ισως αλλαξω γνωμη για δ'αυτους offtopic:το σποιλερ που πηγε και δεν το βρισκω ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.