greekparot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ενα πολυμηχανημα της Epson, κ ενω προχθές τυπωσα κανονικά, σήμερα ότι κ να εκτύπωσω βγάζει τελείως άδειο το φύλλο Α4. Μάλιστα πριν 7 μέρες έβαλα κ μελανια. Ετρεξα Όλα τα διαγνωστικά τύπου: καθαρισμός κεφαλων κλπ αλλα τίποτα. Καμμιά ιδέα;
greekparot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έτυχε σε κανέναν μάλλον αυτού του τύπου το πρόβλημα ε; Με βλέπω για νέα αγορα μου φαίνεται..
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υποθέτω ότι έχει βουλώσει η κεφαλή(?) Βέβαια δν είναι κ πολύ λογικό αφού εκτύπωσες πάλι πριν μερικές μέρες... τα μελάνια είναι αυθεντικά?
greekparot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Όχι 1 φορά χρησιμοποίησα original, από τότε μόνο μη-original. Λες να φταίει αυτό; Κ´ αν ναι γιατί; Αφού τα αναγνωρίζει κανονικά ο εκτύπωτης κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην ποιότητα εκτύπωσης. Παρ´ολα αυτά έχω κάνει 2 φορές καθαρισμό κεφαλής από το utility της Epson, αν ήταν αυτό δεν θα έπρεπε να είχε ξεβουλωσει;
Tompgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 οταν πας να εκτυπωσεις η κεφαλη πηγαινει αριστερα δεξια?
greekparot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 οταν πας να εκτυπωσεις η κεφαλη πηγαινει αριστερα δεξια? Ναι κανονικα. Εχεις κατι υποψην σου;
alexhs gk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εχω παθει κατι παρομοιο με εναν ιδιο εκτυπωτη...μετα απο αλλαγη μελανιων δουλεψε μια φορα και μετα εβγαζε κενες σελιδες εκανα τα ιδια που εκανες και συ και τιποτα μεχρι που καποια στιγμη εβγαλα τα μελανια τα κοιταξα τα ξαναβαλα και μετα δουλεψε κανονικα...μαλλον φανταζομαι οτι δεν ειχαν τποθετηθει σωστα....για δες το και συ...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα πετυχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.