Προς το περιεχόμενο

Αγορά Desktop εώς 630 ευρώ

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ήρθε η ώρα για νέο desktop στο γραφείο της δουλειάς θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση με budget εώς 630 ευρώ.Αγορά αποκλειστικά απο Plaisio και χρήση για office,διαδίκτυο και ό,τι άλλο ίσως χρειαστεί.

plaisio.th.jpg

Δεν διευκρινίζεις "το οτι αλλο χρειαστει" σε τι εργασια αναφερεσε?

Χρειαζεσαι μια απλη οθονη για να κανεις την δουλεια σου ή θελεις κατι ποιοτικο ?

Δημοσ.

Απλή οθόνη χρειάζομαι.Δεν πρόκειται να αναπαράγω HD υλικό.Σχερικά με τις υπόλοιπες εργασίες άντε βαριά κανένα portable photoshop.

Δημοσ.

CyberVibe την οθόνη σου με τι θα τη συνδέσεις γιατί από ότι βλέπω κάρτα γραφικών δεν έχεις επιλέξει. Ο i5-750 δεν έχει ενσωματωμένο σύστημα γραφικών αν δε κάνω λάθος.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω ,κρατα τα υπολοιπα χρηματα για κατι αλλο!

Η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη.

magicalsnap201012041317.png

Δημοσ.

Σχετικά με την οθόνη είναι προτιμότερη η TFT απο την Led?

Για μένα πάνε σε TFT panel πόλη καλύτερο από θέμα ποιότητας χρωμάτων και γωνίες θέασης

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω ,κρατα τα υπολοιπα χρηματα για κατι αλλο!

Η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη.

magicalsnap201012041317.png

Τα χρήματα είναι της εταιρίας που δουλεύω,άλλωστε σε αυτή θα μείνει το pc στο τέλος και θέλω να εκμεταλλευτώ και το τελευταίο ευρώ ώστε να δουλεύω πιο άνετα.

Δημοσ.

Τα χρήματα είναι της εταιρίας που δουλεύω,άλλωστε σε αυτή θα μείνει το pc στο τέλος και θέλω να εκμεταλλευτώ και το τελευταίο ευρώ ώστε να δουλεύω πιο άνετα.

Βάλε μια κάρτα γραφικών και τσίμπα την για την πάρτυ σου :lol: :lol:

Δημοσ.

Coldfusion υπάρχει λόγος να αφήσω τον i5 και να πάω στον AMD?

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τον 750 για την δουλεια σου!Σαφος και ο Ι7 ειναι πιο ισχυρος απο τον amd αλλα συμβουλη μου ειναι αν περνας πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη να παρεις μια καλη οθονη(κοινος σκεψου τα ματια σου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...