Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωνει λευκές σελίδες: Epson

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα πολυμηχανημα της Epson, κ ενω προχθές τυπωσα κανονικά, σήμερα ότι κ να εκτύπωσω βγάζει τελείως άδειο το φύλλο Α4. Μάλιστα πριν 7 μέρες έβαλα κ μελανια.

Ετρεξα Όλα τα διαγνωστικά τύπου: καθαρισμός κεφαλων κλπ αλλα τίποτα. Καμμιά ιδέα;

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχει βουλώσει η κεφαλή(?) Βέβαια δν είναι κ πολύ λογικό αφού εκτύπωσες πάλι πριν μερικές μέρες... τα μελάνια είναι αυθεντικά?

Δημοσ.

Όχι 1 φορά χρησιμοποίησα original, από τότε μόνο μη-original. Λες να φταίει αυτό; Κ´ αν ναι γιατί; Αφού τα αναγνωρίζει κανονικά ο εκτύπωτης κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην ποιότητα εκτύπωσης. Παρ´ολα αυτά έχω κάνει 2 φορές καθαρισμό κεφαλής από το utility της Epson, αν ήταν αυτό δεν θα έπρεπε να είχε ξεβουλωσει;

Δημοσ.

Εχω παθει κατι παρομοιο με εναν ιδιο εκτυπωτη...μετα απο αλλαγη μελανιων δουλεψε μια φορα και μετα εβγαζε κενες σελιδες εκανα τα ιδια που εκανες και συ και τιποτα μεχρι που καποια στιγμη εβγαλα τα μελανια τα κοιταξα τα ξαναβαλα και μετα δουλεψε κανονικα...μαλλον φανταζομαι οτι δεν ειχαν τποθετηθει σωστα....για δες το και συ...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα πετυχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...