Προς το περιεχόμενο

Αγορά Desktop εώς 630 ευρώ

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ήρθε η ώρα για νέο desktop στο γραφείο της δουλειάς θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση με budget εώς 630 ευρώ.Αγορά αποκλειστικά απο Plaisio και χρήση για office,διαδίκτυο και ό,τι άλλο ίσως χρειαστεί.

plaisio.th.jpg

Δημοσ.

Γεια σου φιλε...ειμαι καιν/ος στο site...θα σου πρωτινο μια λιστα δικια μου για το desktop που ζητας γιατι το link που εδωσες δεν καρατησε την λιστα που ηθελες εσυ..

1}Turbo-X Case A18 Piano Black - Midi

2}L&C LC-8500BTX PSU 500W

3}Intel Core i3 530 (1156, 2.93GHz, Cache 4MB, Box)

4}Gigabyte GA-H55M-USB3 (s1156, DDR3, H55)

5}Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800)

6}Western Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

7}TwinTech GT 430 (PCI-Express, GDDR3, 1GB)

8}LG GH22NS50 Black DVD-RW +/- (Sata22X, Bulk)

9}Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit Greek DSP

10}Philips 160E1SB TFT Monitor 15,6''

11}Microsoft Optical 200 USB

12}Microsoft Wired Keyboard 200

μερικα πραγματα μπορουνα αλαχθουν...πχ τα win(να μην ειναι original crack-αρισμενα)-100Ε

Δημοσ.

...ειμαι καιν/ος στο site...

μερικα πραγματα μπορουνα αλαχθουν...πχ τα win(να μην ειναι original crack-αρισμενα)-100Ε

Φαίνεται ότι είσαι καινούργιος :P :P

Καλώς ήρθες φίλε S54B32 και όταν πρόκειται να μιλάς για τέτοια βάλε τον ''θείο'' μπροστά να ξελασπώσει :P

Δημοσ.

τι θες να πεις...γιατι δεν το καταλαβα...

Σε καλωσόρισα με μία δόση χιούμορ και μία δόση συμβουλής φίλε S54B32,τίποτα παραπάπανω, μην με παρεξηγείς....

Δημοσ.

Φίλε CyberVibe το ''καλάθι'' σου μόνο εσύ μπορείς να το δείς,εμείς δεν μπορούμε.

Άλλοι δε διαβάζουν τίποτα :/

Άντε ρε CyberVibe, πού είσαι; :Ρ

Χίλια συγγνώμη παιδιά.

ΟΚ το διόρθωσα και περιμένω την γνώμη σας.

Δημοσ.

Θες να πας σε Intel platform με συγκεκριμένο budget με αποτέλεσμα να κόβεις από τροφοδοτικό, μητρική και κουτί.

Θα πήγαινα σε AMD, καλύτερο τροφοδοτικό (πιο ποιοτικό εννοώ), κουτί και μητρική και θα έπαιρνα και τη Dell από άλλο κατάστημα αντί για την LG.

Δημοσ.

αν αφερεσεις μερικα πραγματα απ'την λιστα μου...νομιζω οτι ειναι σχεδον το ιδιο με το δικο σου...και η τημη του ειναι περιπου στα 700Ε αλλα εχει παραπανω πραγματα...ειναι ολοκληρο PC..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...